Sam Fishert letöri Snake visszavonulása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak az SC első részével játszottam anno, kisebbfajta csoda volt a játék nekem akkor.
Az Otherworld-on végighalgattam a MGS szériát. Nevetséges az egész, zskat hülyeség agyhalott marhaságokkal. Akkor lyukak és logikai marhaságok vannak benne, mint a Hold kráterei. Lehet, hogy a narratíva és hangulat megvan egyesek számára, de én csak a fejemet fogtam a legtöbb helyen...
Az Otherworld-on végighalgattam a MGS szériát. Nevetséges az egész, zskat hülyeség agyhalott marhaságokkal. Akkor lyukak és logikai marhaságok vannak benne, mint a Hold kráterei. Lehet, hogy a narratíva és hangulat megvan egyesek számára, de én csak a fejemet fogtam a legtöbb helyen...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Pedig nem egy kategória a kettő. Az SC valamilyen szinten reális világban játszódik, a MGS meg egy komplett japó agyrém manga karakterekkel.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams