794
"Jó estét, jó szurkolást!"
-
#154 Diego Costa ismét alkotott -
IXEMGabeo #153 ennek az Antonio Pizzinek ugyanolyan frizuraja van, mint Cesare Prandellinek:D -
IXEMGabeo #152 szerencse, hogy Uruguayt nem tettem meg nagy golarannyal...1-0 a szaudiak ellen, akik jol alljak a sarat, de azert bosszanto, mert volt egy megerzesem h Suarez golt lo es pont nem tettem meg -
#151 Az se lesz egy nagy eresztes... -
#150 Majd holnap a horvát-argentin, csak aztán nehogy 0-0 legyen :D -
#149 Eleg gyenge a mai felhozatal...max abban remenykedhetunk hogy Uruguay es a spanyolok lonek par szep golt de izgalmak nem lesznek -
gpFan #148 A legjobb a vége felé volt - amikor egy marokkói megveregette Pepe vállát hátulról, az meg mint egy 2018-es profi fotballlista szépen összerogyott -
#147 Tiszta szerencse akkor, hogy nem láttam. -
#146 Ez de egy ócska, szar meccs volt. -
#145 A sors fintora, hogy mégis megint ő volt a különbség. -
gpFan #144 Ronaldo bújócskát játszik ? Sehol sincsen a képernyőn . -
gpFan #143 Egyiptomnak nemigen volt esélye a beadásokkal a jóval magasabb orosz védők ellen.
Az első gólt nem nevezném pechesnek, inkább szabálytalannak. Aztán volt a meg nem adott 11-es, szintén lökés esete volt.
Így elvben döntetlen lehetett volna, de persze a 'volna' hülyeség. Az oroszok azlért jobbak voltak. Csak ne lenne tolerálva annyira a piszkos játék ... Bár Salah megúszta újabb sérülés nélkül - már ez is eredmény
-
#142 Ráadásul egy olyan peches gól után estek szét, amit kb. megye 2-ben látni... -
#141 Sajnálom őket de azért alapból többet vártam tőlük a peches momentumoktol függetlenül. Kb 15 perc alatt lerendeztek őket oroszok -
IXEMGabeo #140 omg...ilyen pechet...
csori Egyiptom lehet kiesik tobbet erdemeltek volna...utolso percbeli golt bekaptak Uruguay ellen aztan most meg ez...
legalabb Szalah golt lott a tornan -
#139 Ma az összes meccs 2.5 gól fölé. -
#138 Na erre nem tippeltem volna hogy az oroszok 2 fordulo utan 6 pontosak lesznek,maximum 4-re gondoltam. -
gpFan #137 Az volt hogy megéri piszkosul játszani, mint általában. -
#136 5 perccel lemaradtam 2. félidőről... mi volt?
oh
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.06.19. 21:13:25 -
#135 Vicc ez a vb, öngól meg tizenegyes :D -
gpFan #134 Lökött az orosz, nagyon jól látszik. Mi haszon a videóbírókból, ha a szabályokat szarba veszik ? -
#133 Ekkora kabaré gólt VB-n. OMG... -
#132 Sajnos elaludtam, de amit láttam az alapján Szenegál megérdemelte, jól játszottak. -
IXEMGabeo #131 kollegaim szerintem tornek zuznak:D bent a meloban fogom hallani a negativ aldasokat a csapatra:D -
IXEMGabeo #130 micsoda csalodas a lengyelek, Szenegal pedig jol focizik -
#129 lol :D -
gpFan #128 Polska, you suck ! -
gpFan #127 1:0 Brazil javára ! Hmmm - valami nem stimmel. a braziloknál nem mindenki fekete ... Ah, talán a hangot is be kéne kapcsolni, megzavart a sárga-zöld mez -
#126 2002-es csapat csk-ja :) -
IXEMGabeo #125 Szenegal edzoje egy hosszuhaju rasta:D behalok
eros csapatnak tunnek, tan a legjobbak az afrikaiak kozul -
#124 -
gpFan #123 Nemigen megy/indult jól a Dél/Közép amerikai csapatoknak. Kivéve Mexikót, ami azért inkább Észak Amerika nálam.
Per pillanat a Spanyolok tűnnek a fő esélyesnek. Vagy Portugál csoda ? Már ha Ronaldo képes 3 meccset komolyan végigjátszani egyhuzamban. -
IXEMGabeo #122 ugy latszik a Japanoknal jott be a csere, mert Honda golpasszt adott szogletbol -
IXEMGabeo #121 na jon Rodriguez:) lehet serulese volt azert csak most allitja be Pekerman -
#120 Hát, ez így tényleg "vicces". -
IXEMGabeo #119 Ospina jo kapus, jokat ved egyelore es meccsben tartja Kolumbiat -
#118 Ahelyett, hogy színészkedésért kapott volna sárgát, szabad és egyenlítettek. Kéne az a pár challenge az edzőknek videóbírózást kérni, illetve a sporttársak a tv szobában mit csinálnak a nemi szervük ritmikus húzogatásán kívül?!
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.06.19. 15:12:52 -
#117 ezért teszik sokszor hátra a kezüket a védő játékosok.
reflex ide vagy oda, ha ilyenkor kezeznek akkor piros. -
#116 hát azon beszartam :DDDD
De mit mutogatott könyörgöm, hát minden négyzetmétert kamerával figyelnek, a kaput meg különösen sok kamera veszi. Komolyan elhitte, hogy valaki beveszi, ha reklamál? :D -
gpFan #115 Az, hogy ez sokszor reflex mozdulat. A 11-es is elég . Valójában, ez is újabb keletű 'találmány'.