54
Ghost of Tsushima - az új infamous!
-
Daermon #54 Directors Cut 9/10.
Megèrte a pénzét, Iki szigete hangulatos lett, a sztori egy hanygyányit gyengébb, mint az alapé. -
11 legendás cuccot sikerült szereznem.
Van gyorsabb mód farmolni, vagy arany fokozaton kell mindig végigmenni?
Mert így kb 1 óra egy 25-ös hullám.
Nem gond, csak hátha van valami jobb megoldás. :D
Nightmare fokon az a baj nem éri meg mert rohadt nehéz és most is egyetlen egy 110-es itemet dobott csak....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.25. 02:10:15 -
Igen egy kicsit. :) -
Fuh fura így magyarul :D -
Délelőtt, az előző heti Túlélés Rémálom heti kihívását 2x is sikerült befejeznem a csapattal!!!
Nagyon durva! :D
Az első 10-15 próbálkozásnál azt hittem szinte hogy esélytelen megcsinálni, anyira durva, de sikerült 2x is már. A mostani falusat még nem. :D -
Hát elég sokan nyomják mindig van mindenhol ember. :) -
2 millióan játszottak vele az első hétvégén, szerintem nagyon jó lett, mindig talál társat is, szóval tolják sokan
persze nem darky szinten tolom, sehol nem vagyok hozzá képest :D első story line-t megcsináltam bronze-ban meg megcsináltam silverben is 3-at, ott már van kihívás, ha nem figyel az ember :D -
Kíváncsi vagyok, hányan tolják ezzel tartósan. Híreket se nagyon olvasni róla, hogy milyen volt a fogadtatása, meg így a fórumok alapján sem lett ez olyan nagy siker. Kár érte, mert becsülettel megcsinálták, csak szerintem nincs benne semmi olyan, ami miatt érdemes lenne 20-30-50 órákat beletenni, mint más multikba (már aki szerint van értelme egyáltalán).
Múltkor lenyomtam egy ilyen wave-es valamit, 15 kör volt benne, 35 perc alatt csináltuk meg, de a második felében már untam. -
Tegnap ezt dobta basszus, 15% hallucináció. :D
Ha valakit érdekel esetleg próbálkozni kihívásban rémálom fokozaton, akkor itt szóljatok!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.23. 08:42:09 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Egyrészt már amikor, másrészt meg írja is a menüben, hogy megváltoztatja az időjárást. -
:D:D:D:D Dosho :D -
Elborult állat
-
Az 1.06 után a fények ismét a régiek lettek. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nem tudom, de mintha az 1.05 után nálam csúnyább lenne régi PS4en a GoT. Más nem érzi, hogy sokkal elmosódottabb lenne most minden? -
Daermon #38 Persze. De a leírás írja is, és a dallam címéből tudni lehet mit csinál. -
Feltűnt másnak is, hogy a különböző furulya dallamok különböző időjárást indukálnak? Az elsőtől kisüt a nap, a másodiktól villámlani kezd, stb. Király :D -
Mondjuk megértem, az nagyon vicces, mikor egy karaktert kísérsz, bementek egy épületbe, azok meg mindig rábasszák a pofádra az ajtót :) -
Én pont ugyanezt csinálom. Szerintem jó fun. -
Daermon #34 Azóta végeztem és hát, ha nem jönne a CP2077, akkor ennek adnám az év játéka díjat :) Az epilógus valami csodásan lett összerakva. -
Tényleg a gen legjobbjai között van. -
Daermon #32 Most végeztem a 2. fejezettel, jó hosszú volt a záró etap, de nagyon jó eddig. Kiváncsi leszek majd a végére.
Apróbb hibái ellenére az év egyik legjobb címe, nálam csak a CP2077-nek van esélye elvenni tőle az első helyet. -
Bandras DaSilva #31 :)
Én azt szeretem amikor valami questnél mész az npc után, az bemegy egy ilyen ajtón majd simán bevágja az orrod előtt... -
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy én vagyok az egyetlen,akinek soha nincs kedve kinyitni a tolóajtókat, hanem inkább szétcsapja ?
Még ha civilek is vannak bent, én csak berontok, nem udvariaskodok -
Köszi -
Igen. -
Holnap van release, igaz? -
Na lássuk, hogy milyen lesz, -
Gamekapocs tesztje -
Ghost of Tsushima - Megérkeztek az első értékelések -
-
A Ghost of Tsushima gyönyörű japán trailere nem segít a türelmetlen várakozáson
-
Fantasztikusan gyönyörű zenét osztott meg a Sony a Ghost of Tsushima soundtrackjéről -
Ghost of Tsushima: Röpke, de hatásos új előzetes érkezett az utolsó nagy PS4-exkluzív játékhoz -
Ghost of Tsushima: Kaptunk 4 gyönyörű koncepciórajzot a fejlesztőktől -
A Ghost of Tsushima készítői két videó kíséretében magyarázták el, hogy hogyan is néz ki a harcrendszer
-
Ghost of Tsushima – Aranyba ment a játék Megjelenés július 17-én PS4-re -
A fejlesztők sok-sok apróságot elárultak a Ghost of Tsushimáról, a harcrendszerről és a mellékküldetésekről is beszéltek -
Ghost of Tsushima: Your Questions Answered