3201
Fallout 76
-
Gibor #393 Én most vettem 200ft-ért béta kulcsot. Aktiváltam a kulcsot a bethesda launcherbe, elfogadta de nem oldódott fel semmi, email-t se kaptam még, gondolom majd ha "kiválasztanak" vagy valami ilyesmi. Remélem működni fog, 200ft-ot megér ha kitudom próbálni hogy érdekel-e ez az online koncepció. -
Irgum76 #392 "De lehet, hogy megint biniszeltek a Mikrofossal"
én úgy tudom így volt, van
de úgy volt, hogy 2 héttel korábban lesz xboxra most már csal 1 hét
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.10.23. 12:14:32 -
#391 Mert minden Bethesda jatek elsosorban konzolra erkezik/keszul es nem PC-re (az eladasok kb 70%-a is onnan szarmazik), illetvei a Sony eljarasainak es bonyolult hitelesiteseinek koszonhetoen konnyebb tesztelni XB1-t, mint a PS4-et. Gondolom en. De lehet, hogy megint biniszeltek a Mikrofossal, mint anno a Morrowind es az Oblivion eseteben is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.23. 12:05:20 -
nordan #390 miért a gyík X-box van előbb??? PC-hez képest tizedannyian nem játszanak rajta, pláne nem Fallout-al ami az egyik legismertebb játék PC-n évtizedek óta, egy igazi nagyöreg klasszikus
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.23. 12:02:12 -
Irgum76 #389 köszi -
BarneyK #388 Igen, úgy néz ki Xbox One-ra akkor lesz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fallout 76 beta start times on Xbox One (first test phase):
UK: 12 midnight - 4am (BST), Wednesday 24th October
Europe: 1am - 5am (CEST), Wednesday 24th October
East Coast US: 7pm - 11pm (ET), Tuesday 23rd October
West Coast US: 4pm - 8pm (PDT), Tuesday 23rd October
@oneal1, nem találtam még releváns infót PC időpontra, csak a dátum ugye okt 30, ami az XBO-s időpontokból kiindulva lehet, hogy okt 31 hajnal -
Irgum76 #387 köszi
remélem, nincs kedvem 1-től frissítgetést nyomni :)
amúgy jól tudom tényleg egykor kezd?
-
#386 En ugy tudom, hogy mindenkit, aki elorendelte. A mult heten volt a meghivasos belso stress teszt, ez most mar publikus zart teszt lesz. -
Irgum76 #385 ja azt tudom, hogy össze-vissza különböző időpontokban lesz 4-8 órás intervallumban
csak azt mondták korábban, hogy random lehet bekerülni de most talán (remélem) elsőre mindenkit beengednek -
#384 van már arról infó esetleg, hogy a PC-s teszt milyen időben lesz? -
#383 Elvileg mostanira mar mindenkit, viszont a szerver csak bizonyos idoben lesz elerheto, nem feltetlen mindig, kozben mert stress tesztelnek, javitanak, mast tesztelnek, stb. -
Irgum76 #382 a mostani tesztre mindenkit beengednek?
mert korábban arról volt szó, hogy random módon lesznek kiválasztva a játékosok -
gstup #381 Csatlakoztam. Thx. -
Irgum76 #380 remélem nem alszom át a premiert
hajnali 1-től 5-ig -
#379 Amit eddig tudni: robotok, naplok/jegyzetek, egyeb terminal bejegyzesek, holotapek - ezekkel tele a vilag. Emellett ott a vault vezetoje (az overseer), illetve sanszos, hogy a lenti frakciohoz csatlakozva annak az elore meghatarozott forgatokonyve (parancsai) vegrehajtasa, stb. -
#378 ha nem lesznek npc akkor ki fogja adni a küldetéseket ? -
#377 Csak lesznek frakciok a jatekban, bar npck nelkul valoszinuleg a jatekosok fogjak ezeket alkotni. Vagy nem tudom - holnap XB1-es betaval talan tobbet megtudunk -, mindenesetre az elmult par napban jottek teaserek a hivatalos csatornan roluk.
Responders (egykori tuzoltok, rendorok, mentosok)
Enclave (itt sem masok, mint korabban/kesobb)
Brotherhood of Steel (Roger Maxson vezetesevel)
Free States (vilagvege hivo fatalistak, akik elore tudtak - es vartak, es tettek is erte - a vilagveget)
Raiders (vezetojuk Rose, es ok, illetve celjaik sem sokat valtoztak az evek alatt/elott)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.22. 12:33:25 -
BarneyK #376 Csináltam egyelőre egy üres discord csatornát, csatlakozzatok :)
Fallout 76 [hun]
Valószínűleg nem lesz népszerű bétáig -
BarneyK #375 Ja én is tűkön ülök, aztán egy pillanat alatt leizzadtam, hogy postpone volt? :O De szerencsére nem :) -
#374 Jogos :D Elnezest, termeszetesen oktober 30-tol, elirtam (pedig vagom mar a centit, bebaszna ha egy honapot kellene meg varni ra). -
BarneyK #373 *Okt30-tól -
#372 Nov30-tol -
ToxiMaxi #371 PC-re mikorra tervezik a bétát? -
Irgum76 #370 oh bazz ez volt az
kösz mindkettőtöknek
a tweetnél olvastam konkrétan amit írtál csak nem értettem
bepötyögtem jön lefele :) -
Irgum76 #369 igen már pár hete
most ami jött mail abban az van, hogy már csak le kell tölteni -
#368 reedemelted a kapott beta kódot? -
Irgum76 #367 kösz
akkor valami nálam nem stimmel pedig pofon egyszerűnek kéne lennie
nekem tök új ez a konzolozás csak a 76 miatt vettem meg kicsit meg is bántam fo 4-el próbáltam ki PC-n jóval egyszerűbb az irányítás
a haver aki meg segíthetne elment pokemonra vadászni üzbegisztánba -
#366 Be prepared! The #Fallout76 B.E.T.A. is now available to pre-load on @Xbox One. Download it today to be ready for the first session planned for October 23 from 7pm ET to 11pm ET. -
Irgum76 #365 akkor ez most ismét csak az amcsiknak elérhető?
