3
 • Omega
  #3
  A képek valahogy olyan idejétmúlt hangulatot árasztanak magukból, hát én a klasszikus fps-ekkel nem azért játszottam, mert azoknál retro érzés fogott el, hanem a látványos jelenetek, a jól adagolt story/hentelés és a magába szippantó atmoszféra miatt. Ilyen volt utoljára pl. az új Doom, a serious sam-et pedig nem nevezném klasszikusnak.
 • kvp
  #2
  "ez már nem a féktelen hentelésről szól"

  Azert lehet ezt viccesen is csinalni, lasd Serious Sam sorozat. Raadasul az a sorozat tenyleg pont errol szol, minden upgrade es feladat ellenere. (es meg valamennyi tortenete is van)
 • Macropus Rufus
  #1
  Sztem ebben a kategóriában a Quake 3 Arena/Team Arena és az Unreal a menő. A többi semmi. Egy féktelen lövöldözésbe nem fér bele (nekem) az, hogy még azzal is [email protected], hogy milyen fegyverem van és az milyen sérülést okoz. Ezért jön be a mai napig pl. a Quake 3: ami villog azt vedd fel, ami mozog abba lőjjél bele. Ennyi egy féktelen hentelés alapja.

  de ez? "rejtett helyiségeket, ahol extra pénzért kihívásokat teljesíthetünk." <- ez már nem a féktelen hentelésről szól.