392
Assassin’s Creed: Odyssey
  • Voltan

Remek optimalizáció... Most már RTX nélkül is kell a 2080 ti full hd-ban, úgy látszik...
  • grebber
    Pedig ez a szokás a vga/bármi mellé csomagolt játékkal.. :)
    Régen mennyie embernek lett így játéka 2-3-4ezer ftokért.. Senki nem azt nézte mennyi a boltba ingyen kapta jót cselekszik adja olcsón keres rajta..
  • MrStokes
    Akkor az eddigi PC-s tapasztalatok alapjan elmondhato, hogy jo lett a PC-s port es nem olyan otvar, mint az eldoje eseten?
  • McLarenpowa
    egy 60 eurós játékot biztos nem adok oda 5K-ért...akkor inkább megtartom, hátha a fiam játszik vele...
  • drop
    szia köszönöm
  • grebber
    Ha más nem én 5kért átveszem.
  • Árnyvadász
    i5 4670K (nincs tuning, 3.8 Ghz-en megy a játék alatt), 16 GB, GTX 1070 8 GB a gép. 40 fps volt a benchmark végeredménye átlagosan 2560*1080-ban (21:9 arányú monitor), maximális grafikán. Játékon belül 40-60 közt járhat szemre, külön nem mértem. Nem akad, nem szaggat, nincs egyelőre érezhető, látható fps zuhanás, játszható, élvezhető és nekem megfelel így. Az Origins emlékeim szerint nem volt ennyire rendben. Nagy városban viszont még nem voltam. A V-Sync helyett pedig driver-ből a fast sync-et választottam. Ezt az Anvil motoros játékok alatt mindig így állítom be, bár itt a v-sync is működött egész jól, csak ezzel egy fokkal jobbnak látom a helyzetet.

Tömörön röviden ennyi lenne. Neked a cpu erősebb és magasabb órajelen is megy, és ha 1080p-ben játszol, az még +10-15 fps plusz, szóval rosszabb biztosan nem lesz, mint nálam. :)

drop: Mennyi helyet foglal? Jó kérdés. Ha jól rémlik akkor olyan 45 GB-ra emlékszem, de a telepítés alatt nem voltam a gépnél és helyem is van bőven, szóval nem foglalkoztam vele, de este majd beírom ide, ha addig nem válaszolja meg valaki.
  • McLarenpowa
    Nekem lesz egy AMD VGA mellé adott kódom (október 5-én küldik), amitől szívesen megválnék (kb. CD-keys.com-os Battlefield V árban), ha érdekel valakit, mivel eddig egy Assasin's Creed játékkal sem játszottam.
    Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2018.10.03. 11:53:26
  • Voltan
    Milyen gépen tolod, és mennyi az fps általában? Szóval hogy fut pontosabban? :D
  • drop
    menyi helyet foglal most a játék ssd miatt kérdem
  • Árnyvadász
    Tegnap megvettem a Gold kiadást, hogy hamarabb elkezdhessem. Pár óra játék után nekem ez a véleményem röviden: Nem lett rossz.

Picit bővebben:

- Meglepődtem milyen jól fut. Minden grafikai beállítást maximálisra rakott alapból, ez is furcsa volt.
    - Mondjuk nem is néz ki annyira jól, mint az Origins, de persze még mindig látványos.
    - Nagyjából ugyanaz, mint az elődje, de akadnak különbségek itt ott.
    - Érezni, hogy letisztultabb, áramvonalasabb az egész, nagyjából úgy, mint egy játék második részénél, ahol tudtak csiszoltak rajta.
    - Időnként a töltési idők hosszúak. (SSD-re telepítettem egyébként.)
    - Kellemes hangulata van, de nem annyira erős, mint az Egyiptomi résznek. Ugyanez elmondható a helyszínekről is.
    - A nőt választottam indulásnál, végül is nem bántam meg.
    - Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek, ha tetszett az előd, akkor nyugodtan ruházz be.

