Ötvös Tibor

Sam Fishert letöri Snake visszavonulása

Igazán méltó módon emlékeztek meg Solid Snake "visszavonulásáról" a Ghost Recon: Wildlands Splinter Cell küldetésében.

A Kojima kontra Konami vita természetesen nem hagyta hidegen az ipar többi szereplőjét sem és ma a Ubisoft döntött úgy, hogy emléket állít a nagy riválisnak. A Splinter Cell sorozat ugyanis nem titkoltan a Metal Gear Solid konkurenciája kívánt lenni és nem meglepő módon időről időre mindkét sorozatban elültettek egy-egy utalást a másik karakterre.

A Ghost Recon: Wildlands Splinter Cell missziójában ugyanis most maga Sam Fisher döbben rá, hogy Snake visszavonult (pontosabban "az a másik fickó") és ez egy meghatónak is nevezhető pillanatot okoz a játékban. Az "Akkor egyedül maradtam" mondat pedig egyértelmű utalás arra, hogy Sam még nem vonul vissza, szóval nagyon szorítunk egy önálló kaland bejelentésének, mondjuk az E3-on.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • molnibalage83 #2
    Én csak az SC első részével játszottam anno, kisebbfajta csoda volt a játék nekem akkor.

    Az Otherworld-on végighalgattam a MGS szériát. Nevetséges az egész, zskat hülyeség agyhalott marhaságokkal. Akkor lyukak és logikai marhaságok vannak benne, mint a Hold kráterei. Lehet, hogy a narratíva és hangulat megvan egyesek számára, de én csak a fejemet fogtam a legtöbb helyen...
  • Ender Wiggin #1
    Pedig nem egy kategória a kettő. Az SC valamilyen szinten reális világban játszódik, a MGS meg egy komplett japó agyrém manga karakterekkel.