Bejelentették az új Star Wars-tévésorozatot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 2008-ban indult Klónok háborúja a sötétebb tónusával, moralizálással és minimális jópofáskodással hiánypótló volt. Persze az még a Disney hatalomátvétele előtti időkben jöhetett létre. Ugyanazok a készítők a Rebels-szel már nem tudtak hasonó minőséget, lehet, nem véletlenül.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

NEXUS6
"A sorozatban szerepet kapna a sokak által kedvelt új droid, BB-8 is, valamint az új karakterek mellett olyan, filmekből ismert közönségkedvencek is feltűnnének, mint Poe Dameron és Phasma, akiknek a szinkronhangjai azok a színészek lennének, akik a filmekben is játszották őket, vagyis Oscar Isaac és Gwendoline Christie."
Höhöhö, Hát valóban Bibiéjt volt akinek hármuk közül a legtöbb szövege volt az új mozi sorozatban eddig. Mind a teletabi pilcsi, mind Faszma csak van, de minek, mert szerepet nem nagyon kapnak. Még Isaacen látszik valami lelkesedés, de hiába próbálkozik, ha a legnagyobb szerepe az volt, hogy a nyóc elején elsütött egy kínos telefonbetyár viccet, Faszma meg a hétben elküldte a neve ellenére nem magas szőke északi fiatalember szintén nem túl karakteres főszereplőt, hogy fürgyön le, meg beszélje meg a poszttraumás szindrómáját az agyassal, oszt kb ennyi.

A Rebels meg tényleg jó kis sorozat volt, némelyik része elég ütős, nem annyira gyermek mese, szal nem is értem, hogy emellett hogy tudnak a nagy filmek sztoriban ilyen szinten alul teljesíteni?
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2018.05.01. 01:02:19

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Disney elb...zta az egeszet.....
Hát ha nem mindig a Új remény előtti időket filmesítenék meg állandóan akkor talán érdeklődés is lenne rá. Bár én a Rebels-t kedveltem, de ha szentírásként ragaszkodnak a New Hope-ban elhangzottakhoz, hogy kiirtották mindegy szálig a Jediket, akkor borítékolható Ezra és Kanan sorsa. Így nagy poént nem lőnének le a halálukkal.

Ez olyan mint mikor a Passiot néztem a moziba és mellettem megkérdezte a csaj a barátját - Jézus szenvedését látva - hogy "Most megfog halni?" mire a barátja komoly hangon közölte "Ugyan már, hisz Ő a főszereplő" miközben én hangosan nyerítettem a röhögéstől. 😊))

Félretéve a sztorizgatást.
1) Akárhogy is de a Klónháború és az ellenállás közti időszakból így is fogunk kapni jó rakattal filmeket, meg egy élőszereplős sorozatot.
2) ideje lenne ha Disney végre nem a SW Univerzum minimalista megvalósítására helyezné a hangsúlyt
3) ha végre felhagynának az emberközpontú sztorikkal. Most komolyan b*szott nagy az a galaxis és csak emberek laknak benne?

Még a Klónok háborúja sorozat is törekedett a sokszínű galaxis bemutatására. Még a Rebels is, de az élőszereplős filmeknél a Disney ezt valahogy elfelejtette.

"...sokak által kedvelt új droid, BB-8..."
???
Bár ebben lehet valami. A Star Wars hardcore fanok en bloc utálják az új SW szériát. Azt lehet, hogy az egyetlen értékelhető dolog számukra az a sárga guruló bigyó.
"Miután a Star Wars Rebels érdeklődés hiányában megszűnt a Disney XD csatornán"
Mégis csak van ízlése az embereknek? lol
Nem vagyok biztos benne, hogy ez az új sokkal jobb lesz...
XD - hogy stílusos legyek

‿︵‿︵‿︵‿ヽ(°□° )ノ︵‿︵‿︵‿︵