6
-
#6 Worldwide: $1,243,964,425
2 het alatt. -
#5 Nem fog szerintem, ellenben elfogja vinni az osszes bevetelt a Black Panther elol, mert inkabb az ujra fognak a nezok beulni, es mint irtam, sokkal jobb film is a BPnel. -
zetortraktor #4 Ebben igazad van, de a BP abnormális ívet írt le utána, nagyon lassan esett vissza a bevétele - jó összehasonlítás, hogy az Avengers 2 191 milliós start után 459 millióig jutott el, míg a BP alig 10 millióval erősebb starttal, majdnem 250 millióval fog többet hozni. Ha az Avengers 3 olyan tempóban csökken, mint a BP és több, mint triplázódik a végére, akkor simán előzni fog. De ha csak két és félszeres lesz a szorzó, akkor bőven elmarad tőle. És a második részből kiindulva inkább ez valószínűbb. Szerintem. -
#3 Amerikaban is, konnyen meglehet, hiszen a nyito heten egy negyedevel azaz kozel 60 millioval tobb bevetelt hozott mint a Black Panthers. -
zetortraktor #2 Világszinten szinte biztosan. Amerikában szinte biztos, hogy nem. -
#1 Nem lehet, hanem biztos, raadasul koroket ver a Fekete Parducra, mint filmalkotas.