3201
Fallout 76
-
Irgum76 #273 most jutott eszembe, hogy akkor mi lesz a csapat építményekkel?
ugye azokat workshop-pal húzzátok fel és nem tűnik el kilogolásnál sem
akkor mi lesz a sorsa ha átkerülök egy másik szerverre? -
gstup #272 Jogos. Én pc-re rendeltem elő. -
Irgum76 #271 köszi -
#270 Mar most bejelentettek, hogy dugig lesz mikrotranzakcios skinekkel, es egyeb kozmetikai szir-szarral, ha esetleg a kedves jatekos lusta lenne osszebugazni mindezt a jatekban. Kizaroalg penzert vett dolgok nem lesznek, minden, ami penzert beszerezheto az a jatekban is osszeszedheto.
Aztan majd kiderul, ebbol mennyi a valosag es mennyi a bs. :) -
#269 Szervert ne ugy kepzeld el, mint ARK, Conan, Rust, stb. A szerver itt lenyegeben egy-egy "phase"/"instance", lasd a GTA Online sessionjeit, amelyek parhuzamosan futnak, oda-vissza tudsz lepni koztuk tarsasagtol fuggoen, stb. Itt is ez lesz, ezert is tunik el a bazisod es karaktered a logout utan, es ezert is lesz olyan, hogy ha belepsz, akkor ha valaki PONT oda epitkezett, akkor odebb kell vinned a keglidet, stb. -
Andule #268 A Beth uzletpolitikajat ismerve roppantmod meglepodnek ha nem lenne idovel penzes dlc. Ez nem feltetlen baj de ne legyunk ennyire naivak :)
Nekem az nem tetszik h a betahoz elo kell rendelned a cuccot latatlanba amikor pont az lenne a lenyeg vasarloi szemszogbol h tesztelhesd h bejon-e annyira h kipengess X eur/usd/gbp-t. -
Irgum76 #267 ja tényleg ami nekem nem tiszta hátha te tudod a választ
hogy most akkor 24 állandó játékos lesz egy szerveren és abból x-számú (4-5,10) az aktív játékos?
mert ugye az képtelenség, hogy 24-en 0-24-ben fent vannak
max heti event-nél valószínű, hogy összegyűlik a nép
de arra meg azt mondták, hogy átlag heti egy, random helyen, időben -
Irgum76 #266 ja és ha játékostársat kerestek azt is írjátok oda milyen platformon
mert sajna külön lesznek a PC-sek, xbox-osok, playstation-ösök :( -
Kissssss0 #265 pedig sajnos ez lesz... -
ToxiMaxi #264 Én előrendeltem de ha béta szar lesz, akkor visszakérem a pénzem. -
#263 Ismerve magamat, a kozmetikai/extra mikrotranzakcios szarokra a vegen tobbet fogok kolteni, mint a negyedevente megsporolt 10-20 euros DLC-k osszege. Mert a kinalat tobbseget altalaban leszarom, nem en vagyok a celcsoport, de valahogy mindig van egy-ket aprosag, ami kell, es ha egy penztarca egyszer kinyilik, akkor ott nincs visszaut. :)
Akkor ennyi volt. A meret stimmel es a letszam is 24-32-re van belove ugy, hogy a 24 az alap es 8 a "puffer". Pont ez a lenyege, hogy ha nem akarsz talalkozni masokkal (megiscsak egy atomhaboru utan vagyunk), akkor nem is nagyon fogsz.
Illetve, a b.e.t.a. meg talan valtozhat a letszam/szerver, de varhatoan nem nagy mertekben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.27. 12:11:07 -
#262 "a térkép négyszer akkora lesz mint fallout 4-ben és max 24 játékos lesz egy szerveren" - ha ez valósul meg, akkor részemről kuka -
Irgum76 #261 hát igen furcsa, hogy nincs akkora hájp nálunk mint világszerte
viszont itt ha megveszed egyszer az alapjátékot akkor a nincs további költség minden kiegészítőt ingyen kapsz évtizedekig :) -
#260 Jaja, tudom, naprakeszen kovetem a fejlemenyeket es hireket a bejelentes ota (egy idoben linkelgettem ide is oket, de aztan rajottem, kvazi magammal beszelgetek, es meg en is leszartam magamat :)).
