4
 • Fionn
  #4
  Ugyan azt a kereket hajtja az összes " komolyan veheto penzugyi, gazdasagi es befektetesi szakember" így az eredeti állításom megállja a helyét ma is.
  Ahogy a bankok is 1 maroknyi ember kezében van, továbbra se mondtál semmi különöset ezzel. (több lent)
  Vajon a sima tőzsde nem manipulálható? (2018 feb eleje) Vagy a gyártók/termékek álhírek segítségével?

  Több:
  Tehát ne haragudj de semmiben nem jobb az áhított bankrendszer mint ez, csak annyi a különbség hogy itt biza nem lehet csak úgy nyomtatni még pár csiliárdot belőle még akkor se ha a teljes hálózatot uralja (már pedig ez lehetetlen per pill - nem úgy mint a bankoknál) mert úgy adja kedve. Ebből adódóan hogy korlátozott a készlet és nagy az igény ... (mindenki kiszámolja magának) ...
 • fotolit
  #3
  - Heti rendszerességgel azért nem halljuk, ne túlozzunk, viszont milliószám zsebelik ki az embereket naponta, azt' mégsem szüntetjük be a készpénzt.
  - A sztiptíz is sokba kerül és azért sem kapsz "semmit", csak míg műsor után a csaj hazamegy, addig a BTC-met megtartom.
  - Na mekkorákat esik? Hónapok ota várom, hogy 4000 EUR alá menjen, de csak nem akar a rohadék. Bár csak 3x ilyen instabil lenne! Nem fél év alatt keresnék ennyit, hanem fél hónap alatt.

  Egyébként ha Warren Buffet és Fészbúk Cukorka vagyonát összeadnánk, a világ összes kriptovalutájának felét megvehetnénk, de ha beugrik még Bill Gates, meg az Amazon.com-os faszi, az egészet lenyelik ők négyen (nyilván papíron). Szóval ezek a virtuális valuták világviszonylatban aprópénznek sem mondhatók, csak most divat róluk beszélni.
 • Sequoyah
  #2
  Ha tenyleg csak egy bank mondana, akkor valoban nem sokat erne...
  De ha hozzateszed azt, hogy heti rendszeresseggel kapunk hireket Bitcoinnal kapcsolatos csalasokrol es lopasokrol, valamint azt hogy a halozat tulnyomo tobbsege egy maroknyi Bitcoin banyasz kezeben van, akkor ugy mar egesz mas teszta.
  De eleg csak ranezni az arfolyamvaltozasokra, es mar azon onmagaban is latszik, hogy mennyire instabil es manipulalhato. Nezd csak meg kulonfele hirekre mennyit esett/emelkedett...

  Egyebkent nem egy bank mondja. Nagyon sok bank mondja, es szinte az osszes komolyan veheto penzugyi, gazdasagi es befektetesi szakember.
 • Fionn
  #1
  Mindezt mondja 1 bank... kacc kacc kukacc
  @Bank: Tartsd meg a felesleges véleményed ha úgyse jó semmire.