Foci VB 2018
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szerk: na jó, erre még várni kell 😄
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.06.16. 16:24:08
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Dél-Amerka: 5
Közép-Amerika: 3
Ázsia: 3
Afrika: 4
Óceánia: 1
Ez 24 csapat,ez tényleg a szűk elitet jelentené. Ha nagyon szigorú akarnék lenni akkor a 24. kijutó helyért lenne egy playoff a legjobb nem kijutó európai ország és a legjobb óceániai között (Új Zéland)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Szaúd A, Panama, Irán ott van, de Hollandia, Chile otthon nézi a vb-t.
Nekem ne jöjjenek azzal, hogy itt van a világ össze futball kultúrája földrészenként.
Futball maffia az egész.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.