Szoval a folyamatos event es update meg inkabb alapkovetelmeny mar manapsag, amely miatt erdemes vissza-visszaterni egy jatekba, lasd barmelyik random mmo vagy survival jatek a GTAO-tol a WoW-ig bezarolag. -
Irgum76 #259 nem tudom illik-e ilyet de itt egy csatorna ami az eddigi infókkal foglakozik magyarul:
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.09.27. 11:33:51 -
Irgum76 #258 az embereket folyamatosan random módon engedik be
hogy teszteljék a szerverek teherbírását -
Irgum76 #257 "Attol nem tartok, hogy nem fog tetszeni a dolog, de attol igen, hogy le tud e kotni olyan hosszu ideig, mint a tobbi online survival"
a Bethesda évtizedekre tervezi a játékot... :)
ami biztos, hogy kb 3 havonta lesznek nagyobb kiegészítők
és lesznek heti illetve seasonal event-ek is
szóval próbálják megtartani embereket, fent tartani az érdeklődést
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.09.27. 11:26:14 -
Irgum76 #256 "mert régóta várok egy jó fallout mmo-t"
azt én is, ez sajnos nem az lesz
a térkép négyszer akkora lesz mint fallout 4-ben és max 24 játékos lesz egy szerveren -
lammaer #255 Nincs értelme sietni a vásárlásal. Majd ha kijön és megjelennek az első reviewek, nyugodtan meg lehet venni ha jók a visszajelzések.
Hálistennek a szoftverért nem kell sorbaállni mint az új iPhoneért :)
Az első pár napban el tudom képzelni hogy infrastruktúrális problémák is lennek, a túl sok érdeklődő miatt lagosa k a szerverek meg kezdeti nehézségek...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.27. 11:17:57 -
Irgum76 #254 én a Konzolvilág-tól rendeltem meg xbox-ra (van pc-s verzió is) 19 ezerért és jár hozzá egy bobblehead
(mármint igazi nem a játékban)
de van ahol pólót kapsz mellé meg ilyesmik
a béta kódot már meg is kaptam csak várni kell a "behívóra"
-
#253 Bethesda.net, us regio es digitalisan megveszed. Jo, az euro elegge szarul all, emiatt nem lesz olcso a 60 euros ar, de ugyanugy egy aktivalo kodot kapsz a magyar boltokbol elorendelve a dobozos verziot. -
#252 A hivatalos oldalon megtalálható magyar viszonteladók (cdgalaxis, konzolvilag, 576...) árai 1-2 ezer forintban (17-19 ezer) különböznek kiírásuk szerint. Ha nem érdekel a doboz mondjuk, csak a serial a letöltésre, akkor van haszna/van-e hátulütője, ha mondjuk más helyről rendelem meg?
Mondjuk igazából találtam egy ilyen magyar boltot, ahol van Paypal-fizetés, ha jól látom., csak előzetesen gondolkodom a hogyan és miként módján.
Példának okáért múlt hónapban nyertem egy dobozos magyar nyelvű Watchdogs2 játékot, két dvd-n. És nem bírtam rávenni a telepítőjét, hogy telepítsen. A hülye uplay miatt le kellett töltenem a játékot rajta keresztül. -
#251 Hat, "meggyozni" kifejezest en sem hasznalnam a magam eseteben, az ketsegtelen, de felkeltettek a kivancsisagom. Oke, nem volt nehez, nekem bejott a FO4 (tobb szaz orat belenyomtam), bejon az online survival stilus (tobb ezer orat belenyomtam), es tetszik a Bethesda istalloban keszult jatekok stilusa, reszletessege - szoval alapjaiban erdekelt a szerelemgyerek.
De az mar nekem is furcsa, hogy ket hettel a b.e.t.a. es masfel honappal a premier elott alig lattunk valami gameplayt, az is max 4-5 percet ha kitesz osszeollozva innen es onnan. Ismerve Hinest es a Bethesdat (mint kiadot) tudom, hogy szeretnek exkluziv szerzodest kotni es megvarni az adott nyomtatott/online sajto elso "insider" cikkeit (lasd TES sorozat es a GameInformer), de picit tul nagy a csend...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.27. 10:06:03 -
#250 Én nagyon remélem, hogy jó lesz, mert régóta várok egy jó fallout mmo-t. Sajnos engem nem győztek meg a rendelkezésre álló infókkal. Most vagy valami nagyon nagy gáz van a háttérben, vagy teljesen kreténül kommunikálnak. Hamarosan kiderül, reméljük a béta segít megérteni, mit akarnak ezzel a játékkal. -
#249 En meg pont forditva vagyok ezzel, alig varom mar, hogy kezdodjon :) Kell mar valami uj, a mostani survivalokat mar meguntam, ujba meg pont a FO76 miatt nem akarok belekezdeni. Attol nem tartok, hogy nem fog tetszeni a dolog, de attol igen, hogy le tud e kotni olyan hosszu ideig, mint a tobbi online survival (800-1000+ orat en azert elvarok egy-egy ilyen kategoriaju jatektol), amely a piacon van.
