1053
God of War 2018
-
#172 Azt tudom, hogy eleve reboot, de szerintem nem attól lesz egy játék jó, meg mai, hogy openworld és iránytű van benne. (első dolgom volt kikapcsolni)
Ez az irány nem tetszik, de őszintén remélem, hogy meg fogja tudni mutatni, mitől 10/10. -
#171 Nem véletlenül soft-reboot az új rész. -
#170 Egy picit nyomkodtam én is: egyelőre nem tudom tetszik-e egy GoW-ban az, hogy küldetések vannak, meg ilyen félopenworld. A leginkább az ugrás hiánya zavar és hogy csak akkor ugorhatok, amikor van rá egy jelzés, hogy itt megtehetem. A harc hardon nem rossz, furcsa a stamina hiánya nekem is, de egész jól el lehet boldogulni. Meglátjuk mi sül ki ebből, de amit eddig láttam az alapján eléggé durván elrugaszkodtak az eredeti koncepciótól. -
#169 Ezek a GPU particle effektek...a level design... -
#168 Én nem akarom szétbaszni a kontrollert, úgyhogy én normalon fogom tolni. -
#167 Csak sima hard, eszembe nincs a legnehezebben. -
Gabe18 #166 Hát itt a 3. nehézségi szint, az tényleg Hard... Az első adag ellenfelet vagy tizedszerre tudtam agyonverni.
Nagyon fura hogy az ellenfelek, ha elkezdenek egy támadást, akkor ha közbeütsz az semmit sem ér, mert akkor is befejezi a mozdulatot.
Ja meg a Bloodborne/DS-ek után az hogy nincs stanima, és addig püfölöm amíg akarom, az is szokatlan. Néha már "rutinból" abba akarom hagyni a támadást, pedig nem kéne.
Na de ez van, ki kell tapasztalni nincs mese.
-
#165 Mondtam, sok sikert -
#164 Nem is tudom. Én az FFXV óta másképpen kezelem az itt hallott kihívásokat, ott kb. nem tudtam konkrétan megdögleni, mások szerint meg nehéz volt. De az ACO is csak nightmare -n volt érdekes...
Indulok Mr. Hard fokozaton
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.04.20. 13:05:28 -
#163 Balanced. Ez bőven jó, van kihívás, de nem is idegtépő. Az utolsó nehézség az vicc, kb mindenki abbahagyta, aki ott kezdte, mert letolhatatlan. -
#162 Sajnos minden sony ex dobozát elcsúfítják ezzel. Egyébként pár perc alatt nyomtalanul el lehet távolítani, én épp az imént végeztem vele :) -
Gabe18 #161 Azért aki kitalálta hogy a dobozra magára kell ragasztani azt az istenverte fehér szöveges szart, abba beleállítanék egy ilyen GoW-os fejszét lendületből... -
#160 Ha Moby nem is, én lököm a szokásos monitor képt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#159 Azt azért hadd kérjem továbbra is, hogy használjuk itt is a spoilert indokolt esetben, azért, hogy a témán belül vagyunk, még itt se dobálózzunk olyan információkkal, amik más szórakozását elronthatják. -
#158 Az első boss harcról beszélsz hát nagyon jó. Rázott a hideg. Régen élveztem ennyire egy bossfightot akármennyire is volt pici. A karaktere a csávónak és a koreográiája az egésznek. Isten jó eddig a játék. -
#157 nekem meg hogy jövő hét elejére várja -
#156 Nekem most írt, hogy "Úgy néz ki, hogy elővételben elkeltek a kódok". -
#155 nagyon igényes a fordítás. -
#154 Siman vallalhato, engem inkabb az zavart h magyarul vannak leirva a mitologiai nevek, kifejezesek.(pl: aesir helyett áz)
Persze ezek helyes kifejezesek, csak fura volt. -
#153 Még meló van, ne beszéljetek a játékról! Már alig várom, hogy este bedobjam a konzolba! -
#152 Azért az első komolyabb harcunk :O azt a k*rvaa. :o
Rendesen felpörgetet úgy megvan koreografálva az egész. -
#151 játszik vele valaki magyarul?
milyen lett a fordítás? -
roli33 #150 Sziasztok! El se hiszem hogy ma jelenik meg a játék! 2010 óta várok a God of War 3 folytatására! :D Van még itt valaki, aki a régi God of War fórum topikokban is benne volt? Tiszta nosztalgia kapott el most. Régen ha elakadtunk, itt a fórumon segítettünk egymásnak, még a jó öreg PS2-es korszakban. -
#149 Ok, de most akkor tetszik a jatek?:D -
#148 lúl...csicskák!
Hogy mondták, hogy hardest a menő -
#147 nem válaszol a srác...
marad a dobozos -
#146 Ő oké, nem szórakozom, kimondom.
A Give Me God of War nehézség, ami a legnehezebb, és egyben számszerint a 4., túlmutat, azon, amit egy normál gémer tud. Merem állítani, hogy egy Dark Souls 3, vagy Bloodborne ng7+ szinten is könnyebbnek tűnt nekem.
A játék, vagyis e nehézség egyik nagyon nagy fő oka, hogy az ellenfeleket ki lehet lökni az egyensúlyukból, de csak amíg nem gondolnak ütni egyet, aközben, hogy csépeljük őket!
Vagyis ha kombózunk, aimán megszakíthatják.
Bármennyire is szép a dolog, ez jórészt az miatt is mert ehhez brutál sok gyakorlás kell elsőnek, ismerni a játék rendszerét, és mivel nem lehet váltani nehézséget, de szeretnék még halálom előtt túladni a játékon, és nem lehet visszaváltani menet közben nehézséget, azt hiszem, hogy itt elsőre elég lesz egyel alatta is.
Ehhez kell tapasztalat, mit fejlessz, hová ki ellen mi a jó, stb.
Reggel amit gyors belenéztem, nekem abból ez jött le.
Kis ellenfeleknél max 3szor kell kombózás közben visszaütniük és mehet előről. És nem tudsz kikerülni senkit.
Ja ez meg a másik a dodge-olás. Olvasztott aranyba kellene önteni a kezét annak, aki kitalálta a duplán a kört nyomd megoldást... LoL -
#145 Gyors kérdés. Jatekaim.hu-s gyerek végül kiküldte a kódokat? -
#144 Jövő héten jön a fizu! -
#143 Ennek az összes gombnak nem örülök.
A hekkenszless játékokról is azért jöttem le, mert szerintem ember nincs, aki annyi kombót képes megjegyezni és aktívan használni is, ami azokban van... -
#142 Mert te min kezdtél? -
#141 najó fekvés. Hát ez odabasz rendesen. Aki hardon kezd, annak sok sikert :D -
#140 uram atyám a mennyekben 4k HDR tvn ez a játék...
Combat bászki már most olyan hogy kb összes gombot használni kell kontrolleren lol :D -
#139 7 perc :y -
#138 Havernál megnéztük a Monster Hunteres Prón, ott nem visított a gép. Nálam meg ugye Slimen alapból csendes volt, nem akart felszállni. -
#137 nekem annyira nem volt hangos a ps bár csak 1 órát toltam még.de kurva jó megérte már most megvenni ^^ -
#136 Jó lett valóban. :) -
#135 En Xbox One X-en fogom tolni, az joval csendesebb. :) -
#134 Nekem nyitott fejhallgatóm van, úgyhogy ... :D -
#133 Azt írják a pro elrepül a játék alatt úgyhogy fülhallgatókat bekészíteni :D