3201
Fallout 76
  • Irgum76
    hát még mindig a fev kerék rohadt moleratek lezúznak mert mire kikeresem pipboyból hogy mivel böködjem őket addig leharapják a lábamat
    nem lehet gyógyulni csak stimpackel
    ki lootoltam egy stash ládát amit elvileg csak a gazdája használhat erre egy turet elkezd rám lőni én fejbe csapom baltával meg sem purcant mégis wanted lettem 20 capsos vérdíjjal és így az összes utamba eső turet szórja rám az ólmot lehentelnek hatszor de még mindig wanted maradtam úgyhogy fizethettem a respawnok költségét mert hálisten jó messze kellet mennem a küldetés miatt meg a vérdíjat mert szerencsére végre valaki levadászott
    a camp meg amit építettem eltünt, hogy mért meg hogy azt nem tudom elvileg helyre lehetne állítani de nincs hozzá junkom
  • Munkie
    Milyen bugba botlottál bele? Én lekopogom, elég faján lehetett haladni
  • Irgum76
    tököm tele
    bug bug hátán nem lehet így játszani
  • nordan
    mi a fene? ki beszél játék közben???? playerek?
  • Munkie
    jaja, megy fainul, be is lőttem a streamet :D
  • BarneyK
    Már a szerver státusz is online-t ír
  • Irgum76
    xboxon is úgy volt, hogy 10 percel korábban ránéztem és már a féltárság a vaulton kívül volt
  • nordan
    mi történt? tegnap letöltöttem most megint le kellett töltenem, megtettem és megint leakarja tölteni harmadjára is? WUT??? amint letölti újra kell kezdeni? mi ez?
  • Munkie
    Köszi.

Engem most be is engedett, nem éjfél?

szerk: karakterkreálás már megy :)
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2018.10.30. 23:39:26
  • BarneyK
    Elvileg így:
    2018.10.31. 00:00-04:00
    2018.11.01. 19:00-23:00
    2018.11.03. 22:00-02:00
    2018.11.04. 19:00-02:00

#542 Tehát holnap után :/
  • Munkie
    Hogy lesznek a béta időpontok?
  • PiszkosFred
    Oh, az elmult evekben rengeteg Early Access vagy Beta jellegu jatekot probaltam ki, mar nem akadok fenn ilyenen. Raadasul ez a Bethesda, elso online jatekuk, csodat nem vartam, hiszen sok evvel a premier utan is bugos a legtobb jatekuk, naluk ez a csomag resze :)

Sajnalni sajnalom, hogy nem tudom ma kiprobalni - pedig direkt felkeszultem, backuppal a fileokrol, sajnos hiaba, csak kis idot (20gb) nyertem vele, de 15-os nettel ez pont keves - , mert tenyleg kivancsi vagyok ra. De ha ma nem, akkor majd holnap. Addig csak megoldjak a gondokat.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.30. 23:19:21
  • BarneyK
    Hát, végülis a B.E.T.A. azt jelenti, hogy Break-it Early Test Application, szóval eléggé korán el is tört :D
  • PiszkosFred
    Hat, igy is a felet le akarja ujra tolteni... nem sokat segitett.
  • Gibor
    Én nem gondoltam hogy egy ilyen egyszerű dolog is elbaszódhat :D Majd a következő tesztre legalább rendbe rakják és nyugodtan csatlakozhatok (remélem).
  • BarneyK
    Akkor szemfüles voltál :( nekem tölti újból..
  • PiszkosFred
    Hat, nekem volt annyi eszem, hogy a letoltott "_downloads" mappat az ssdrol felmasolta hddre, mert ereztem, hogy gaz lesz. Visszamasoltam es egyelore jonak tunik...
  • Gibor
    Nekem biztos újra le kell tölteni mivel a launcher törölte amit eddig leszedett.
  • Munkie
    Itt érdemes lehet nyomonkövetni
    Status
  • PiszkosFred
    Elvileg 22-ig elt a launcher (es a countdown), es majd csak ejfeltol fog ujra mukodni a login.