*A Gold mellé járt az AC III Remastered is.
  • Zegi Norbi HUN
    Nekem már most jobban tetszik, mint az Origins, főleg a tovább csiszolt rpg-s vonal és a szimpatikusabb karakterek miatt. :) Kassandra tényleg nagyon szerethető. :)

Az exploration mód is bejön, múltkor a célszemély eltűnt előlem és csak annyit tudtam, hogy valahol a régióban van és nekem kellett megtalálnom. Nagy terület lévén inkább nekiálltam felkutatni az ismeretlen részeket, aztán véletlenül belebotlottam 1 órával később. :D

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.10.03. 09:32:31
  • hawkie22
    Tapasztalataim az elsö két óra játék után:
    - a játék gyönyörü. A laptopomon ultra beállításokkal 1920x1080-ban 50-60 fps-em van folyamatosan (feljebb nem megyek a felbontással, így is tökéletes nekem)
    - két óra után 3%-on járok a fösztorival, de még a kezdösziget egynegyedét se fedeztem fel, 4-es szinten vagyok, de már vagy háromszor meghaltam valamilyen állat (farkas, cápa, stb.) miatt
    - a harcrendszeren kicsit még csiszolhattak volna, lándzsával pl. nagyon esetlen a harc szvsz
    - a különbözö ruházatoknak megvan a maguk haszna Hard fokozat felett (+assa dmg, +warrior dmg), attól függ, milyen stílust játszol, oda kell figyelni, hogy épp mit viselsz
    - Kassandra jópofa, van egy-két beszólása, elég cinikus és magabiztos (amikor felmásztam Zeusz szobrára és ama testrészén megkapaszkodtam, közölte Kassandra, hogy ide azért talán nem kéne felmásznia :) )
    - rengeteg mindent lehet csinálni, az alapok természetesen az Originsböl átvett dolgok, de valahogy mégis egy kicsit más
    - a skillfa is tetszetös, bár ennek még tényleg nagyon az elején vagyok
    - a feleletválasztós párbeszédek jók, bár eddig még nem vettem észre, hogy nagy kihatásuk lett volna a sztorira, nyilván még nagyon az elején vagyok a játéknak
    - az Exploration módban jóval több idöt el lehet mókázni a sztorival, de ahhoz már nem volt kedvem, így a normál játékmódot választottam hard nehézségen

Holnap folyt. köv., most irány az ágy. :) Ha még játszotok, akkor további jó játékot!
  • kutyakiki81
    Ha tetszett az Origins, ez sem fog csalódást okozni.
    Remélem PS4-en hamar kap patch-et, mert eddig négyszer fagyott le a játék...
  • error13
    Én 700 órát tettem bele az Origins-be, imádom. Szerintem ebben sem fogok csalódni. Kár, hogy nem lesz magyar felirat.
  • grebber
    Performance teszt elég vad

És ez csak FHD

Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.10.02. 19:53:10
  • kutyakiki81
    Meg voltam ijedve, hogy kapunk majd Origins klónt, és az elején is ezt éreztem, de azért elég sok újdonság került bele, és így 8 órányi játék után azt kell mondjam,meg vagyok elégedve! Persze az alapok az Origins-z idézik, de mégis megtudtak újulni az Odyssey-vel.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A sztorin kivűl mást alig csináltam,és kb 2 és félóra után bukkant fel a cím!
  • kutyakiki81
    Csináltam egy szelfit Zeusszal

Utoljára szerkesztette: kutyakiki81, 2018.10.02. 12:59:51
  • darkSectorxxx #54
    Igen, ez létezhet, hogy pont akkor aktíválják Uplay-en... :)
  • Zegi Norbi HUN
    Eszerint Oct 2 @ 0001 Local és "0000 Local means a release at 12 AM in your time zone."

