2071
-
#459 Ugye vágod hogy csak egy csikját se bírom lvenni, még a petárda sem elég a 17 darab,. :D -
#458 Nem. Van amit gyakorlatilag egyféle képen lehet. De soknàl van több taktika is. Kinek mi vàllik be.
Nekem volt olyan is, hogy utànam ugrott valamelyik a szakadékba. Ő meghalt..én vissza grappingeltem. :D -
#457 Valóban, azt a nyílást el is felejtettem. Én kicsalogattam és a visszasétánál kaptam el :) Hogy lehet ez? Most akkor nem csak egyféleképpen lehet megölni a (mini)bossokat?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.03.29. 16:28:15 -
#456 Rà az nem mindig jó. Viszont előtte lévő elitre tökéletes. 5 sec / élet. Talàn a legkönnyebb elit a jàtékban eddig ez volt. -
#455 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nem az elején ugrasz le, hanem a túloldalra átmész, ott rá lehet ugrani, és egy életet leszedhetsz róla. Ahogy elnézem, muszáj lesz. -
#454 Azt ugye vágjátok, hogy ha fentről ráugrassz akkor -1 élet már egyből? -
#453 Nem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a lila-fekete nindzsa, amelyik a Seve Spear mini boss mellett van egy kútban. Ott, ahol egy NPC mondja, hogy shamisen zenét hall a kútból. Kurva gyors, és másodpercek alatt lezabálja a poise-t, ráadásul szűk a hely, és a kamera is rémes. -
#452 Huh azt láttam hogy utálja, de valamiért nem tudtam azzal sem kihuzni 1 életcsikig sem. :D
próbálozok még.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.29. 16:02:59 -
#451 Már fekszik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!petárda :) -
#450 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah kösz szépen ott szenvedek én is. :D egy kék sálas Elite szamuráj. :D -
#449 Nem, ez a faszi ott van SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lent a föld alatti járatban, ahol az egész játék kezdődött
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.03.29. 15:39:55 -
#448 Nem nyirtam még ki, de ügyködöm rajta... :D
Egyelőre nem sokat találtam youtube-on legtöbben levették a védelmét, ami szinte minden ellenfél ellen jo csak nehéz megcsinálni.
Block Dancing-et próbáltad már?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.29. 15:12:27 -
#447 +1 -
#446 Ahhoz képest mindenképp bénán ment mint amit elvártam volna magamtól . -
#445 Nekem nem megy :D van valami ultra taktikai ellene? -
#444 Annyira béna nem lehetsz ha végig játszottad én nem vagyok biztos benne, hogy menni fog. -
#443 Az melyik? Amelyik a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!castleben van fent a checkpoint után egyből egy szobában? -
#442 Hát nekem 47 óra lett mire végére értem, három boss eszméletlen nehéz volt meg volt két mini boss amivel sokat kínlódtam.
Egyértelmüen béna vagyok ehhez az új gyors, pörgös harcrendszerhez mert a végén se ment sokkal jobban mint az elején.
Több részletet inkább nem írok mert nem akarom, hogy valaki vizesre sírja a párnáját a hatalmas spoilerek miat.
Összeségében jó játék volt de az én ízlésemnek túltolták a nehézséget egy-két esetben már inkább tanulás volt egy boss harc mint szórakozás de a kihivás miatt élvezhetö szinten maradt.
Nem ez lett a kedvenc From játékom / az maradt a DaS 1 / -
#441 Mondjuk abban igaza van hogy a majom az lehet van a játékban, de mint boss nem volt egyértelmű.
De attól mert japán miért kéne bele majom alapon? :D -
#440 Jó neked. :D -
#439 Norbi! Vigyázz, mert polip lehet hogy lesz! :D
Egyenruhásból van bőven, a mesterünk meg azért eléggé klisés kisfickónak néz ki. Kislány is lehet, vagy mi van ha képbe jön hogy van egy huga aki máshol 'tanul' khm álldigál egy kastélyban elrabolva és az ő erejét is használhatnánk valamire?
