3
  • jozsi031
    #3
    Hülye degenerált politikusok !!!!
  • kvp
    #2
    "Azért az elég durva, hogy a HIV fertőzés is benne lesz az adatban. Ez még most is úgy van kezelve, hogy teljesen anonim. Erre itt meg szépen nevesíteni fogják."

    Mondtal egy jo peldat amikor a tarsadalomnak pont hasznos lenne a publikus info. Mondjuk nekem van eleg bajom hogy egy uzleti alapu tb rendszer mar visszautasitana a kezelest (tul draga alapon), de egyik se veszelyes masokra.

    Ettol fuggetlenul az EU adatvedelmi iranyelvei alapjan az egeszsegugyi adatok bizalmas maganjellegu adatok amikrol csak a beteg rendelkezhet. Kivetel jarvanyugyi veszhelyzet lasd elso bekezdes.
  • Macropus Rufus
    #1
    az eü adat az nem szmeélyes adat? Meg különben is: ez nem az, hogy merre jártam tegnap basszus! Ezekkel komolyan ki lehet csinálni bárkit. Ha jó kezekben van akkor nincs gond. De ha nem (lásd CA botrány) akkor viszont ez egy komoly fegyver lehet.
    Nem is értem, hogy hogyan is képzelik a politikusok, hogy csak úgy kiszolgáltatják az emberek adatait valakinek. Ha rossz fiú lennék, akkor megkeresném ennek a két majomnak párt tagjainak az eü adatait és tele szórnám vele a fél netet. Twitertől kezde az FB-n át mindehol. Amikor a fél világ röhög a hülye betegségükön.
    Azért az elég durva, hogy a HIV fertőzés is benne lesz az adatban. Ez még most is úgy van kezelve, hogy teljesen anonim. Erre itt meg szépen nevesíteni fogják.

    Mondom ilyenkor szét b@sz az ideg, hogy egy ilyen degenerált hülyékkel telelévő világban kell élnünk.