6
  • cateran
    #6
    Hat....nincsenek nagy remenyeim egyiket illetoen sem....Legjobb esetben kozepszeru, viszonylag tisztes iparosmunkara szamitok..kevesbe jo esetben meg viszik tovabb az eddigi szart....
  • wraithLord
    #5
    Amióta Muzyka-ék otthagyták a Bioware-t, nem várok tőlük semmit. A Dragon Age: Originsig és a ME2-ig értékeltem kb. úgy a céget, mint 15-20 évvel ezelőtt.
  • Ender Wiggin #4
    A ME-t mondjuk onnan kéne folytatni, hogy Shephard magához tér és kiderül, hogy a 3 válaszható színű befejezést csak álmodta... és elkezdődik végre az igazi kalad az óriáscsótányok legyőzésére. Az Undorméda meg menjen a kukába, senkinek sem fog hiányozni.
  • Torisaru
    #3
    Sajnos kicserélődött a Bioware mára szinte teljesen, a veteránok elmentek és lehet az új, fiatal, ambíciózus game engineerek csinálhatnak jó folytatásokat, szerintem a régen zseniális, csodálatos játékokat a sajátos Bioware víziókkal nem kapjuk vissza.
    Szerencsére az Obsidian még ott van és megkapjuk tőlük azt a stílust amit mindig is évtizedek óta, mert ott megmaradtak a nagyágyúk de ahhoz kellett hogy ne pénzprésnek használják el őket, a paradox volt pedig a megfelelő kiadó ehhez.
  • Paddy
    #2
    A Mass Effectből mondjuk térjenek vissza a második rész alapjaihoz és sikeres lesz az új rész, a Dragon Age-t pedig inkább az 1. rész vonalán kellett volna tovább vinni. +1 extra help: mindkettőben adott volt a lehetőség a negatív döntések meghozatalára és ez képes volt bizonyos pontokon hangsúlyosan formálni a sztorit.
  • bunny
    #1
    Te jó ég, erről jut eszembe, annyira érdektelen lett az andromeda, hogy azóta se játszottam vele, pedig nagy Mass Effect rajongó vagyok. Hogy tudták így elkefélni ...