8
  • Macropus Rufus
    #8
    pedig itt alternatíva ként akarják feltüntetni. Mert csak 500ezer dollár/mérföld
    míg a hagyományos 24millió. De ugye mit te is írtad ezek nem alternatívái egymásnak. Tehát a kerités 0.5millió dollárral többe fog kerűlni / mérföld mint a hagyományos betonfal.
    Szerintem a okosok az Ocolustnál, konkrétan nem terveztek betonkeritést, csak ezt a VR nyavaját.
  • SanMaster
    #7
    Hogy te egy mekkora fideszes NÁCI KÖCSÖG vagy! A jó kurva anyádat kéne szétlőni ágyúval, kár hogy nem sikerült az abortusz és mégis megszülettél. Te mit keresel ezen az oldalon? Nem kaptad meg a központi utasítást? Nem azt, hogy orbán GECI viktor képét kell csókolgatni.... O-R-I-G-O! Az a te oldalad.
  • inkvisitor
    #5
    Én arra tippeltam, hogy kiegészítésként 5-10 kilóméterenként egy tüzérségi ágyút raknak le, és a beazonosított átkelőket azzal lövik ki.
  • kvp
    #4
    A fizikai es virtualis (szenzoros) hatar nem alternativak hanem kiegeszitik egymast. A szenzorok azert kellenek hogy oda tudjanak menni a hatarorok ahol gond van, mig a fizikai kerites arra jo hogy addig visszatartsa az embereket amig a hatarorok odaernek. Fizikai akadaly hianyaban sokkal tobb hataror kell, gyakorlatilag zart lancban allva, mig szenzorok nelkul latotavolsagban kell elhelyezkedniuk. Kombinalt rendszer eseten viszont eleg ha a strategiai pontokon allomasoznak es amig a behatolok a fizikai akadalyt legyozik a hatarorok oda is ernek.
  • Sir Cryalot
    #2
    Jól lehet vele keresni, ha hiányzik egy pár millió dolláros megrendelés legfeljebb kimennek célbalőni 5-en , és azt mondják hogy mexikóból jött a lövés.
  • dzsagon
    #1
    Felveszek egy tehénjelmezt és vígan átsétálok a határon.