6
 • ugh
  #6
  "Hiszen milyen jó is lenne egy napon arra ébredni, hogy a mobiltelefonunkat, a számítógépünket, a televíziónkat, az autónkat vagy a lakásunkat a gondolatainkkal irányíthatjuk. "
  Ez a tipikus idiota z generacios megbaszott agyhalal.
  Azt hiszi hogy mindenki olyan naiv toketlen kreten mint o es nem lesz oylan geci aki rosszra hasznalja.
 • ugh
  #5
  A jo kurva anyjaval kereskedjen es annak testet arulja, ne masok gondolatait...
 • Archenemy
  #4
  "Hiszen milyen jó is lenne egy napon arra ébredni, hogy a mobiltelefonunkat, a számítógépünket, a televíziónkat, az autónkat vagy a lakásunkat a gondolatainkkal irányíthatjuk. "

  Tényleg, milyen jó lenne.... :D
 • esztyopa
  #3
  Ezzel a *lehetőséggel* gyk. elveszik a szabad akaratot,és zombivá változtathatják az EGÉSZ emberiséget !
  Ez veszélyesebb,mint az atomfegyver, mert atomháború esetén - megdöglünk -és passz,de ha az agyunkat irányítás alá veszik,akkor RABSZOLGAKÉNT éljük le az egész életünket...
  Akkor már nem is beszélhetünk emberiségről !
  /Hihetetlen,hogy mekkora f*szok vagyunk !!!/
 • wraithLord
  #2
  Már most is gyakorlatilag annyi (kb. minden, 24/7) adattal rendelkeznek minden egyes emberről, akinek vannak okosakármijei, mintha belelátnának az agyába. (Nem üldözési mánia, ez logikusan a legfőbb érdekük. Az erre alkalmas eszközt mi magunk vesszük meg, ráadásul az eszköz ugyanazt csinálja, mint amikor megfigyelnek, csak nem megfigyelési célból, hanem az egyén kényelmének a céljából... tehát akkor is vannak ilyen adatok, ha nem használják, és miért ne használnák... :D)
  Viszont, ha ténylegesen bele is látnának, akkor következtetések levonására alkalmas adatok helyett egzakt információk lennének a kezükben, illetve még annyira sem kellene megerőltetniük magukat, mint most, hogy megpróbálják kitalálni, mire van szüksége a tömegnek... Idővel megspórolnák az egész marketinget és a PR-t is, amik a költségeiknek legalább a felét kiteszik. Méghozzá pl. azért, mert amikor ez a technológia ténylegesen jó lesz valamire, akkor nem csak kiolvasni lehet majd vele, hanem közvetlenül befolyásolni is. Nyilván.
 • Zoliz
  #1
  Az agykontrol oda-vissza igaz. Ahogy az agyunk vezérli a testrészeinket, úgy a FACEBOOK az agyunkat, igy lassan nem lesz mit kiolvasni belőle, mert önmagát falja fel.