11
  • morguldae
    #11
    A szokásos köcsögség az egész! Elég közel vannak már most is a rácsok, vigyük még közelebb. Jelenleg is hatalmas börtönbe élünk, ahol minden tettünket meg akarják zabolázni, és csak a megengedett viselkedést tűrik. Ideje volna már lépni a hatalom ellen! Van kinek tetszetősebb a börtöne, van kinek még épp, hogy elfogadható, de mindez akkor is csak rabság! Nem a szimpla emberekért való!-mert mi csak rabok vagyunk!
  • Macropus Rufus
    #10
    hehe.:) az nekem nem tetsző arc kap egy linket egy fiktít címrlő, de a lényeg, hogy a cím maga ismerős legyen.
    A levélben van egy link. A link másik oldala a kőkemény terrorista propaganda oldalra mutat. Az egyorrú megnyitja (mint a fertőzött leveleket úgy általában szokás) és az MI6 már viszi is a fenébe... Tényleg élet szerű ez a paragrafus. :) :)

  • Tetsuo
    #9
    Persze, hogy a pénzről szól, hiszen gazdaság és politika.
    El lehet képzelni, mit ajvékolna (és szankcionálna) a fél világ, ha ezt a kis Magyarország lépné meg.
  • Ellaberin
    #8
    Nem szól ez másról, mint hogy törvényesen meg tudják fejni a nagy cégeket.

    " 15 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható bűncselekménynek minősülne az online felületeken megjelenő terrorista tartalmak puszta megtekintése is"

    Ennek se kell már idiótának lenni..... Ha meg meg is alkotják így ezt a törvényt, jogosan mondhatjuk:

    Hülye angolok, angol hülyék! :D
  • Macropus Rufus
    #7
    a hozzászólásod kapcsán nekem a V mint vérbosszú ugrott be. :D az is angliában játszódik. Ott is diktatatura van. :)
    de amgyú ja: kezdenek bekattani. Nekik amúgy még marha könnyű dolguk is van, egy szigetet sokkal könnyebb védeni mint egy bármi mást.
  • Sydra
    #6
    Ha ezt és az elmúlt pár év trendjeit vesszük alapul, könnyen lehet, hogy a britek 10-20 éven belül egy kommunista rezsim uralkodása alatt fogják találni magukat.
  • Macropus Rufus
    #5
    valami ilyesminek látszik. De ugye a törvényeknél van egy olyan, hogy életszerűtlen. Ez sztem az. A gép nem tudja csekkolni a korát az illetőnek. A szülő sem tudd 7/24-ben a gyerek mellett lenni. A biztonsági programok sem érnek semmit, mert legfeljebb nem otthon regel, nem saját névvel. A szülő azt hiszi, hogy az ő 13 éves csöpsége egy angyal, közben Evil névvel fent van az FB-n és osztja az igét.
    Meg hát ismét csak az események után futnak a jogalkotók. Felmérések szerint pont ez a 10 éves korosztály már cikinek tartja a Facebook-ot.
  • end3
    #4
    Igazából nem érdekli őket.., csak az, hogy a szülő büntethető legyen a "hülyegyerekéért" is.
  • Macropus Rufus
    #3
    "Facebook abban az esetben is súlyos pénzbírsággal számolhat, ha lehetővé teszi 13 évnél fiatalabb brit felhasználóknak saját Facebook-profiljuk regisztrálását."
    na ezt, hogy a fenébe tudják lecsekkolni? Hülyék ezek a angolok. De tényleg.
  • jozsi031
    #2
    Mert megtehetik.
  • Tetsuo
    #1
    Ilyen büntetéseket is csak nagyhatalmak róhatnak ki...