13
 • Archenemy
  #13
  "Mivel az állatvilágban is találni példát a buzulásra, szép számmal, így az maximum vélemény, és nem tény, hogy természet ellenes"+
  "Azt írtad, természetellenes. Márpedig, ha a természetben van rá példa, nem lehet természetellenes"

  Pedofíliára, kannibalizmusra meg vérfertőzésre is találni egy csomó állatos példát, tehát a logikádat követve azok is természetesek.
  Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2019.06.19. 15:07:53
 • regelek5
  #12
  "...hímek farkalják egymást..." "Másrészt akkor a buzik nem különböznek az üzekedő, párzástól megrészegült kutyáktól és gyümölcslegyektől, egyéb természet tévedéseitől."

  Időnként te is ugyanezt csinálod a barátnőddel. Akkor miért is vagy kiakadva?
 • Dante73
  #11
  Azt írtad, természetellenes. Márpedig, ha a természetben van rá példa, nem lehet természetellenes. A többi rosszindulatú fröcsögés. Én nem értem a dolgot, undorít. De ez nem más, csak vélemény. Nekem betegségnek tűnik a dolog, de nem tudok eleget a dologról, (nem is igazán foglalkoztat) így a véleményem az vélemény, a tények pedig maradnak azok, amik. tények.
  Usának nincsen fizetett hacker serege... Ezt hol is írtam? A különbség annyi, hogy nem egy ember irányítja, a saját érdekében, hanem egy kormány, az ország érdekében... Remélem, látod a különbséget? Ugyan ez kínaiaknál meg az eszme védelmét szolgálja. Megint egy kis különbség.
  Usa cégek sem reklámoznak ATV-n, vagy nemrég még Hirtv-n sem... A közvetlen gazdasági érdek sok mindent felülír. Én ezt undorítónak tartom, bár megértem az indokait. Hiszen ha elmennek, egyrészt buknak egy rakat pénzt, másrészt itthon állások szűnnek meg, és vagy nem reklámoznak bizonyos helyeken, (És ahol meg "tanácsos" ott igen) vagy elmennek...

  Csak egy példa. Ki az az amerikai elnök, akinek a jelenlegi terrorista fenyegetést köszönhetjük? Ki volt az, aki a teljesen háttérbe szorult arab szélsőségeseket pénzelte, hogy legyőzze az oroszokat? Elárulom. Ronald Reagan...
  Cserben hagyós Hillary? Nem hallottam róla. Lehet nem is történt meg? Mindenesetre, bár követtem az amcsi elnökválasztásokat szőrmentén, ez a hír valahogy nem jutott el hozzám.
  Nobel és Obama? Akkor ezzel szemben szebb a négyes metró, és Orbán, meg Tarlós esete? Ugyan már....
 • gosub
  #10
  Ahol állatok, jellemzően hímek farkalják egymást van magyarázat és nem a genderelméletes meg más eltévedt szexuális irányultság, mint a homiknál. Másrészt akkor a buzik nem különböznek az üzekedő, párzástól megrészegült kutyáktól és gyümölcslegyektől, egyéb természet tévedéseitől. Annyira természetes a homokosság, hogy ők az emberiség utolsó reménye, no meg a Mars telepesei benépesítői. :DDD

  USÁnak nincs fizetett hacker hadserege Haha! Ennyire nem lehetsz elfogult, naív ember. És persze nem fizetnek megmondóembereket különféle alapítványokon és fedőszervezeteken keresztül amivel aláássák más országok nekik nem tetsző vezetését. Ahol meg kell ott az érdekszövetséges országban tolerálják a jogtiprást, bármit.

  De az is megvan, hogy USA exportja annyit növekedett Oroszország felé amennyit az USA geopolitikai érdekeinek harca miatt a ránk erőltetett embargó következtében az EU veszített? Nem vihetünk almát, csirkét Putyinéknak és ezzel megroppantjuk Oroszországot és a jóravaló magyarbarát Ukránok visszakapják a Krímet, az USA pedig szabad hozzáférést kap Ukrajnához, telerakja rakétával...