Viszont sanszos, hogy ujra le kell szedni az egeszet, ami az esetemben a mai session veget jelenti...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.30. 22:20:00
  • PiszkosFred
    Mondanam, hogy jojjon be az otosom a lotton, de hat egy gentleman tuti dologra nem fogad ugyebar... :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.30. 22:17:17
  • Munkie
    Nagy nehezen sikerült megoldanom, most telepít. 49 gigát kér a kicsike
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2018.10.30. 22:11:45
  • Gibor
    Igen, túlterhelődött :D mert ugye előtöltöttük de nem telepítettük és most telepíteni szeretne, és mindenki próbálkozik.
  • BarneyK
    Ja, engem kijelentkeztetett, és nem enged vissza. Random azt írja, hogy user/pass nem jó vagy hogy nem kap szerver infót.
  • Gibor
    Bethesda.net és a launcher lehalt, és még csak a számláló járt le.
  • Irgum76
    köszi szépen
    okosabb nem lettem nálam nem akar frissíteni
  • PiszkosFred
    Beth support, amit korabban linkeltem. Az posztok kozott keresd!
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.30. 21:52:04
  • Irgum76
    tudnál dobni egy linket?
    mert én csak a hivatalost követem de ott nincs ilyenről szó
    gugliztam is ott sem találtam
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.10.30. 21:41:00
  • PiszkosFred
    twitteren nagyon irjak a xb1-esek, hogy van 4 orajuk lekapni a 45 gigas cuccot, nem tudom, siman lehet, hogy elso balozok a lanyok/fiuk.
  • Irgum76
    basszus elcsesztem a linket?
    Fallout 76 - BIG BETA UPDATE
    na így már jó
    szóval az érdekelne mi van ezzel az updatetel
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.10.30. 21:30:39
  • oneal1
    na elmennek ezek a fenébe....
  • Irgum76
    basszus most nézem unalmamba 76-os videókat és most ezt így nem értem igazán:
    Fallout 76 - BIG BETA UPDATE!
    most elindítottam a játékot de semmi updatet nem mutat kell most valamit csinálni vagy majd később valamikor vagy a laucherbe kell ügyködni vagy mi a tök?
  • PiszkosFred
    Bethesda, mit is varunk? Mar a ket bites szamlalojuk is bugos :D

Hozzateszem, hogy egy ideig en is bedoltem neki, azt hittem korabban kezdunk :) De minden hivatalos tajekoztatoban ejfel szerepelt, igy volt egy kis gyanu, hogy megsem 22 ora lesz az... Most meg mar hivatalos is, hogy nem.
  • BarneyK
    Én is ettől félek, hogy mégis éjfél lesz, még a 11 órával is kiegyeznék.

Ha valaki társaságra vágyik, jöjjön Discord-ra majd, ha a játék kezdődik! :)

Nem reklám, csak ha más sem egyedül akarna nekiesni :)
  • Irgum76
    pedig mit lehet ezen félreérteni??? :D
    van egy visszaszámláló ami után 2 órával kezdődik a játék, logikus...
  • PiszkosFred
    Annyit tegyunk hozza, hogy a szamlalo 2200-kor lejar, de a start az 2400 ora tovabbra is, a Beth support egy oraja irta ki twitterre, a felreertesek elkerulese vegett.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.30. 20:20:31
  • PiszkosFred
    Semmi extra stream nem lesz, csak twitchre kimegy nalam is, archivalom/youtubera atrakom es holnap visszanezem, lassabban, raerosebben. Reggel 9-kor lesz egy megbeszelesem, utana 14-ig raerek, el kell utni valami hasznossal is az idot, dolgozni ugysem fogok :)

Hja, es a karaktergeneralast is szerintem letudom most par perc alatt, ez most nem arrol szol.

Nekem egyszer 15/45 giganal bezartam a launchert, mondvan masnap folytatom, es... folytattam is, csak epp' elolrol kezdve. Azota semmi gond vele.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.30. 20:14:20
  • BarneyK
    Szia, nálam nem, eddig 3x nyitottam meg, ugye egyszer letöltésre, 2x a counter ellenőrzésére, egyszer sem volt semmi baj.
  • Munkie
    Hellóka!

Nálatok nem szokott beszarni a bethesda launcher? már sokadjára telepítem újra, de amikor elindítom, lefagy, majd pár perc után bezárja magát. Egyedül úgy tudtam ma 1x működésre bírni, hogy letöröltem kompletten az egészet (FO76-al együtt) és újraraktam és újra letöltöttem...
  • BarneyK
    Streamelni fogod? :D Én is gondolkoztam rajta, bár kutya sem fogja nézni, mert nincs feliratkozóm. De mégis csak azért, hogy a youtube-on megmaradjon és ne a gépemen foglalja a helyet :D