Szóóóóóóóval még akár igazad is lehet, kissé ferdítve, de miért ne? :D Az állatoknak nagy jelentőségük van amúgy is a japán mitológiában. -
#438 "Egy japán stílusú játékban teljesen természetes amúgy is hogy találkozol majommal."
Igen, hogyne.
Akkor gondolom egyenruhás iskolás kislány és polip is lesz benne
-
#437 Az ég áldjon meg barátom, de a játék március 22-én megjelent, nem a végénél tartok szerintem és a spoilert használtam a komolyabb részhez. Egy japán stílusú játékban teljesen természetes amúgy is hogy találkozol majommal. Hogy mi lesz vele majd meglátod, nem lőttem le semmilyen poént vagy történést. Megtapasztalod a károdon. :D
Az írásod alapján pedig ennyi erővel az is spoiler hogy van Lone Shadow Longswordsman , meg hogy Gechiroval szembekerülünk újra.
Most spoilerben kérdezek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért nem a halhatatlanölő szuperkardot használjuk folyamatosan? Egyébként is hiányolom hogy nem választhatok fegyvert meg ruhát mint az előző játékokban.. Figyelem a sztorit, szerintem értem is nagyjából (bár azért kusza) de hogy miért ne használhatná egyfolytában a szuperkardot azt nem értem.
Nem tartok a játék végén, de szinte biztos vagyok benne hogy a végső harcban is csak akkor fogja elővenni amikor a végső csapást beviszi. Javítsatok ki pls ha tévedek.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2019.03.29. 13:35:10 -
#436 Ezen percen öltem meg. Nem mondom, hogy nem volt necces a vége. :D -
#435 Robeeeert ! :( -
#434 Bazi nagy majom? Új kard? Az ég áldjon meg benneteket, spoiler bmeg
/na ezért volt jó a másik már bezárt topik, mert ott páran ismertük egymást és nem futottam volna ilyesmibe
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.03.29. 12:34:53 -
#433 Igen. :D -
#432 Pfú srácok, nem tudom ki hol tart, de én tegnap este harcoltam egy bazi nagy majommal. Azt gondoltam hogy vége, gondoltam egész jól ment ahhoz képest hogy mekkora dög viszonylag könnyű volt legyőzni. Még a játék is megszivatott, elhittem hogy vége, épphogy túléltem de EZ PZ volt, menjünk tovább. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erre hát nem feltámad és pikpak kinyír fej nélkül? :D
Kérdés. Hogy ha már megvan az új kard, ami iszonyű erős meg minden, akkor miért nem azt forgatja Sekiro..? Miért marad még mindig az eredeti? Ezt nem értem. -
#431 Ezekután már ide neked Midir-t is? -
#430 Gratula! -
#429 Ulthanitoval nem baszakszik senki!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#428 Dragon's Blood Droplet
12 darabot ír a játék összesen! Wiki-n
Ha valaki tudja honnan lehet ezt farmolni, hogy ne legyen limitált a darab, az azonnal szóljon pls!!!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.29. 09:29:16 -
#427 Itt akadtam el én is. De csak mert kevés a hely!!!!
És beakad a kamera ha el akarok kicsit távolodni!
Ha tudsz tippet hozzá akkor légyszíves segíts majd!!!! Köszi. :) -
#426 Pedig Gechiro még a legizibb talán a bossok közül...moveset-ben. :D -
#425 :D -
#424 Hát ez igaz, de a lényeg hogy inkább támadni kell, és védekezni meg csak az ütések pillanatában ugye.... -
#423 Pfff, Lone Shadow Longswordsman kétszer kinyírt netto 30 másodpercen belül. Asszem, itt más taktika kell majd.
A kurva anyját ennek is. -
#422 Nekem se kéne húznom tovább. Minden mást csinálok, csak oda ne kelljen menni :D -
#421 Gecicsíró lement. Egy jelentéktelen 4 órám van benne tegnap+ma :DD
Bírom ezt a játékot, csatakra szopat ^.^ -
#420 Ott én is kerek 3 órát szoptam :D