3201
Fallout 76
  • Gibor
  • oneal1
    köszi srácok akkor fraps!
  • Hyder
    Mármint Experience -ben beállítva az FPS kimutatás? Megnézem ma amikor online lesz a szerver. Most kapcsoltam be, de még nem teszteltem
  • Gibor
    Nekem működik az Experience
  • Hyder
    Megnéztem, és Experience nem támogatja még, így gondolom ezért nincs kiírva. Marad a Fraps
  • Gibor
    Nekem egyszer fut a geforce experience meg futott legutóbb az msi afterburner hogy lássam mi terhelődik.

Igen, Low-on, de igazából visszarakom este szerintem ultrára mert ugyanannyi fps-em van :\ Ha beakad 40-50 re akkor low-on is megteszi.
    Utoljára szerkesztette: Gibor, 2018.11.04. 13:35:46
  • Hyder
    Ez nem akar működni vagy valami más beállítás az nVidia alatt?

Utoljára szerkesztette: Hyder, 2018.11.04. 13:31:40
  • PiszkosFred
    Az a 10 meterre van 15 meterre nincs, azt a csuszkakkal tudod szabalyozni, fuggetlen a low-medium-high-ultra beallitasoktol. Sajnos ez a motor ilyen, egy X sugaru korben jeleniti meg az arnyekokat, igy nagyobb nyilt terepen tenyleg bantoan csunya, hogy latod, meddig van arnyek, majd ket centire tavolabb levo objektumon mar nincs, mindaddig, amig elore nem lepsz te is ket centit.
  • oneal1
    FPS-t hogy tudom kiiratni a játékban?
    Az nvidia számlálója nem megy a játék alatt
  • BlackDahila
    És lowon csináltad ezt a képet? Beszarás. Nálam ultra beállitásokkal is okádék volt a játék. PL a 10métere levő fán még volt shadow és 15méterre már nem. És ahogy futottál előre úgy töltödött be a shadow. A Meszebbi dolgok homályositása is full random. Hol volt hol nem, pedig egy két helyen nagyon jól nézett ki a játék de túlnyomó részt zavarta a szemem shadow töltödés stb :(
  • Irgum76
    egy dolog még nagyon zavar:
    ha valamit megszeretnél javítani fegyvert/pácélt nem írja ki, hogy mi hiányzik hozzá csak annyi, hogy inaktív a javítás gomb
    vagy csak én nem vettem észre valamit?
  • Irgum76
    ja ez volt nekem is 4/5 volt a max találatom
    a printert megtaláltam ki is prinelte de felvenni nem tudtam
  • PiszkosFred
    Egy tesztes feladatba en is belefutottam, felveteliznem kellett a ceghez, mint kozepvezeto :D Olyan kerdesek voltak, hogy ha a gyarban tortenik egy baleset, mit csinalsz? Melosokat okolod, vagy uj biztonsagi eloirasokat vezetsz be, esetleg surun bocsanatot kersz a halottak csaladjaitol es tamogatod oket eletuk vegeig. Nyilvan az elso opcio volt a jo. A tobbi is hasonlo volt, korrupt politikus, konkurencia megkornyekezese, stb. :) Volt hozza puska is, 1-2 emelettel lentebb egy iroasztalnal.

En tovabbra is a combat shotgunnal mentem, emelett volt egy hunting riflem, azzal sniperkedtem (jobb nincs) meg volt egy hatlovetu .44-es, az volt a biztonsagi tartalek.

En mindent scrapeltem, igy is van tobb szaz penzem, egyelore eleg.

