Készül az új Dragon Age és Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat....nincsenek nagy remenyeim egyiket illetoen sem....Legjobb esetben kozepszeru, viszonylag tisztes iparosmunkara szamitok..kevesbe jo esetben meg viszik tovabb az eddigi szart....
wraithLord
Amióta Muzyka-ék otthagyták a Bioware-t, nem várok tőlük semmit. A Dragon Age: Originsig és a ME2-ig értékeltem kb. úgy a céget, mint 15-20 évvel ezelőtt.
A ME-t mondjuk onnan kéne folytatni, hogy Shephard magához tér és kiderül, hogy a 3 válaszható színű befejezést csak álmodta... és elkezdődik végre az igazi kalad az óriáscsótányok legyőzésére. Az Undorméda meg menjen a kukába, senkinek sem fog hiányozni.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Sajnos kicserélődött a Bioware mára szinte teljesen, a veteránok elmentek és lehet az új, fiatal, ambíciózus game engineerek csinálhatnak jó folytatásokat, szerintem a régen zseniális, csodálatos játékokat a sajátos Bioware víziókkal nem kapjuk vissza.
Szerencsére az Obsidian még ott van és megkapjuk tőlük azt a stílust amit mindig is évtizedek óta, mert ott megmaradtak a nagyágyúk de ahhoz kellett hogy ne pénzprésnek használják el őket, a paradox volt pedig a megfelelő kiadó ehhez.
A Mass Effectből mondjuk térjenek vissza a második rész alapjaihoz és sikeres lesz az új rész, a Dragon Age-t pedig inkább az 1. rész vonalán kellett volna tovább vinni. +1 extra help: mindkettőben adott volt a lehetőség a negatív döntések meghozatalára és ez képes volt bizonyos pontokon hangsúlyosan formálni a sztorit.

For the greater good

Te jó ég, erről jut eszembe, annyira érdektelen lett az andromeda, hogy azóta se játszottam vele, pedig nagy Mass Effect rajongó vagyok. Hogy tudták így elkefélni ...

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.