63
Ghost of Tsushima - az új infamous!
-
#23 -
#22 A Ghost of Tsushima gyönyörű japán trailere nem segít a türelmetlen várakozáson
-
#21 Fantasztikusan gyönyörű zenét osztott meg a Sony a Ghost of Tsushima soundtrackjéről -
#20 Ghost of Tsushima: Röpke, de hatásos új előzetes érkezett az utolsó nagy PS4-exkluzív játékhoz -
#19 Ghost of Tsushima: Kaptunk 4 gyönyörű koncepciórajzot a fejlesztőktől -
#18 A Ghost of Tsushima készítői két videó kíséretében magyarázták el, hogy hogyan is néz ki a harcrendszer
-
#17 Ghost of Tsushima – Aranyba ment a játék Megjelenés július 17-én PS4-re -
#16 A fejlesztők sok-sok apróságot elárultak a Ghost of Tsushimáról, a harcrendszerről és a mellékküldetésekről is beszéltek -
#15 Ghost of Tsushima: Your Questions Answered -
#14 Most ezzel mi bajod van? -
#13 Ilyen lesz a Ghost of Tsushima moralitásrendszere -
#12 Ennyire futja a gen végére? Áldás lesz a ps5 ahogy látom
-
#11 A Ghost of Tsushimára fókuszál az új State of Play
"Május 14-én, vagyis csütörtökön, magyar idő szerint 22 órakor vetítik le a State of Play következő adását. Ne várjatok trailerdömpinget azonban: az új rész kifejezetten a Ghost of Tsushimára fókuszál majd.Azt már most lehet tudni, hogy az új State of Play-epizód 18 perc hosszú lesz, és kiadós gameplay ízelítőt kapunk majd a Sucker Punch július 17-én megjelenő PS4-játékából, így a felfedezésbe és persze a harcokba is belekukkanthatunk." -
#10 Jöhetne egy kis gameplay is már. -
#9 Megjelenési dátumot kapott a Ghost of Tsushima
-
#8 (hivatalosan is ) -
#7 -
#6 Jó lesz az akkor is. Éljen a GoT! -
#5 -
#4 Viszlát 2020-ban :D -
#3 -
#2 "A Ghost of Tsushima sztorija szerint 1274-ben járunk és a középpontban legendás szamuráj harcosokat köszönthetünk, akik Japán védelmezői voltak mindaddig, amíg a félelmetes mongol horda meg nem szállta Tshushima szigetét, hatalmas pusztítást okozva, a helyieket elnyomva. Mi az utolsó életben maradt szamuráj bőrébe bújunk, azonban a becsületes harcot magunk mögött kell hagyunk, az már nem fog segíteni - ehelyett a harc új módjait elhozó "Szellem útját" kell választanunk." -
#1 Ghost of Tsushima - E3 2018:
Ghost of Tsushima - E3 2018 demo beszámíoló:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.20. 17:53:24