Az viszont iszonyat zavaro, hogy ha valaki beszel a vendorral, npc robottal, stb, addig mas nem tud vele interkacioba lepni. Ebbol lesz meg hiszti, foleg a kozponti helyeken.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.04. 02:57:19
  • Irgum76
    én láttam egy lvl 18-as két lvl 2-est kergetni aztán utána mint wanted tért vissza úgyhogy biztos sikerrel járt...
    én megint csak tökölődtem próbáltam eladni a cuccaimat 2-es barterel ilyen 1 cap helyett 3-at adott volna a vendor
    úgyhogy skrepeltem mindent shotgunból 6 fa és 2 steel esik se csavar se semmi viszont a 10 milist feltudnám tápolni maxra mert az egyiken ilyen mod volt a másikon meg amolyan
    szkorcsed farkast indultam keresni vérmintáért de mondom pont útba esik egy mellék küldi azt megcsinálom és onnan tovább
    és ott szoptam egy félórát mert valami hülye tesztet kellett tölteni amin mindig elbuktam de valahogy lehet puskázni de nem jöttem rá hogy
    aszt mondom megyek akkor lekérem a drop csomagot útközben véletlenül elfoglaltam egy workshopot
    jól van mondom tovább lekértem a droppot közben beindult a shut down számláló mondom akkor futás így le is gyaktak mert belefutottam egy csapat vakondemberbe
    a végén kb 10 másodpercen múlt, hogy nem értem el a csomagot
  • PiszkosFred
    En is talaltam egy PA-t, az elobb emlitett gyar alagsoraban, csak hat le kellett venni mindent a vazrol, mert nem volt meg a szinten azokhoz...

Ez meg a hazikom, epitkezessel sokat nem foglalkoztam egyelore.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.04. 02:30:58
  • PiszkosFred
    Nah, azt terveztem, hogy ma messzebb jutok, de hat nem sikerult. Gond nincs, egyszeruen megint az van, mitn a legtobb TES/FO jatekban, hogy eltervezed, hogy hova indulsz, de kapsz annyi ingert menet kozben, hogy a vegen mindent csinalsz, csak a tervet nem.

Korulbelul 2-3 orat voltam Charlestown (vagy Charltown?) teruleten es megcsinaltam EGY, azaz egy kuldetest ez ido alatt. :D Egy toronyhazban van egy ceg, egy ipari ceg es azt kellett kideritenem, felderitenem es megoldanom. Nyilvan, mivel toronyhaz, tele volt supermutanttal. Vegig lopakodva, kommandozva, egyesevel iktatva oket, stb. nagyon jol szorakoztam. Aztan elmentem az Overseer utan, de ott mar csak fel ora volt hatra, nem kezdtem bele. Nagyon tetszik, hogy a kuldeteseknel a holotapet ugy hallgatod, hogykozben lootolsz, megy erre, arra, es kozben hallod az audiot.

A VATS rendszerrol pedig visszaszivok mindent, zsenialis. Oke, koze nincs a regi VATS-hoz, de tisztara olyan erzesem van, mint az XCOM jatekokban, ott a celpont, ott a szazalek aztan imadkozz :D

Ketszer haltam, mert ugy dontottem, hogy hos es bator leszek, es nekimentem vasvillaval (melee) egy masik supermutant csapatnak egy benzinkutnal. ugy bedaraltak, hogy orom volt nezni. Ketszer is, mert az elsobol nem tanultam. Na onnantol elo a stealth jatekmod, lopakodva, egyesevel kiiktatva, nem is volt gond. A mocskok itt is dobaljak a granatokat egybol, nem koszonnek csak dobjak...

Hat nem tudom mikor szorakoztam ilyen jol online jatekkal. Fapados grafika, nevetsegesen egyszeru animacio es kisse bugos motor ide vagy oda, alig varom, hogy folytathassam.

Hozzateszem, osszesen 2 emberrel talalkoztam, az is kb 2 percig tartott, nincs itt tomegnyomor, mint amitol feltem. Az egyik elkezdett loni engem, de mintha kiskanallal tamadnek egy tankra, ha nem akarom, akkor nincs pvp. De, mivel csak sebzodsz, azert folyamatosan lesed a terkepet, hogy jar e valaki a kozelben. Ami, hozzateszem, nagy marhasag, jobb lenne nem latni senkit, ugy nagyobb lenne a meglepetes.

A text alapu chat tovabbra is nagyon hianyzik.
  • Irgum76
    we are Negan :)
  • Gibor
    No, vége a mai körnek. Röviden

Nekem nagyon tetszett, megszakítás nélkül letoltam a 4órát. Volt pár fura bug amivel találkoztam de egyik sem gamebreaker.
    Szereztem 2 power armort meg hozzá pár alkatrészt és megcsináltam 2-3 hosszabb küldetést. Sokan írják hogy emberi npc-k nélkül unalmas és mindig ugyanaz az egész.... Hát nem éreztem ezt sehol, meghallgattam vagy 20 holo tapet és elolvastam elég sok levelet de valahogy sose éreztem a beszélgetések hiányát. Viszont optimalizálni erősen kellene, már lowon játszok de ugyanúgy néha 30-40fps van ami borzalom. MSI afterburnert benyomtam hogy megnézzem mi hogy üzemel és háááát erősen optimalizáció hiánya van, CPU használat 60-80% között ugrált a GPU meg 20-80% tehát valami nem kóser a motorral, ezt remélem javítják.
  • Irgum76
    én ilyen grafikát szeretnék játékon belül
  • Although
    Ez a video tökéletesen mutatja kinek kell megvenni ezt a játékot. Nem neked, nem nekem. Megvan a célközönsége, ha jó összehozzák, hogy a ruszkik meg a spanyolok ne basszák el, vagy ne baszhassák el a normális játékosok élményét akkor ennek meglesz a célközönsége.
  • Although
    Beszélsz marhaságokat.
    Tessék egy gameplay. A wow az 256K kb. ez meg 1Mb körüli.

Utoljára szerkesztette: Although, 2018.11.03. 22:24:27
  • Although
    Ez egy multi játék, hogy jön ide a Rockstar játéka? Ha a szar videokhoz képest amit gyártottak, mondjuk gondolom azért ilyenek mert erre mozdulnak az emberek, ténylegesen jobban meg van írva. Akkor az már nyeremény. Teherautót hasonlítod személyautóhoz.
  • PiszkosFred
    Ket kulonbozo cegrol beszelsz.

A marketing az a Bethesda, mitn kiado feladata, ott Hines es a tobbiek inteznek mindent, reklamot, filmeket, trailereket, hypeot, barmit ami PR.

A jatekot magat a Bethesda Game Studio kesziti, ok csak a jatekkal foglalkoznak es esetleg 1-2 vezeto az, aki elmegy pr rendezvenyekre. Attol, hogy Hines nyomja a sodert a streamen, vagy celebeket szerveznek le csutortokre (LOL), attol a BGS sracok dolgoznak a meloban, nincs rajuk hatassal.

A penzt a PR-ra meg a jatekra pedig a Zenimax Media adja, azok tulajdonosai meg multimilliomos filmes producerek, es egyeb uzletemberek (eleg csak Jerry Bruckheimerre gondolni, vagy Robert Altmanra), akik azert nem hulyek, gondolom ezert is nyomjak a PR-t ennyire, mert erzik, hogy szukseg van ra, maga a jatek nem adja el magat annyira segitseg nelkul.
  • Irgum76
    most így a tweetert elnézve elgondolkodtam
    ha a gerilla márketingbe kevesebb időt és energiát fordítottak volna és inkább a hibákat javítgatták, csinosítgatták volna nem lenne ennyi elégedetlen vásárló
    mert ugye ez már egy alfa és béta teszten átfutott produktum
    és azért valljuk be nem egy igazán szép játék gyakorlatilag a wow -nak szebb már a grafikája
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.11.03. 20:55:42
  • Kissssss0 #649
    teljesen igazad van... good bye.

-fav
  • PiszkosFred
    Az nem gond, joga van mindenkinek kifejezni a nemtetszeteset. Foleg akkor, ha jogos.

Aztan idovel ugyis tovabb all mindenki, en is, te is, az is aki akinek nem tetszik, ez az elet rendje (kiveve par autista jellegu forumozot, azok 10 ev mulva is ott karognak egy topikban ugyanazt mantrazva, valoszinuleg itt is lesz egy-ketto, az ido megmondja).

