3
  • Nos
    A tozsdeken mar jo par eve tobbsegben vannak az algoritmusok a lassu emberi tranzakciokkal szemben. Raadasul valamilyen machine learningre vagy statisztikara epulo algoritmust mar otthon az ecceri programozo is ossze tud pakolni. Nekem csak hobby, de en is epitettem ilyet, pedig nem vagyok profi. A lenyeg hogy a mindenfele artifical intelligence nevvel csufolhato megoldasok mar annyian vannak es olyan konnyu a belepes ezek vilagaba, hogy pusztan emberi belatassal nem lehet lekovetni oket. Ezeket ott lehet a legjobban hasznalni, ahol oriasi adatmennyisegek vannak. Penzugyi teruleten mar regota termeszetesek. A cikkben igazabol csak egyfajta machine learninges vedekezo mechanizmus volt reszletezve, de ez csak a jeghegy csucsan imbolygo hopihe.
  • overseer-7
    már így is igazságtalan a világ rend..
    hízzanak csak a disznó finánc gazemberek... a ma disznója.. a holnap szalonnája.
  • overseer-7
    ha belekeverik a pénzügyi csalásokba az MI-t.. a szándékosan már így is átláthatatlan rendszer.. olyan szintű manipulációkra ad majd lehetőséget a finánc hatalomnak.. amivel gyakorlatilag kinyomozhatatlan lesz minden visszaélésük.. a csalások rendszerét olyan bonyolultan vezényli majd le az MI.. ami átláthatatlan és kibogozhatatlan lesz egy ember számára.

Gyakorlatilag rendszer szintűvé és megfoghatatlanná teszik majd a lopást és a csalást.

Ami nekünk.. dolgozó embereknek.. nagyon rossz. Nagyon rossz lesz.