Ötvös Tibor

Készül az új Dragon Age és Mass Effect

A BioWare hivatalosan is bejelentette, hogy bár nagy a csend a projektek körül, de lesz új Dragon Age és Mass Effect játék.

Bár a Mass Effect: Andromeda nem sikerült a legjobban, de egyetlen rossz bejegyzés nem képes egy ekkora franchise-t romba dönteni. A BioWare éppen ezért ma be is jelentette... pontosabban megerősítette, hogy készül az új Mass Effect alkotás, azonban még nem "készek erről bővebben nyilatkozni". Tehát jó ideig nem tudjuk meg, merre halad a történet, vajon folytatódik az Andromeda vonal vagy ismét egy újat kapunk.

Ugyanez a helyzet a már régóta készülő Dragon Age 4 kapcsán is. Az azonban kiderült, hogy az alapjáték története számos ponton hagy majd nyitott kérdéseket és ezeket majd a későbbi kiegészítőkkel zárják le. Persze nagy kérdés, hogy melyik franchise jön először. A BioWare tempóját ismerve feltehetően az Anthem után a Dragon Age érkezik, majd utána a Mass Effect.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • cateran #6
  Hat....nincsenek nagy remenyeim egyiket illetoen sem....Legjobb esetben kozepszeru, viszonylag tisztes iparosmunkara szamitok..kevesbe jo esetben meg viszik tovabb az eddigi szart....
 • wraithLord #5
  Amióta Muzyka-ék otthagyták a Bioware-t, nem várok tőlük semmit. A Dragon Age: Originsig és a ME2-ig értékeltem kb. úgy a céget, mint 15-20 évvel ezelőtt.
 • Ender Wiggin #4
  A ME-t mondjuk onnan kéne folytatni, hogy Shephard magához tér és kiderül, hogy a 3 válaszható színű befejezést csak álmodta... és elkezdődik végre az igazi kalad az óriáscsótányok legyőzésére. Az Undorméda meg menjen a kukába, senkinek sem fog hiányozni.
 • Torisaru #3
  Sajnos kicserélődött a Bioware mára szinte teljesen, a veteránok elmentek és lehet az új, fiatal, ambíciózus game engineerek csinálhatnak jó folytatásokat, szerintem a régen zseniális, csodálatos játékokat a sajátos Bioware víziókkal nem kapjuk vissza.
  Szerencsére az Obsidian még ott van és megkapjuk tőlük azt a stílust amit mindig is évtizedek óta, mert ott megmaradtak a nagyágyúk de ahhoz kellett hogy ne pénzprésnek használják el őket, a paradox volt pedig a megfelelő kiadó ehhez.
 • Paddy #2
  A Mass Effectből mondjuk térjenek vissza a második rész alapjaihoz és sikeres lesz az új rész, a Dragon Age-t pedig inkább az 1. rész vonalán kellett volna tovább vinni. +1 extra help: mindkettőben adott volt a lehetőség a negatív döntések meghozatalára és ez képes volt bizonyos pontokon hangsúlyosan formálni a sztorit.
 • bunny #1
  Te jó ég, erről jut eszembe, annyira érdektelen lett az andromeda, hogy azóta se játszottam vele, pedig nagy Mass Effect rajongó vagyok. Hogy tudták így elkefélni ...