9
  • ostoros
    #9
    Szolidáris a nagy szart. A Telegram tulaja pedig elég, ha ugyanannyit megtesz mint cukerberg, és a kutya nem fogja bántani. Persze ez is a marketing része, hogy "ő" nem cukerberg.
  • overseer-7
    #8
    Ez a cikk hazugság és liberális tömeg manipuláció.
  • MuldR
    #7
    USA-ban is le kell adni a titkosítások mesterkulcsát. Persze az demokratikus, ha Putyesz kéri ugyanezt az meg diktatórikus. :)
    Itthon is van ilyen szolgáltató és ők sem adják le. Persze itthon nincs erre törvény, mert még kémkedni sem tudunk normálisan. :)
  • Macropus Rufus
    #6
    azért van némi difi kína meg a ruszkik közt.
  • Cat #5
    "mikozben fejlesztenek sajat gányokat helyettük, ami szart nem fog ėrni."
    A kínaiaknak bejött, az elzártságukban nagyon menő szolgáltatásokat lopkodtak/rakosgattak össze.
  • TokraFan
    #4
    Valójában ezzel maga alatt kéne vágja a fát, az más kérdés, hogy az átlag orosz van olyan sötét, ami alapot teremt a megvezetésére és be is adják majd neki, hogy a blokkolás "össz nemzeti jó dolog". Kozben pitying szépen elszigeteli az országot, kizárnak minden "Nyugati mételyt", mikozben fejlesztenek sajat gányokat helyettük, ami szart nem fog ėrni.

    Ez pont az a barom mentalitás, ami a mindenki másétól eltérő vasúti szabványt is szülte. Minden esetre, ha ezekhez még szorosabban dörgölődzik a mi kis mini cézárunk, akkor azt hiszem ideje lesz gyorsan lépni innen a p*csába családostól, mindenestől. Amíg még lehet...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.04.25. 07:39:27
  • Skylake
    #3
    "Moszkva keményen dolgozik azon, hogy javítsa a külföldi megítélését a közelgő labdarúgó-világbajnokság miatt" - atya ég, mintha a felcsúti egyik hangkiadó végberendezése böfögte volna ide. Ez a lényeg b*zmeg!

    Nem tetszik a gúglikának putler blokkolása? Semmi gond, lesznek szívesek fizetni a ruszki felhasználókért, per kopf, átutalással putler magánbankszámlájára: alázatosan kegyeskedjen putler a szolgáltatásikat engedélyezni! Előtte az erre vonatkozó könyörögvényt természetesen a Google helyi képviselője Putler színe előtt földre borulva, a lehető legalázatosabban adja elő.

    Oroszország dönt, nem a Google! Állítsuk meg a Google-t! Ha Oroszországban szolgáltatsz, be fogod tartani a törvényeinket!

    (# a gúny megvan, ugye?)
  • TokraFan
    #2
    Ez egy diktátor, aki semmi máson nem dolgozik, mint a sajat hatalmának megtartásán.
  • arty
    #1
    jaja, putyin folyamatosan dolgozik, hogy a ruszkik jobb megítélés alá essenek :D
    már vagy 10+ éve.... :DD

    haggyukmá'