11
  • AdamBast
    #11
    Nem csináltak jó telefonokat egy ideje
  • Sir Cryalot
    #10
    Ha ez az ár is túl magas akkor ugyanaz lesz mint eddig ,hogy gyenge optikával próbálják elejét venni a hiányzó pixelsűrűségnek

    ami a széleken úgy leromlik hogy csak hangulatvilágításnak meg szennyeződésnek lehet felfogni

    valószínű az lesz hogy ahol meg tudja vetni a lábát a VR , az nem sisakos lesz hanem a projektoros ,

    5 centi átmérőjű vastag lencse a szem előtt egyszerűen nem pálya.
  • NEXUS6
    #9
    Olyan játékoknál, ahol pár 10 méter a látástávolság ott tényleg nem feltűnő az alacsony felbontás. Szobákban, zárt tereken, utcánál mászkálás, akár autóversenynél sem gáz. Közeli dolgok bombasztikusak VR-ban. Ua textúrát, amit ezerszer látott már az ember percekig képes vagyok nézegetni, ahogy játszik rajta a fény. :)
    Alapvetően szimulátorokra gondoltam, hogy gáz és minecraftot csinál belőlük, mert ott kéne látni egy 10 km-re levő gépet is. Amúgy általában pozitívan csalnak, mert miközben pl. a Warthundernél is vakoskodni kell, hogy kiszúrd normál monitoron, VR-ban kegyesen odabax egy nagy pacát. Szóval még akár jobb is! XD
  • NEXUS6
    #8
    Anno én is próbáltam Kompjúter Karácsonyon a VFX-1-et. Nos igen....:)
    A PSVR pl. végül is nem rossz, progik is vannak hozzá, ott viszont a PS4 már kevés komolyabb játékokhoz, a tavaly upgradelt PC-mre is ráraktam, működik, steamen rengeteg anyag van, de a kijelző korlátai miatt ott sem lehet egy szinten túl menni.
  • MasterMason
    #7
    " jó dolog a VR, de kb. minecraftot csinál bármilyen játékból a jelenlegi felbontás miatt."

    Mi?! Dehogy, 1.5-ős SS-el már most tökéletes minden játék. Project Cars 2 olyan mintha igazi autóban ülnél, de a robo recall látványától is simán hátast dobsz, meg van még egy jó pár játék amelynél nagyon állat! Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne majd jobb a nagyobb felbontással de már most is szinte tökéletes.

    A probléma a VR-nél a viszonylag kevés játék...
  • Fionn
    #6
    Akkor ezt is leírhatjuk mint a nokiát. Rossz irány a vr...
  • Zulu12
    #5
    Örülök hogy hozzájárulhattam ehhez a folyamathoz azzal hogy a HTC kínai klón telefonjait vettem mindig is a THL-t :DD

    Csájníííízzz fónnnsszz forevör :3
  • Macropus Rufus
    #4
    én csak a telón próbáltam még (na jó, vag 20 éve volt szerencsém egy VFX1 Head gear-hez). Viszont annyira azért nem gáz. Igaz nem is játszko vele, inkább filmeket nézek. Marha jók ezek a vr mozik :)
    Meg egy samu gearvr-t használok. Sokat vr sisakot próbáltam, de ez valami überfasza :) a grafika az egy picit gázos, de ez csak egy teló.
    Ami a szgépet illeti: most még marha drágák hw komponensek, de 1-2 év és "fillér" lesz egy vr képes gép. Most olyan fél misi alatt nem úszod meg. 3-4 évve ez milliós tétel volt. 1-2 év és már a 200-300 ezres kategóriába lesznek és az már nem olyan sok (htc vive + a szgép)
  • NEXUS6
    #3
    "A cég egyetlen esélye a virtuális valósághoz kapcsolódó eszközök felfutása."

    Hát erre nem sok esély van. A hájv még mindíg 200 ezer körül van, miközben a konkurens, hasonló képességű ilyen-olyan eszközök kb fele annyiba kerülnek, vagy a töredékébe. Eközben a VR első generációja igazából kb a rendszer alfa verziójának tekinthető. Sajna még csak most tart ott a technika (talán a GTX1180-as karival), hogy rendes felbontásban és képfrissítéssel elbírja ezeket az eszközöket, jó dolog a VR, de kb. minecraftot csinál bármilyen játékból a jelenlegi felbontás miatt.
  • NEXUS6
    #2
    XD
  • dzsagon
    #1
    game oVeR