Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a vegleges, november 14-ei kliensre es a premierre ertelemszeruen mar nem jogosit, de megnezni, belekostolni - meg ha nem is a teljes verzioba -, konfigot tesztelni, stb. tokeletes.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Valoszinu par retailer kiszorta a kodokat, amelyeket kulon kapsz a dobozos verzional/val.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.23. 13:19:13
a hivatalos oldalon ki van írva, hogy sehonnan máshonnan nem vehetsz kódot csak tőlük
olyanról meg én nem is tudok, hogy külön béta kód lenne
ha előrendelted a játékot 15-20 ezerért ahhoz jár a béta hozzáférés a hivatalos megjelenésig
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
én úgy tudom így volt, van
de úgy volt, hogy 2 héttel korábban lesz xboxra most már csal 1 hét
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.10.23. 12:14:32
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.23. 12:05:20
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.23. 12:02:12
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fallout 76 beta start times on Xbox One (first test phase):
UK: 12 midnight - 4am (BST), Wednesday 24th October
Europe: 1am - 5am (CEST), Wednesday 24th October
East Coast US: 7pm - 11pm (ET), Tuesday 23rd October
West Coast US: 4pm - 8pm (PDT), Tuesday 23rd October
@oneal1, nem találtam még releváns infót PC időpontra, csak a dátum ugye okt 30, ami az XBO-s időpontokból kiindulva lehet, hogy okt 31 hajnal
remélem, nincs kedvem 1-től frissítgetést nyomni 😊
amúgy jól tudom tényleg egykor kezd?
csak azt mondták korábban, hogy random lehet bekerülni de most talán (remélem) elsőre mindenkit beengednek
mert korábban arról volt szó, hogy random módon lesznek kiválasztva a játékosok
hajnali 1-től 5-ig
Responders (egykori tuzoltok, rendorok, mentosok)
Enclave (itt sem masok, mint korabban/kesobb)
Brotherhood of Steel (Roger Maxson vezetesevel)
Free States (vilagvege hivo fatalistak, akik elore tudtak - es vartak, es tettek is erte - a vilagveget)
Raiders (vezetojuk Rose, es ok, illetve celjaik sem sokat valtoztak az evek alatt/elott)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.22. 12:33:25
Fallout 76
Valószínűleg nem lesz népszerű bétáig
kösz mindkettőtöknek
a tweetnél olvastam konkrétan amit írtál csak nem értettem
bepötyögtem jön lefele 😊
most ami jött mail abban az van, hogy már csak le kell tölteni
akkor valami nálam nem stimmel pedig pofon egyszerűnek kéne lennie
nekem tök új ez a konzolozás csak a 76 miatt vettem meg kicsit meg is bántam fo 4-el próbáltam ki PC-n jóval egyszerűbb az irányítás
a haver aki meg segíthetne elment pokemonra vadászni üzbegisztánba
vagy nem értem nálam ez van "Falout 76 B.E.T.A. currently not available"
vagy lehet, hogy nem bírták a letöltést és leállították?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.10.20. 20:04:47
mert itt küldte nekem a mailt meg látom youtubeon, hogy mások már töltik lefelé de nekem nem adja ki a letöltés opciót
még nem lehet vele játszani de előre leszedhető
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.10.20. 14:56:29
Gondolom a 76ba sem lesz olyan nagy választék az építhető dolgok közt.
Pöpec lett a kéród!<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
Ezzel a játékkal nem játszottam sosem.
En imadok epitkezni, minden survival jatekban szamomra fontos, hogy jo kis bazist epitsek - foleg akkor, ha van funkcioja is, legyen az vedelem, npc/pet tarolas, esetleg trukkos csapdak, stb. -, de sajnos a FO4-ben koszonhetoen a felkesz allapotnak elegge felemas lett a rendszer. Az epiteskezes, mint funkcio szuper (tenyleg van minden, ami kell), de ha kesz vagy, akkor kapsz egy ures bazist, amelynek a hasznossaga mar megkerdojelezheto, mert ahogy irod, a kacsalabon forgo villa is helyettesitheto 5 agyuval, 3 matraccal, 3-3 kaja/vizzel, meg barhova lerakott crafting stationnel. 😊 Hianyzik beloel az az elet - szamomra -, amely egy-egy online jatek esetben lehetseges. Vagy jo lett volna ez offline is, normalis settlement es settlers menedzsment resszel, amelyre szerencsere mar vannak modok, de meg azok sem teljeskoruek.
