2071
-
#259 Miért hány ütés voltál neki? 3? :D -
#258 Akkor elég szépen betanulhatta. :D
Amúgy nem lep meg, mivel ha kitanulod,és csak a kötelezőeket csinálod meg, akkor persze hogy végig lehet futni a játékon.
Nekem sem a Boss-ok okoznak fejfájást, hanem amikor leállok a mobok ellen verekszeni... a Bossfightokat be kell magolni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.26. 07:33:47 -
#257 lobos no heal runt megy már elajjaz meg speedrunolta egész játékot 2 óra alatt. Ezek nem emberek -
#256 Na úgy látszik megtaláltam az összes prosthetic toolt is, mert meglett trófea -
#255 wow nem is tudtam, hogy meg lehet ölni a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most jöttem rá, hogy lehetett átjutni egy titkos helyre és onnan sikerült. Érdemes ám ezeket a sidequesteket megcsinálni és odafigyelni minden NPCrenagy kígyót -
#254 elugrottam majd visszarántott a játék hogy megtudjon fogni. -
#253 Visszaránt?? Honnan?:) -
#252 én is elkezdtem játszani félórát szarakodtam az ogrével nem volt igazából nehéz csak felbaszott hogy csal a játék...olyan érzésem volt hogy visszaránt a játék mint a das2-ben mikor még alacsony volt a skill a rollhoz.nevetséges konkréten 3x láttam hogy visszaránt a játék hogy megfogjon.na nembaj amúgy nemvolt gáz csak 2x ledobott aztán meglett.jó kis játék de remélem ilyen csaló szarságok nem lesznek -
#251 Aha.
Másban amúgy miben tudnék, ha nem skillben? Például nőne a játékban(tól!) a farkam?
Te azt ígérted nekem, hiába jövök vissza, nem lehet fejlődni, és ugyanúgy 2-3 ütés leszek neki.
Ez nem így lett Dark. Most akkor hogy van ez Dark? Nem dumáltad le a mámival öléggé, hogy itt márpedig senki nem fog fejlődni, és punktum? :) -
#250 Te mivel játszol dark? :D
Kapsz rakat technikát, skillt, fejlődik postured, posture damaged stb. Persze, ha nem találsz meg a játékban semmit úgy tényleg nehéz. -
#249 Hát max skill-re fejlődtél... Másban nem. :) max az életcsíkod lett azóta kicsit nagyobb. -
#248 Há nemtudom. Nem lehet fejlődni, de azé az imént elpopsiztam a lovacskát, saztán visszamentem mámihoz, s bedugtam neki a hüvelykujjam, ahogy azt megígértem neki. Nem fejlődtem semmit gondolom, de olyan nagyon kérte, hogy nem tudtam neki nemet mondani!
Pipa és pipa :D -
#247 Ja tudom, hogy lassan haladok. :D -
#246 lol én is ott tartok, de már amit hallottam kb 85-90%nál járok
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.25. 21:48:31 -
#245 28.5 órám van a Sekiro-ban 3és még nem találtam meg a 3. Boss-t. -
#244 -
#243 SEKIRO:bangbang:
"Sekiro: Shadows Die Twice - PC-n tolod? Csinálj biztonsági mentést!
