5
  • NEOreg3
    #5
    megy majd az le később nyugi, 1080-on se tudja tartani a 60 fps-t nagyobb harcoknál, ha több barátságos/ellenséges karakter is elsüt valami effektorgiával járó támadást
  • IMYke2.0.0.0
    #4
    " max beállításokkal"

    Amiknek (beállítások) túlnyomó része "fasság". Ha feltolod őket, akkor kiég a szemed, annyira giccs lesz nem egy szituációban.
    R9 390 (sima, 8 GB VRAM) elbírja a Full HD-t, 60 FPS-sel, ha letolsz néhány tök felesleges kacatot a beállításokban, továbbá (és nyilvánvalóan) nem kell küzdenie az nvidia-féle flancokkal, amik egy része csak akkor tűnhet fel neked, ha megnézel egy ON/OFF állóképet, vagy side-by-side két monitorral, két géppel küldöd, és rámész néhány szőrös szörnyike vizslatására...
  • Voltan
    #3
    Én 1070-essel játszom, az Nvidiás dolgok közül nincs minden bekapcsolva, ez látványban nem észevehető, fix 60 FPS-sel megy.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.03.25. 21:09:48
  • Zombee
    #2
    Bár nem próbáltam a demót, de én az optimalizálásról sem hallottam túl sok jót, konkrétan max beállításokkal egy GTX1080-al sincs meg a 60fps. 1080p felbontáson, nem 4K-n.
  • Tinman #1
    "Nagyjából 5-10 évvel ezelőtt óriási divat volt minden fórumon temetni a PC-s játékokat"

    Dehogy. Azért mert nem jöttek jRPG-k még semmi gond nem volt a PC-s játékfelhozatallal. A PC-re jöttek más remek címek dögivel.

    "bár kevesen fogadtak volna rá nagyobb összegben, kicsivel több mint egy év után mégis megjelent PC-re is a Final Fantasy XV."

    Dehogy. Borítékolható volt a XV megjelenése PC-re, főleg, hogy világosan látszott, hogy a Square mára már szinte az összes lényegesebb FF címet kitolta PC-re is! Gyak. a 3. résztől az összes lényegesebb FF elérhető PC-re.

    "Kingsglaive... de ha láttuk is ezt a nagyszerű művet,"

    Azt a kliséhalmot a felszínes karakterekkel, ami Rottenen pl. kemény 13%-on áll? Azon nem veszünk össze, hogy a játék története miatt érdemes megnézni, de a nagyszerű jelzőt rátolni brutális túlzás!

    "A Final Fantasy XV Windows Edition kapcsán fontos kiemelni, hogy szerencsés a PC-s tábor, amiért ezt az epizódot kapta meg hosszú idő után elsőként,"

    Ezt nekem valaki értelmezze pls. Mondom, hogy kb. az összes FF elérhető PC-re Steam-en, elsőként meg nyilván nem kaptuk meg, mert konzol exclu volt kis ideig... Nem értem, mi ez a mondat?

    Nézzük a negatívumokat, amiket írtál:

    - "és bár a nagyobb távolságok leküzdése egy kicsit unalmas vele, ellenben ha nem akarunk percekig töltőképernyőt bámulni a gyorsutazás miatt, akkor ez a legjobb alternatíva."
    - "fő- és mellékküldetések során összegyűjtött tapasztalati pontokat itt tudjuk majd elszórni újabb képességekre. Ezen a téren meglepően klisésre sikerült a játék"
    - "a szörnyetegek és az ellenfelek velünk fejlődjenek. Magyarul ez annyit jelent, hogy már az első percekben belefuthatunk olyan lényekbe, akikkel szemben a játék közepéig esélyünk sem lesz."
    - "kellemetlen kamerakezelés"
    - "állandóan csak várakozásra int minket a játék"
    - "korábbi taktikus élmények szinte teljesen elvesztek"
    - "a játék szinte semmivel sem kínál nagyobb élményt, mint egy közönséges hack and slash"
    - "folyamatosan a támadás gombját kell püfölnünk ahhoz, hogy látványos animációkat csikarjunk ki karakterünkből"
    - "a valami, akkor a mesterséges intelligencia és a nehézség a Final Fantasy XV PC-s változatának két legproblémásabb pontja."

    A végén, hogy a francba lett ebből 5 csillag? Kinek kellett ennyire megfelelni?