Önállóan is megjelenhet a Far Cry 3 Classic Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a 4. jobban bejött 😊
Kevesebb misztikus vacak. Meg ott végig kitart a főgonosz. Imádtam azt a végigjátszást, amikor a játék elején ott maradsz az asztalnál, ahogy kéri, és visszajön és vége....
Vaas jófej volt szintén, de a játék felénél sajnos elhalálozik, és utána meg egy halom uncsi quest van már csak.
Plusz szerettem a dzsungelt, de a hegyvidék vehetetlen 😊
Az ötödikkel még nem tudom mi lesz. Eddig tetszik. Főleg, hogy lehet repkedni.
Itt is van gyors-végigjátszás is 😄
De ez a redneck-vallásos baromság annyira nem az esetem eddig. Persze itt végre nem muszlimokat kell halomra lőni, szóval már nyertes a dolog 😄
Kevesebb misztikus vacak. Meg ott végig kitart a főgonosz. Imádtam azt a végigjátszást, amikor a játék elején ott maradsz az asztalnál, ahogy kéri, és visszajön és vége....
Vaas jófej volt szintén, de a játék felénél sajnos elhalálozik, és utána meg egy halom uncsi quest van már csak.
Plusz szerettem a dzsungelt, de a hegyvidék vehetetlen 😊
Az ötödikkel még nem tudom mi lesz. Eddig tetszik. Főleg, hogy lehet repkedni.
Itt is van gyors-végigjátszás is 😄
De ez a redneck-vallásos baromság annyira nem az esetem eddig. Persze itt végre nem muszlimokat kell halomra lőni, szóval már nyertes a dolog 😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Legjobb Far Cry volt
"Ennek lényege, hogy a program semmiben nem változott az eredetihez képest, így mindenki megtapasztalhatja, milyen élményt nyújtott a harmadik rész."
Röviden: változatlanul hagyták.
Ezzel semmi baj nincs, mivel úgy jó, ahogy van és a grafikája mai szemmel is remeknek számít.
Röviden: változatlanul hagyták.
Ezzel semmi baj nincs, mivel úgy jó, ahogy van és a grafikája mai szemmel is remeknek számít.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Ennek lényege, hogy a program semmiben nem változott az eredetihez képest, így mindenki megtapasztalhatja, milyen élményt nyújtott a harmadik rész."
Ez úgy hangzik, mintha valami százéves játéktörténeti mérföldkő lenne, "klasszikus"... Pedig hát... messze nem az.
Ez úgy hangzik, mintha valami százéves játéktörténeti mérföldkő lenne, "klasszikus"... Pedig hát... messze nem az.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams