14
  • Tinman #14
    Részemről én rendkívül elismertem az Apple-t! Pontosan addig, amíg RISC procikkal dolgoztak az iMac-ekben, meg kb. úgy az iPhone 1-2-ig.

    Ez az Apple, már rég nem az az Apple. Ez egy gennyes kelés a földtekén, pont akkora, mint FB.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.08.16. 11:44:16
  • Tinman #13
    Sony Xperia Z1C-met kis túlzással élve bekapcsoltam Day1 majd 4.5 év múlva meg ki!

    Semmiféle lag, se lassulás nincs. Semmi. Te valami 2-3-as droidról szerzett 10+ éves tapasztalatok alapján nyilatkozol.

    Most egy S7-et hajtok lassan fél éve, ez se ért meg sok kikapcsolást. Persze láttam már én is olyan droidos telót, hogy a birkája mindenre kattintott, mindent letölt, tele van kéretlen szarokkal és csodálkozik, hogy belassul.
  • M2 #12
    CairoJack
    "ritka nagy Apple hater vagyok, de most vettem egy ipadet"

    Tinman
    "Elképzelésem sincs, hogy kb. a KitKat óta mi a bánat lenne a baj a droid OS-el azon kívül, hogy mindent 2x tud oda vissza, mint egy iOS."

    Talán beszélgessetek egy kicsit. Apple hater létedre nem tudtál választani abból a 8522 féle Androidos tabletből egyet?

    Amúgy grat, tényleg jó vétel az iPad.
  • M2 #11
    Smart tv. Ja, persze. Nyomogassad azt a nulla tudású, laggolós, tervezés nélküli szarokat, amiket szirénázó rohamkocsival kell hazaszállítanod, hogy ne avuljon el, mire beüzemeled. Gyárrtói támogatás persze nullához közelít.
  • M2 #10
    "mi a bánat lenne a baj a droid OS-el"

    A kurva drága csúcsmodelleken is belassul és laggol, mint a szar. Ennek köszönhetően 1-2 év alatt MINDEN Androidos telefon ára a harmadára-negyedére esik vissza, nagyjából akkor, amikor a támogatása is végleg megszűnik. Gyakorlatilag az összes szoftver hiányzik róla, amit az Apple ingyen ad az iOS-ben, de van persze helyettük 3000 másik, amit kezdő programozók összeraktak, persze szarul. A profi appokban meg nem győzöd nézegetni a kibaszott reklámokat. Az egész készülék egy kibaszott reklámhordozó felület agyhalottaknak.
  • CairoJack
    #9
    Hát ja, az Apple nagyrészt iszonyatosan nagy profittal értékesíti a termékeit, de pl az új ipad (a sima, nem a pro) most kifejezetten jó vétel. Konkrétan olcsóbb, mint az új Tab A, ami egy középkategóriás (se) műanyag hulladék, ami 1 éven beül laggolni fog.
    Én ritka nagy Apple hater vagyok, de most vettem egy ipadet, mert ár/éték arányban magasan a piac legjobb vétele. Ami összességében jobb tudna lenni nála, az a Surface modellek, és a Tab S, de mindegyik minimum 2-3-4-szer annyiba kerül, mint az alap iPad.
  • cateran
    #8
    "Androiddal az átlag user meg sem tudja közelíteni ezek tudását."

    Ezt lopom..kurva nagy poen..:D (Meg nem lattal smart tv-t, mi? Airpods...meg Apple Watch...aha....Fonokomnek van az utobbibol....Jokat szokott karomkodni, amikor beszed alapon probal utasitasokat adni neki...Ja, szuletett tozsgyokeres (es nem akcentusos:D) angol....A Samsungom ugyanazt a szoveget csuklobol felismerte...Csaxolok...)
  • Tinman #7
    Ja-ja nem tudjuk megközelíteni ezek tudását... mi a barlangban a szarunkkal festünk bölénycsordát. Bezzeg az Apple. Lehet már arra a gyerekmunkával összetákolt hulladékra egy másik telóról az "évezredes" múltra visszatekintő BT-on keresztül küldeni egy nyomorult képet vagy dalt 2018-ban, vagy there is an app for that...? Lol.

    Elképzelésem sincs, hogy kb. a KitKat óta mi a bánat lenne a baj a droid OS-el azon kívül, hogy mindent 2x tud oda vissza, mint egy iOS.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.08.15. 20:50:31
  • TokraFan
    #6
    Ez az év vicce....
  • M2 #5
    Az Apple-nek van egy nagyon jó rendszere, amit úgy hívnak, hogy iOS. Ha valakinek ez a rendszer tetszik (és az Android nem), akkor nincs más lehetősége, mint venni egy iPhone-t.
    Hogy értsd még te is:
    "szűz lányok nünükéje" = iOS

    Aztán ott van egy rakás nagyon jó hw, ami meg csak Apple eszközökkel az igazi: Apple TV, Apple Watch, AirPods, HomeKit. Androiddal az átlag user meg sem tudja közelíteni ezek tudását.
  • kraven54
    #4
    Tény hogy egy túlárazott és semmivel sem több mint a konkurens, de az Apple-nél az OS-t is fizeted, a többi mobil andoroidos ami free software. És ha ugyanaz fejleszti a hardware-t és a software-t az azért számit
    Utoljára szerkesztette: kraven54, 2018.08.15. 15:20:09
  • TokraFan
    #3
    Üzletileg valóban ez számít! Az Apple marketingje, a snob életérzés értékesítésében mindig is az elsők között volt. Más kérdés, hogy az eszközeik teljesen átlagosak már...Az egész cég engem erősen kezd emlékeztetni egy rossz hírű MLM cégre, akik a teljesen átlagos terméküket csak a hozzá csomagolt mesével képesek sokszoros áron értékesíteni (ugye a "NASA fejlesztésű" főzőedény, a "gyógyító" elemlámpa, stb.).

    Azonban üzletemberként azt mondom, hogy a sznob hülyék meg is érdemlik, hogy alaposan kirabolják őket az ilyen cégek! És az Apple ezt igen jól csinálja!
  • Tinman #2
    De miért? Az Apple nem platinából, meg szűz lányok nünükéjéből gyártja le a szarjait, hanem ugyan abból, amiből a többi gyártó csak rábasz egy almát, a birkasereg, meg valamiféle elit sznob cuccnak tartja és veszi 2 éves részletre a brutál módon túlárazott telefont.

    Ergo az Apple vásárlók hülyék, rajtuk élősködik úgy a cég, hogy közben a vásárlók szentül hiszik: jól jártak. Szakadok.

    A Sony-nak meg úgy kell! Évek óta mást sem csinálnak, mint fossák ki 3-5 havonta az éppen csak kicsit upgradelt telóikat! Az előzőt Z1C telómat Day1 vettem, 2.5 év alatt ÖT utódja lett!!! Egészen a Z5C-ig, aztán mire eljutottam oda, hogy váltok, már szó szerint NEM bírtam követni, hogy mi lett a szériából és Samsung flagship-et vettem.
  • csicso82
    #1
    Az igazi nyertes továbbra is az Apple, bármit is mutat a statisztika. A Xiaomi és a társai nagyon alacsony haszonnal képesek csak produkálni a növekedést a piacon az Apple az a cég ami NAGYON magas haszonnal tudja értékesíteni a telefonjait ez az ami számít.