Az a helyzet ugyanis, hogy többen is arra panaszkodnak, hogy egyszerűen tönkrement a mentett állásuk." -
LBandi77 #242 Granny? -
#241 Jah...azt lenyomtam már. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most meg a szamuráj a templom tetején a kék ruhás nagy kardosat No Hit. -
#240 Milf? Uhh.... -
LBandi77 #239 Hogy írjam? A 2 tőrős repkedő varázsló milf. -
#238 Ja és hogy ezt USE-olni kell vagy elég volt a kongatás hogy aktiv legyen? és mivel szedem le? -
#237 Vagyis? a bonus map végén a lángoló templomban? -
#236 :) -
LBandi77 #235 A pillangó b+. -
#234 Bika is pipa. Van egy fallrész ahol betud akadni és lock nélkül mindig a seggébe vagy kb. -
#233 Melyik az a MAMI boss, akiről a másik topikban beszéltél? -
#232 Lila? könnyebb sokkal mint a Bika, ezért érdekes a játék mindenkinek más, én a boss-okon előbb kiismerem magam mint az elite ellenfeleken. :D
Valaki pls magyarázza el ez miben nehezíti a játékomat?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#231 Igen iszonyat lehet szopni mert a fejét tudod lockolni, és ha oldalt ütöd akkor pont behuz a szarvához és öklel -
#230 Gratula. :) -
#229 hmm úgy néz ki a végénél járok? Csak az nézze meg és válaszoljon, aki végigtolta
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fent vagyok a kastély tetején owlal kell harcolni ez a vége? Többet ne mondjatok csak igent vagy nemet
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.25. 16:00:20 -
#228 De legalàbb a làndzsàs b*zi lement ahogy leírtam a posztot.
Sőt a lila ruhàs csóka lement elsőre, pedig mikor meglàttam màr féltem. :D -
#227 bakker, ennyire szopás a bika? :D úgylátszik akkor én rohadtul bemákoltam elsőre :D valahogy nagyon ráéreztem biztos az irányára, vagy nemtom... igazából futottam utána körbekörbe, néha belebaszol egyet hátulról, amikor jön szembe dodge mögé, petárda, ütöd... de lehet most már 2x-ra nem menne nekem se gyanítom... :D
...cserébe a többi (mini)bossal úgy szopok, mint a torkosborz...
lilaruhás strigóval már meg se merek próbálkozni :'DD gondolom szart se dob, csak ilyen XP-t, igaz? :D
valleyban aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!is taknyosraszopatott rendesen...Snake Eyes Shirafuji
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.25. 15:57:07 -
#226 Pontosan, mindenhol ez okozza majd azt, hogy SOKAN fogják és egyszerűen otthagyják a játékot...
Tuti, hogy a vásárlók fele, nem rád gondolok, full félreértelmezték ezt a játékot és vásárlás után szembesülnek vele, milyen is igazán.
Kuva sok idő kell, türelem, a kimért lassú harcok akár 15-20 perc is simán egy Elite ellenfél... de később pl a kisebb ellenfelek is hamar meghalnak, csak éppen olyan movesetjük lesz, amikor ha szembe vagy velük kb 1% esélyed lesz a túlélésre.
A lopakodás egy hiba a játékban, annyira rosszul működik, de sok helyen sajnos érdemes.
Ha viszont már egyszer mindenkit legyőztél, uténa ne állj le harcolni, mert hamar megunod...
Nekem Bika 20.-ra kb ment le asszem, de a petárdákkal.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.25. 15:48:20 -
#225 Én is a bikànàl tartok. Egyenlőre nekem se megy.
De az làndzsàs mini boss se. Mindig kitakarítottam a kicsi mobokat pedig..(ami külön agyfasz, hogy 1 az 1be nem tudok ellene rögtön menni) -
#224 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miben lesz nehezebb? csak mert én úgy megyek. -
#223 Sőtt olyannyira igaz ez, amit írsz, hogy eddig a bádogemberig kitakarítottam mindent és életet meg feltámadást nem is kellett használnom.
Amíg lehet így megyek.
Max a kezemen lévő skill-eket kellett, mint a balta. -
#222 Agyrák:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindig fuss mögöte és amikor megállaakkor üsd...
Van ellene a másik irányban egy árusnál 500 gold-ért patron, azt ha a fejénél használod feláll 2 lábra és ütheted.-.... -
#221 Ez így van ahogy leírtad, meg az erősödés is, csak éppen kvára nem veszed észre a harcnál. :D
-
#220 Pontosan nekem mit gondolsz miért sikerült 1 élettel? :D az első fázis meg No Hit szinte 10-9x... :D
Meg kell az L1 is azért, mert az véd. :D