  Arab tavasz? Nobel díjas Obama, cserbenhagyós Hillary? Ja csak a gonosz republikánusok csinálnak háborút, felfordulást. Máig isszuk a levét, közvetlen európa, jön erre a barna, fekete áradat. Görögök is mennyire örülnek neki, németeknek, franciáknak, svédeknek, angoloknak... reszeltek.
 • end3
  #9
  "álhír valóságtartalmát" - ???? - Oda is és vissza is hatnak. Nincsennek álhírek. Süket duma, már a fogalom is. - Különböző érdekcsoportok vannak és vannak akik tudatosan és vannak akik tudattalanul tolják ezeket a "szekereket". "Sorosok" vannak nagy számban bármelyik oldalon. Azaz, akik a hatalmi és gazdasági érdekeik mentén "tolják bele" a pénzüket az érdekérvényesítés internetes módjába (is!). - Értelmes emberek ezt már régen felismerték. Nem kell beszállni ebbe, be kell rendelni a popkornt, hátradőlni a fotelekben és jókat röhögni a süket fórumos, fizetett v. csak megtévesztett provokátorokon.
 • Dante73
  #8
  Mivel az állatvilágban is találni példát a buzulásra, szép számmal, így az maximum vélemény, és nem tény, hogy természet ellenes. A véleményed meg elmondhatod, maximum kiröhögnek a tudatlanságodért, és elmagyarázzák, példákkal alátámasztva, miért vélemény, és nem tény. És sajnos a tudatlanságod tesz tönkre, nem a demokraták....
  Az, hogy putyinnak, fizetett hacker hadserege van, akik álhíreket gyártanak... Most épp dolgozom, így nincsen időm linkelgetni Neked, de nézz utána nyugodtan. ténykérdés. Még putyin is elismerte... Még trump is elismerte, hogy azért találkozgatott a fia ruszkikkal. Megint csak TÉNYKÉRDÉS.
  Amerikaiak? Nos igen. Jellemzően republikánus vezetés alatt indítanak háborúkat, vagy pénzelnek terroristákat, mi több, sokszor olyan helyzetben hagyják az országot, hogy demokrata ellenfeleik is erre kényszerülnek. Nem azt mondom ezzel, hogy az amcsi demokraták szentek lennének, félre ne értsd. Ők is megtesznek (majdnem) mindent az olcsó benzinért...

  De ez valahol érthető, hiszen amerika valahol azért a világ csendőrsége is.
 • gosub
  #7
  Mert ha azt mondják magukról azt el is kell hinni? Ha azt mondom a buzulás természetellenes azt szabad hirdetnem a médiájukban? ilyen esetben tudtommal a jó 'demokratának' azonnal el kell határolódnia tőlem és ha nem tudom megvédeni magam még tönkre is kellene tenniük.

  Te is manipulálsz, jó 'demokrata' módon összemosod a személyes adatok kezelésével kapcsolatos jogot és az álhír korlátozását. Összekapcsolod a kettőt és így sugalmazva jön ki az amerikai demokratapárti oroszozós álhír, egy joggal igazolod egy álhír valóságtartalmát.
  Ha valamit jó sokszor, jó sok helyen mantráznak akkor elhiszed, magadévá teszed a tartalmát. Példának okáért ezt az oroszozást/putyinozást, ebből is dzsolidzsóker bélyegzőt faragtak. Miből gondolod hogy ez a beavatkozósdi nem álhír? Amerikaiak meg soha sehol nem avatkoznak bele más országok választásaiba? Példának okáért a közel-keleten kavarják a szart aminek rengeteg ember esik áldozatul. Ahol valami sérti az érdekeiket tűzzel vassal beavatkoznak, katonákat helyeznek oda, rakétákat telepítenek oda, persze előtte megdolgozzák a politikai vezetést.
 • wraithLord
  #6
  Magyarországon inkább EU-s segítség volt. :D Legalábbis ami az erre felhasznált pénz eredetét illeti... Akik miatt nyertek, inkább hagyományos médiumokat nézegetnek/hallgatnak, nem neteznek, na és persze minden aprópénznek örülnek.
 • Mosdatlanfalusi
  #4
  És Zuckerberget felelősségre vonni az általa okozott társadalmi károkért. Az a mértékű degeneráció, amit ez a platform okozott az elmúlt 10 évben, jó eséllyel beleférne az "emberiség elleni bűntett" kategóriába.
  És ne jöjjön azzal senki, hogy "de hát az emberek ilyenek" - ha valaki hajlamos bizonyos mértékű szellemi degenerációra, torzulásra, akkor épp, hogy meg kellene óvni az ezt fokozó hatásoktól, nem a nyakába zúdítani.
 • Dante73
  #3
  Fordítva ülsz a lovon, jóbarát.
  A vélemény szabad nyilvánítása, mindig is demokrata érték volt.... Itt kicsit sem a szabad vélemény nyilvánításról, hanem a sok gyökér személyes adatainak jogosulatlan használatáról. Vagy neked nem tűnik fel, hogy olyan reklámok jönnek fel, még külföldi oldalakon is, amik érdekes mód, még érdekelnek is? Ezzel addig semmi baj, míg ezek az adatok a sajátjaid, és mondjuk a saját eszközöd választja ki, mi érdekel. De sajnos ezeket az ADATAID már távoli szervereken tárolják, és a facebook, a google hülyére keresi magát az eladásával.
  Ugyan ez a helyzet az álhírekkel. Vagy Te inkább szeretnél mondjuk úgy szavazni, hogy előtte a leg gazdagabb párt, teleszórja a netet alaptalan hírekkel, félrevezető infókkal? Csak hogy nyerjen? Mert van egy rossz hírem. USA-ban ez történt, orosz segítséggel, (Az eredmény ismert) Magyarországon ez történik, szintén orosz segítséggel... (Az eredmény szintén ismert, még ha néhányan tapsikolnak is hozzá).
 • duke
  #2
  "A Facebook törvényi korlátozása felé halad a szekér ""

  Nem korlatozni kene, hanem felrobbantani szetverni az egeszet, hogy nyomuk se maradjon.
 • Sydra
  #1
  A demokratáknak nagyon nem tetszik, hogy bárki szabadon leírhatja a véleményét az interneten.