vagy nem értem nálam ez van "Falout 76 B.E.T.A. currently not available"
vagy lehet, hogy nem bírták a letöltést és leállították?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.10.20. 20:04:47 -
#364 Elvileg igen, a mult heti XB1 stress test kliense kapott egy 46 gigas frissitest. -
Irgum76 #363 Que? -
nordan #362 https://fallout.bethesda.net/ -
Irgum76 #361 most akkor letölthető vagy sem a béta?
mert itt küldte nekem a mailt meg látom youtubeon, hogy mások már töltik lefelé de nekem nem adja ki a letöltés opciót -
Irgum76 #360 letölthető a B.E.T.A. xboxra
még nem lehet vele játszani de előre leszedhető
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.10.20. 14:56:29 -
Kroki105 #359 Jaja, egyetértünk! F4 ben tényleg csak dekoráció jellege van az egész építkezésesdinek, szal ha szeretsz legózni, (modokkal!) verhetetlen. Max még a boltokat sorolnám hasznosnak, egy idő után adják szépen a kupakot.
Gondolom a 76ba sem lesz olyan nagy választék az építhető dolgok közt.
Pöpec lett a kéród!
Ezzel a játékkal nem játszottam sosem. -
#358 Nincs itt idegosszeomlas senki reszerol sem - ha megis, az mar az o baja, kezeltesse magat sos -, csak van aki minden karrierben villakat epit, van akinek egyszer eleg es onnantol max lerak egy-egy prefab cuccost es kesz, van aki meg annyit sem :)
En imadok epitkezni, minden survival jatekban szamomra fontos, hogy jo kis bazist epitsek - foleg akkor, ha van funkcioja is, legyen az vedelem, npc/pet tarolas, esetleg trukkos csapdak, stb. -, de sajnos a FO4-ben koszonhetoen a felkesz allapotnak elegge felemas lett a rendszer. Az epiteskezes, mint funkcio szuper (tenyleg van minden, ami kell), de ha kesz vagy, akkor kapsz egy ures bazist, amelynek a hasznossaga mar megkerdojelezheto, mert ahogy irod, a kacsalabon forgo villa is helyettesitheto 5 agyuval, 3 matraccal, 3-3 kaja/vizzel, meg barhova lerakott crafting stationnel. :) Hianyzik beloel az az elet - szamomra -, amely egy-egy online jatek esetben lehetseges. Vagy jo lett volna ez offline is, normalis settlement es settlers menedzsment resszel, amelyre szerencsere mar vannak modok, de meg azok sem teljeskoruek.
Egy evvel ezelotti random T2-es Conan bazis, meg a purge premierje kornyekerol.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.18. 20:16:49 -
Kissssss0 #357 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #356 Azt nem tudjátok milyen a gépigénye a játéknak? -
Kroki105 #355 Nem értem én ezt a folytonos idegösszeomlást az emberektől az építkezés miatt. Építesz 4-5 ágyút, a 3 embernek legyen 3 egység kaja, meg 3 víz, 3 ágy. A többletet fölszeded a földről, hogy a kaja pia összege kisebb legyen a védelemnél, és kikapcsolod a telepeshívó tornyot (ha kellett építeni). Így elég ritka lesz a támadás, ha mégis, odaugrasz, kinyírod a támadókat (loot), és mehetsz a dolgodra. Ennyi, nincs vele több gond.
Az ismétlődő küldikben egyet értek, az már fölös egy idő után. De nem kell csinálni, oszt kész. -
#354 A vicc az, hogy az egesz bazisepitos dolog IS egy probalkozas volt.
Idorendben (a fejlesztes kozepen kb) elobb kiprobaltak, hogy lehet e multit rakni a jatekba. Lehetett.
Jott az otlet, hogy akkor survival stilus megoldhato? Meg.
Na oke, de ehhez kell epitkezes is, mert az szerves resze manapsag a online survival jatekoknak, lehet? Lehetett ezt is.
Es itt kapott eszbe valaki, hogy baszki, akkor most mi is lesz a FO4, mert mindezekre EGYSZERRE nem lesz ido es lehetoseg egy jatek keretein belul. Ezert letrejott a FO76 a multi+survival elemekkel. Viszont az epitkezes illet a FO4-be (lasd a Skyrim Hearthfire dlc nepszeruseget), ezert azt megtartottak. Viszont offline jatekban ez igy marha ures lesz, ezert raktak bele nagyon gagyi, nagyon szarul scriptelt, utvonalkeresesbol megbukott settlerseket, amelyeken latszik, hogy nincsenek kidolgozva es csak felkeszek, es csak muszajbol kerultek a jatekba. Nem is csoda, hogy az epitkezes kb addig erdekes, amig ki nem elted a sims hianyodat, utana mar kinszenvedes es repetativ faszsag. Es akkor Prestont nem is emlitettuk... :)
Ilyen az, amikor leulsz a csaladdal megbeszelni a hetvegi szabadidos programot, majd mindenki bedobja a sajat maga "ezt muszaj megcsinalni" otletet es a vegen egy akkora kaosz lesz belole, ami soran senki sem szorakozik jol.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.18. 19:26:30