Ötvös Tibor

Önállóan is megjelenhet a Far Cry 3 Classic Edition

A Far Cry 5 Season Pass vásárlói kapják első körben a Far Cry 3 Classic Editiont, de a jelek szerint önállóan is megjelenik majd.

A Far Cry 3 Classic Edition elméletileg a Far Cry 5 Season Pass egyik eleme lesz és önállóan nem is szerezhető be - legalábbis eddig erről volt szó. Ma azonban a Ubisoft már arról nyilatkozott, hogy nem csupán csak digitális formában, de fizikai adathordozón is majd megjelenhet a régi játék klasszikus kiadása. Ennek lényege, hogy a program semmiben nem változott az eredetihez képest, így mindenki megtapasztalhatja, milyen élményt nyújtott a harmadik rész.

A Far Cry 5 Season Pass további három DLC-t kap majd. A Hours of Darkness a vietnami háborúba kalauzolja el a szereplőket, a Dead Living Zombies zombikat dob a játékosokra, míg végül a Lost on Mars berkeiben elhagyjuk a Földet és a Marson kell megküzdeni a földönkívüliekkel. Egészen őrült kis csomag lesz és nagyon úgy tűnik, hogy mindhármat érdemes lesz beszerezni. A Far Cry 5 március 27-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #4
    Nekem a 4. jobban bejött :)
    Kevesebb misztikus vacak. Meg ott végig kitart a főgonosz. Imádtam azt a végigjátszást, amikor a játék elején ott maradsz az asztalnál, ahogy kéri, és visszajön és vége....

    Vaas jófej volt szintén, de a játék felénél sajnos elhalálozik, és utána meg egy halom uncsi quest van már csak.

    Plusz szerettem a dzsungelt, de a hegyvidék vehetetlen :)

    Az ötödikkel még nem tudom mi lesz. Eddig tetszik. Főleg, hogy lehet repkedni.
    Itt is van gyors-végigjátszás is :D
    De ez a redneck-vallásos baromság annyira nem az esetem eddig. Persze itt végre nem muszlimokat kell halomra lőni, szóval már nyertes a dolog :D
  • petrov144 #3
    Legjobb Far Cry volt
  • Atisz #2
    "Ennek lényege, hogy a program semmiben nem változott az eredetihez képest, így mindenki megtapasztalhatja, milyen élményt nyújtott a harmadik rész."

    Röviden: változatlanul hagyták.
    Ezzel semmi baj nincs, mivel úgy jó, ahogy van és a grafikája mai szemmel is remeknek számít.
  • Ender Wiggin #1
    "Ennek lényege, hogy a program semmiben nem változott az eredetihez képest, így mindenki megtapasztalhatja, milyen élményt nyújtott a harmadik rész."

    Ez úgy hangzik, mintha valami százéves játéktörténeti mérföldkő lenne, "klasszikus"... Pedig hát... messze nem az.