Egy evvel ezelotti random T2-es Conan bazis, meg a purge premierje kornyekerol.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.18. 20:16:49

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Az ismétlődő küldikben egyet értek, az már fölös egy idő után. De nem kell csinálni, oszt kész. <#nevetes1>#nevetes1>
Idorendben (a fejlesztes kozepen kb) elobb kiprobaltak, hogy lehet e multit rakni a jatekba. Lehetett.
Jott az otlet, hogy akkor survival stilus megoldhato? Meg.
Na oke, de ehhez kell epitkezes is, mert az szerves resze manapsag a online survival jatekoknak, lehet? Lehetett ezt is.
Es itt kapott eszbe valaki, hogy baszki, akkor most mi is lesz a FO4, mert mindezekre EGYSZERRE nem lesz ido es lehetoseg egy jatek keretein belul. Ezert letrejott a FO76 a multi+survival elemekkel. Viszont az epitkezes illet a FO4-be (lasd a Skyrim Hearthfire dlc nepszeruseget), ezert azt megtartottak. Viszont offline jatekban ez igy marha ures lesz, ezert raktak bele nagyon gagyi, nagyon szarul scriptelt, utvonalkeresesbol megbukott settlerseket, amelyeken latszik, hogy nincsenek kidolgozva es csak felkeszek, es csak muszajbol kerultek a jatekba. Nem is csoda, hogy az epitkezes kb addig erdekes, amig ki nem elted a sims hianyodat, utana mar kinszenvedes es repetativ faszsag. Es akkor Prestont nem is emlitettuk... 😊
Ilyen az, amikor leulsz a csaladdal megbeszelni a hetvegi szabadidos programot, majd mindenki bedobja a sajat maga "ezt muszaj megcsinalni" otletet es a vegen egy akkora kaosz lesz belole, ami soran senki sem szorakozik jol.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.18. 19:26:30
csak egy példa: rögtön sanctuarytól nem mesze ott van abernathy farm ahol laknak hárman és adtak is egy küldit hogy szerezzek vissza valamilyen nyakláncot... jól van mondom uccu neki meg is csináltam... ahha nem hogy a küldit oldottam meg de a nyakamba is kaptam 3 másik problémát, 1. foglalkozni azzal a három emberel mostantól 2. hallgatni preston nyavalygását 3. így hogy a nyakamon van az egész telep most már kénytelen vagyok ezzel is foglalkozni máskülönben szétbaszák az egészet a mutánsok/fosztogatók, és akkor van 30 valahány potenciális település amibe akarva akaratlanul is belebotlik az ember barangolás közben nem is sejtve mit vesz a nyakába... hát kössz nem.
éppen elég volt vadászni a ragasztóra meg egyéb ilyen olyan ritka összetevőkre hogy tudjak valami értelmes fegyvert/páncélt/löttyöt csinálni magamnak, kerülgetni a folyamatosan nonstop újratermelődő ellenfeleket, foglalkozni a társak lelkivilágával mit szeretnek meg mit nem, stb...
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.10.18. 19:14:43
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
építeni csak annyit építettem, hogy ledobáltam a cuccokat
aztán most, hogy már X-szer végigvittem tudtam mi lesz így nekiálltam építkezni
és annyira rákattantam, hogy most már a sztorival szinte nem is haladok csak építgetek
Mindig, mindennel csak addig erdemes jatszani/foglalkozni, amig az tartalmas szamodra, vagy szorakoztat. Ha mar unalmas vagy kinlodas, nem szorakozas, akkor hagyni kell a fenebe.
Egy biztos, rengeteg jo jatek van a piacon. Mindenki megtalalja a maganak valot, amivel le tudja magat kotni ideig, oraig minaddig, amig nem erez belso kenyszert arra, hogy jatsszon valamivel, amivel egy, nem akar, ketto, nem tetszik neki. Sot, a vicc az, hogy nem is a jo jatekbol van manapsag mar hiany, hanem az idobol, ha 36 ora lenne egy nap, akkor sem lenne ido mindenre.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.17. 19:12:42