Sajnos kurvara keves az info, par rajzfilm videot leszamitva szinte csak interjukban elhangzott dolgokat tudunk, az meg vagy igaz, vagy nem. Szoval jojjon mar a b.e.t.a., hadd lassuk mi is mit raktak ossze :) -
#248 Szerintem várj te is a vásárlással. Nincs jó érzésem ezzel a játékkal kapcsolatban, de ne legyen igazam. Akiket ismerek, mind kivárnak. -
gstup #247 Sziasztok,senki nem fizette elő? -
gstup #246 Sziasztok,ha jól láttam mindenhol nov. 14. a hivatalos start.Pre-orderrel előbb neki eshetsz. Szívesen csatlakoznék majd másokhoz,ha van jelentkező.Ma-holnap előrendelem.Van/lesznek jelentkezők? -
#245 "How does Appalachia differ from the Commonwealth or Capital Wasteland? It starts with a Guitar Sword."
"Appalachia" lesz a videk elnevezese ezek szerint.
Ket aranylag friss kep:
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.21. 13:54:00 -
Z33noo #244 Hmm, jó ideje nem bénáztam (bétáztam) már játékkal, de ez nem hangzik rosszul, kérdés, hogy megéri-e, nem is annyira a bugok teszteléséröl beszélek, hanem inkább arrol hogy jár-e elönnyel, vagy csak plussz egy hónap játék.
Mondjuk fallout téren nem félek a bétátol annyira mint mondjuk az X-Foundationsnál :D -
#243 Ez a hivatalos premier.
De elotte lesz a B.E.T.A., en arrol beszelek, ami oktober tizenX-etol lesz elvileg, ott mar a teljes jatekot teszteled es az ottani karaktert elvileg viszed tovabb a nov14-es premierre, nem lesz wipe. Legalabbis a legutolso infok szerint, mert hat elegge sovany a kommunikacio. Szokatlanul sovany. :) -
Z33noo #242 Hát nem tudom mennyire számit kiszvárgottnak, vagy véletlennek de a hivatalos Bethesda oldalon ez van a képernyö közepén :D
-
#241 Volt egy kiszivargott datum, amely 10-20 percet elt meg a neten mielott lelottek, az ha jol emlekszem oktober 14-et mutatott XB1-re, mint "premier". Ha nem kamuzott az aruhaz (mivel a beta egyben a teljes jatek tesztje is, a progress mar nem fog torlodni, stb. - igy akar felfoghato premiernek is), akkor sanszos, hogy akkor kezdodik nektek a beta. -
Irgum76 #240 Hi,
én xbox-ra rendeltem
a bétát októberre ígérték xbox-ra ennél konkrétabb nincs
viszont a az xbox-osok 2 héttel korábban kapják meg mint a PC-sek és a playstation-ösök
illetve folyamatosan leszünk beengedve mert ez egy stressz teszt is lesz a szervereknek
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.09.19. 09:02:55 -
ToxiMaxi #239 Béta időpontról nem írtak valamit? Én előrendelte de még semmit sem kaptam.
Nem akartam beleugrani de ígéretesnek nézett ki, aztán csak előrendeltem. De egyébként a bétától teszem függővé, hogy refundolom-e vagy sem. -
Irgum76 #238 Téves riasztás
félreértettem :(
a kódot megkaptam de majd ha indul a béta akkor küldenek egy értesítő mélt róla és akkor kezdődhet a pogó
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.09.17. 18:00:19 -
Irgum76 #237 Hi,
kaptam kódot a bétához most akkor már startolt a béta vagy ez most mi?
a Bethesdához nem sikerül belogolnom hírekben nem találom, hogy elindult volna
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.09.17. 15:33:12 -
#236 Nemi informorzsa a GI hasabjain (mar megint veluk kozoskodnek, ugy fest ez mar hagyomany)
A lenyeg osszefoglalva LK tolmacsolasaban
-
Irgum76 #235 ja így oké
ezen átsiklottam -
#234 "Tricentennial Power Armors and Weapons Customization"
A hangsuly az utolso kifejezesen van :)