Akkor ha jól veszem ki, már éjfél után lehet is játszani Uplay verzióval. :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.10.01. 17:55:05
  • darkSectorxxx #52
    Ja várj, Uplay télleg, ott nem tudom mi a szokás, ott előferdülhet hogy hamarabb.
  • Zegi Norbi HUN
    És az Uplay? Vagy az megegyezik a Steam verzióval? :)
  • darkSectorxxx #50
    Szokás szerint, PS4 reggel 6, Steam este 18 vagy este 19:00
  • Zegi Norbi HUN
    Holnap mikortól lehet elkezdeni játszani legkorábban?
  • dregnarr1 #48
    Lopakodós, sunnyogós rész akkor alapból nem is lesz?
  • grebber
    Season passhoz járnak majd...

"Az Assassin’s Creed III és Liberation remastered változatairól annyit kell még tudni, hogy a digitális csomag tartalmazni fog minden, a 3. részhez kiadott letölthető tartalmat (Benedict Arnold-küldetések, Hidden Secrets Pack, The Tyranny of King Washington). A felújított változatok természetesen 4K- és HDR-támogatással is rendelkeznek majd, így kihasználják a PlayStation 4 Pro, az Xbox One X és a csúcs PC-k lehetőségeit.

Hopp és a játék jön Nintendo Switchre is
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.09.14. 23:37:15
  • Zegi Norbi HUN
    Nagyon jól hangzik, kíváncsi leszek rá.
  • wedge31
    Kétféle játékmódban is végigjátszható lesz az Assassin’s Creed Odyssey
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
  • grebber
    AC Odyssey

Minimum gépigény (720p és 30 FPS)

CPU: AMD FX 6300, vagy Intel Core i5 2400 3.1 GHz
    GPU: AMD Radon R9 285, vagy Nvidia GeForce GTX 660
    RAM: 8 GB
    HDD: 46 GB

Ajánlott gépigény (1080p és 30 FPS)

CPU: AMD FX 8350, vagy Intel Core i7 3770 3.5 GHz
    GPU: AMD Radeon R9 290X, vagy Nvidia GeForce GTX 970
    RAM: 8 GB

Ajánlott gépigény (4K és 30 FPS)

CPU: AMD Ryzen 1700X, vagy Intel Core i7 7700 4.2 GHz
    GPU: AMD Vega 64, vagy Nvidia GeForce GTX 1080
    RAM: 16 GB
  • error13

Én nagyon várom már. Az Originsbe is tettem pár órát.
  • wedge31
  • wedge31
  • darkSectorxxx #38
    Meg a sony
  • sztar007
    Nem hiszem már csak a CD Project tartja a frontot AA játék ügyileg magyar feliratbol.
  • Pardon82
    lesz magyar felirat?
  • wedge31
    -választható föhös
    -többféle befejezés
    -kibövitett párbeszéd opciók
    -románc
    -új körözési rendszer / kiveték a memória-szinkronizációt /
    -nem lesz hidden blade / helyette lesz leonidasz törött lánszsája amivel kiválóan lehet majd tolni a parryt /

És még rengeteg apró újdonság kezdve az átalakitott skillfától a saját hajóig amikre saját legénységet toborozhatunk, stb
  • Czobi
    Akik szerint ez csak egy origins DLC, azok légy szíves írják már le, hogy milyen újdonságok hiányoznak nekik, mikor tekintenék az Odyssey-t egy teljes értékű új játéknak! Nem kötözködésből kérdem, csak tényleg kíváncsi vagyok rá.
    Kb ennyi erővel minden egyes FPS csak egy DLC, mert mindegyikben csak lőni kell, és a helyszín változik, de semmi újdonság nincs benne.
    Lehet, hogy az origins nem volt tökéletes (pl a sztoritól én sem voltam elájulva), de szerintem egy nagyon jó játék lett, és örülök, hogy az ókori Görögországban fog játszódni ez a rész.
  • jarlaxxe
    Lesz itt újdonság.