Az en szorakozasomat eddig meg nem tudtak elrontani sosem, csak ez szamit. Bugok es fejlesztoi szarsagok, na azok mar neha probara tesznek, de kitarto vagyok es inkabb nezem azt, ami jo es tetszik, nem azt, ami szar - igy jobban jarok. :)
  • BarneyK
    Én azt nem értem, hogy akinek nem tetszik, miért van még a topikban? :)
    Értem én, nem jött be a játék, hangot is adtak neki, de csak a negatív hangvételű válaszolgatásoknak nincs értelme...
  • PiszkosFred
    Szerintem jobban jarsz, ha tullepsz a Fallout76-on, mert se nem lesz jobb, se nem lesz korszerubb, se nem lesz masabb, mint az elmult ket betaban. En is felbasztam magam a mobilos diablon, aztan ma reggelre ugy voltam vele, hogy basszak meg a szarhaziak, amiert ezt csinaljak a diabloval, de mivel tenni ellene nem tudok, igy visszatertem a D3-hoz es ott folytatom. Akinek nem jon be a FO76, az meg terjen vissza a legutobbi Fallout reszhez, ami meg tetszett, legyen az a klasszikus 1-2, vagy akar a rebootolt 3-4-FNV. Mast ugysem tudsz csinalni. Mar nem en vagyok a celkozonseg, mar nem te vagy a celkozonseg.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.03. 14:23:29
  • Hexex86 #645
    Este 10től lesz a béta ugye?
  • nordan
    2018-ban nekem ez lenne az etalon

a tegnapi szánalmas Blizzard bejelentések után meg az,hogy a Bethesda is szemetet gyárt hogyan lehet az,hogy a Rockstar képes ekkora fejlődést produkálni és nem fekszik le a befektetőinek?

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.03. 13:36:36
  • PiszkosFred
    Teljesen es szigoruan maganjellegu velemeny,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de barmit megnezek a neten, barmit elolvasok a neten, csak gamestart nem :) A nagy oregek mar elmentek (sajnos volt, aki vegleg), igy az en szememben valosagos csoda, hogy azt a jelenlegi, kotaku/ign/pcg hireit egy az egyben MINIMUM egy nap kesessel (minimum, de van amikor 2-3 nap is beficcen) lefordito, a cikkhez ket ertelmes es erdemben odaillo mondatot hozzairni nem tudo bandat meg nem kuldte el valaki kozmunkaba kapalni. :)

Szoval en reszemrol kihagyom. Biztos, hogy van egy celcsoport, akiket kiszolgalnak es akiknek csinaljak, de az nem en vagyok.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.03. 11:56:27
  • Irgum76
    most nézem a "profikat", hogy hogy játszanak még azt hittem én vagyok a balfasz hát ezekhez képest szuprszonik játékos vagyok
    40 perce megy a steam és még a vaultnál tökölődnek a srác nem vett fel semmit a vaultban mert "menjünk má" felkiáltással
    a másik meg nem tudott kijönni a szobábájából mert nem jött rá, hogy kell hozzá a pip-boy...
    Törjük el a játékot! | Fallout 76 B.E.T.A. Livestream
  • Irgum76
    Köszönöm a korrekt választ
  • PiszkosFred
    Igy van, odaadod, o beaktivalja es kesz. Guest Pass jellegu es csak a betakra szol. Nincs kotelezettseg.
  • Irgum76
    pl: igen/nem

(én a Bethesdából már bármit kinézek)
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.11.03. 10:36:04
  • nordan
    ne haragudj,de erre hogyan lehetne értelemesen válaszolni?
  • Irgum76
    na most ne poénkodd el légyszíves
    lehet neked ez hülye kérdés de én meg láma vok
  • nordan
    ,de igen kötelesek lesznek megvásárolni különben 50k dollár büntetés
  • Irgum76
    ez most akkor úgy működik, hogy odaadom a kódot és semmilyen kötelezettsége nem lesz a cinborának utána?
  • PiszkosFred
    Kapott mindenki 3-3 darab meghivot aki mar betazott, osszatok ki ismerosok (vagy ellensegek, annak fuggvenyeben, hogy teszett vagy sem) kozott :)