Digitális perselybe várják a templomi adományokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt már a középkorban is elsütötték, aztán az egyházszakadás egyik oka lett. Mellesleg még érvelni is lehetne mellette, ugyanis ha a pénzt jótékony célra fordítják, akkor valójában az olyan mintha te jótékonykodnál, legalábbis szigorúan materialista szemszögből.
Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2018.07.10. 10:51:33
Ez mekkora ötlet!
Azonnal rohanj és védesd le!
Egy halom pénzt tudnál vele keresni.
De ha ajándékba adod az Egyháznak talán elintéznek neked egy tuti helyet ott fenn.
;-)
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ott a menyorszag es a pokol aminek van mukodesi koltsege . Font legkondi lent futesszamla pl.
Csak remelni lehet, hogy nonprofit
hit-coint....
Ugyanez vonatkozik a kibaszott focira magyarhonban....Sem az egyhazaknak, sem a "profi" sportnak nem szabadna, hogy jarjon kozpenzbol juttatas....Ezek ugyanis nem kozszolgalatok.....
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Bah... egy vallás, ami félelemben tart, mit is várjunk...Bűnösök mi? Születésünk óta....
Ettől függetlenül, ha te munkanélküli, szoc. segélyen tengődő, vagy rokkant vagy bemehetsz és egyetlen fillért se kell adnod.
Nincs közöd a buzikhoz se feltételezem, a Pride biztosítását mégis a te és az én adóforintjaimból finanszírozták, ahogy xy politkus 2 éves autóját is a te pénzedből cserélték le újra.
Eddig amúgy levarrt szemmel éltetek?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
https://index.hu/gazdasag/2017/05/09/kaptak_az_egyhazak_118_milliardot_titok_hogy_mire/
Szoval nincs ingyen mise....(es ez extra jutalek volt...) csak eppen az is fizet erte, akinek koze sincs hozza....
Félelmetes a tudatlanság, amit idetoltál. Olvasgass legalább a témáról, mert így csak lejáratod magad.
Ott ülhetsz 10 évig anélkül, hogy akár egyetlen fillért is bedobnál a perselybe. Jó reggelt!
Evangélikus Bank <#idiota>#idiota>
Szcientológusoknál van ilyesmi elvileg, ha jól emlékszem a teljes "kezelés" tízen valahány millió huf, és akkor minden rendben lesz. Clear leszel, és kiszedik belőled azokat a láthatatlan goauldokat vagy miket . :S
Utoljára szerkesztette: EnxTheOne, 2018.07.07. 14:21:27
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."