242
Total War: Thrones of Britannia
  • Hunor1
    mert ? mi rosszat írtál ? csak nem a warhammerről meg a fantasztikus fantasy hangulatról ? :))
  • sakkay
    Hunor, írtam egy csomót, de megúsztad, nem kell elolvasni:))))
  • sakkay
    Faxa..
  • Daermon
    Szar az sg motorja és pl telefonon, ha aposztrófot teszek, akkor nekem se rakja ki.
  • sakkay
    Nincsen valami elállítva, más fórumon nincsen ilyen?
  • sakkay
    Az miért van ha írok egy csomó minden nem rakja ki????
  • Hunor1
    csak azért nem szóltam hozzá mert ez a topic nem arról szól hogy ki hogy élvezi vagy utálja a fantasyt.
    inkább linkelek egy friss "lets play" videót :

ami bizakodásra ad okot az az hogy végre eltűntek az 1 településsel rendelkező kis frakciók, akik 2-3 full sereggel kempelnek a városuk körül . sereget sem lehet toborozni vég nélkül. ha nincs elég kaja nincs sereg sem ! :)
  • Daermon
    Én mint fantasy rajongó, nagyon élvezem a WH-t :) Persze lenne jobb fantasy világ, amit szívesebben látnék a Total Warként.
  • sakkay
    Sokat írtam, de valamiért elment a levesbe-szóval csak röviden. A gazdaság is szarabb, ennek ellenére állítom amit írtam. A sógun egy óta játszom, mindegyikkel, utálom a fantazyt, gondolhatod, hogy nem örülök amikor ezt kell írnom, hogy ez a legjobb.
  • Kurfürst
    Vérhammerrel nekem nem a fantasy volt a bajom (a WH amúgy is poén és jobbat se lehetne találni totalwar tematikára),hanem hogy a játékmechnika bizony vérprimitív lett. A város ostromok a legrosszabbak.
  • MarkBlade
    Nagyon igazad van egy jó középkori stratégia kellene.. Ismét bevenni Jeruzsálemet a templomosokkal :D
  • Hunor1
    16 órától élő stream lesz kampányból !
    https://www.twitch.tv/totalwarofficial
  • sakkay
    Ugyanaz volt a véleményem mint Hunornak. Csak az a baj, hogy a Warhammer, mindent egybevéve a legjobb! TW eddig. Ez csak akkor derül ki, ha pár kampányt végignyomsz Hunor. Sokkal több az újdonság a játékmenetben mintha az előtte lévő jó pár TW. játékot összeadom. Csak az a fránya fantazy ne lenne, attól sajnos néha még mindig hánynom kell-de ezt nem is részletezem. Egy előnye van, itt csak legenda fokozaton játszom, mert nem érdekelnek a csaták közelről, így nem kell a pause. Rátérve a TOB-ra:Nagyon remélem, hogy amiért nagyszerűnek gondolom a WH-t, azokat a dolgokat mid beemelik ide. Pár dolgot látok is, úgyhoghy nagyon reménykedek. Ami a kínait illeti, szerintem az már egy köv. generációs tw lesz-kötelező vétel. Még úgy is, hogy a korszak hidegen hagy. Remélem szakítanak a 20 egység, 160 fő, 20 éves hagyományával.
  • Terawatt
    Egyet értek én sem kívánom, de fogyasztóként a tárcánkkal szavazunk, aztán ha elegen veszik EA / ubisoft szintű pofátlanság lesz. Fantasy vonal nekem pont jól jött, viszont a shogunokkal voltam úgy, hogy annyira idegen, hogy nem is nagyon vette be a gyomrom.
  • Hunor1
    bocsi a videóért. a srácnak fogalma sincs hogyan kell játszani egy Total Warral ! :) olyan mintha először játszana vele
  • PrasCo
    Meglehet. Azért nem kívánom, hogy sikertelen legyen a játék, mert több pénz -> további fejlesztések, ugye. Még azt sem zárom ki, hogy valamelyik nyárra, rendesen leakciózva, tisztes informálódás után megveszem, de egyelőre erre igen kevés esélyt látok.
    Ugyanekkor viszont a fantasy tökéletesen hidegen hagy, úgyhogy két szék között a pad alá. :D Kína, ha jól összerakják, még csecse is lehet - valójában korabeli szinten, európai szemmel nézve félelmetesen erős és fejlett területekről beszélünk, amiről személy szerint fájón keveset tudok; ugyanekkor épp emiatt nem is áll az érdeklődésem homlokterében. Ami instant vétel lett volna, az mondjuk valami a klasszikus ókor előttről; Mükéné, Asszíria, Egyiptom, m'ttomén.
  • Hunor1
    Viking kampány videó. 1óra 18 perces ! nincs kommentár .

Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.04.17. 19:09:52
  • Hunor1
  • Daermon
    Hasonlóan vagyok én is, de a ToB-ot megveszem, mert jó korszak és szeretem.
    Three Kingdomsot viszont passzolom én is.
  • ricsei50
    Egy medieval 3-nak örülnék. Az összes többi variáció már nem izgat. A warhammer nagyon bejön. Érdekes eddig szerettem a történelmi TW játékokat, de a warhammer olyan magasra rakta nálam a lecet, hogy nem veszem meg se a ToB, se a three kingdomst. De ez csak az én nézőpontom.
  • Terawatt
    Nem akarok károgni, de szerintem pont ezek miatt lesz érdektelen a közösségnek. :( Imádom az új fantasy vonalat amit elkezdtek és talán a multis címük is jól fog elsülni. (Wargaming ha a world of tanks féle fejlődést erőlteti, akkor viszont kössétek fel a gatyót, mert bizony kelleni fog költeni az értelmes sebességű/frusztráció mentes fejlődéshez.)
  • PrasCo
    Olvasgatom ugyan a topikot úgy "tisztességből", mint történelmi TW-játékos, de egész egyszerűen nem tudom megindokolni magamnak a vételt. Britanniai játszható frakció jóformán az összesben volt (oké, az Alexanderben nem... ), azon belül a vikingeket ilyen-olyan módon vagy minőségben besuvasztó játékokból vagy DLC-kből ez lesz legalább a harmadik, ha nem a negyedik.
    Maga a játék, bár egyik oldalon érdekes újítások jönnek be, másik oldalán viszont egy rohadt asset flip-nek érződik, és mindezért elkérnek egy valag pénzt.

...így aztán nem, nem igazán. :)
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2018.04.16. 21:53:20
  • Hunor1
    azé jól el beszélgetünk itt ketten ... ennyire senkit nem érdekel ez a ToB ?
  • Daermon
    Ah értem, kinek mi :)
  • Hunor1
    #5 -ben leírtam már .
  • Daermon
    Miért?
  • Hunor1
    Ahogy érzed. Én az első csata után pánik szerűen uninstalláltam a WH -t !! :))))
  • Daermon
    Én is vikingekkel megyek majd :D Elsőre legalábbis.
    Amúgy kicsit jó lesz újra realitásban játszani, de persze 2-3 ToB után biztos újra Warhammer lesz, mert szerintem nagyon jó áll a TW-nek a fantasy.
    Bár csal jönne egy official Total War: Battle for Middle-earth :D
  • Hunor1
    Angry Joe játszik a ToB-al . Sajnos ő is a kurva vikingekkel megy .
    Angry play Norhumbria

Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.04.16. 01:53:54
  • Hunor1
    én meg agyvérzést kapok az ilyen olyan kreatúra hadseregektől . nem tudom beleélni magam hogy mondjuk egy patkány "hadsereget" mozgassak . ezerszer inkább harcolok a viking hódítók ellen az Írekkel, vagy az anglo szakszonokkal :)
    ráadásul most lesznek újítások is a kampány menetben, ez nem csak egy szimpla Attila "dlc" ahogy sokan állítják. ha jól lesz balanszolva, jó lesz az AI akkor szuper rész lesz ez a Saga .
    Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.04.16. 01:40:45
  • sakkay
    Ja. Kicsit fura így a kinézet:)
  • silverchain
    Nem néz ki rosszul, de most teljesen leköt a tw warhammer (modolva), pedig itt vannak formációk is. Egyszerűen túl egysíkú már az ember-ember elleni világ. Nincs is jobb, mint pl. mikor Kholek megindul, és véres rendet vág a törpék közt, csak úgy repkednek a testek:)
    Utoljára szerkesztette: silverchain, 2018.04.15. 11:25:59
  • Although
    Szóljunk hozzá :)
  • Daermon
    Sziasztok!

Akkor legyen neki is új topicja, mert minden TW játék megérdemli :)