7
 • Macropus Rufus
  #7
  nem rossz, nem rossz.
  De ez a hatás vadász cím megint.... De nem értem miért kell hasonlítgatni. Egy privát házimozi mindíg sokkal jobb mint egy rendes mozi. Már csak a privát miatt is. Ennyi.
 • jkedzs
  #6
  zsír! már csak azt kellene megoldani, hogy jó filmeket is gyártsanak, amiket érdemes megnézni és pénzt kiadni értük.
  az újrafeldolgozott, "felvilágosult" ideológiákkal teletömött, mesefilmes sztárvárz, vagy a 79. hőscsapatos (egy már kevés), super képességekkel telekúrt zagyvaságok pont nem ilyenek.

  egyébként a mamut mozit ajánlom. ott olyan foteleket használnak, amikben tényleg el lehet férni. minden más mozival és főleg a túlárazott ÁJMEX mozival ellentétben. illetve a hang is igencsak odabasz. az fps és a kontraszt ugyanúgy szar, mint más moziban érthető okokból (filmesek...).
  abból kiindulva ez is okés lehet.

  a reklámok hiánya jó pont, többek közt ezért sem járok moziba, mert pofámba pörgetik a sok rtl klubbos szhart, meg a többit...
  Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2018.02.13. 18:18:48
 • end3
  #5
  Az a "Dolby Atmos" odavisz engem is, ha mozit tervezek valamelyik filmnek.
 • kalapos01
  #4
  " ami miatt egyre kevesebben mennek moziba"

  ez mind szép és jó, de ez nem úgy megy, hogy nagyon akarsz valamit, és az úgy van. az elmúlt években nő itthon a moziba járók száma. sőt, igazából már nagyon, nagyon régóta egy bizonyos szinten belül mozog, cserébe 86 és 92 között esett, mint az állat. ezek szerint akkor volt rohanó a világ. a lényeg, hogy a moziba járás mindig is ugyanolyan macera volt, és ez változott, ergó csak az adott filmek iránti érdeklődés határozza azt meg.

  elhiszem, hogy valós a problémahalmaz, amit leírtál, de azok miatt csak a te moziba járásaid csökkennek, nem másoké. oké, az enyém is, mert én már 10 perc utazásnak is beintenék, de a világon mások is vannak, akik máshogy gondolkodnak.
 • TokraFan
  #3
  Most bocsánat, de a cikk elején felsorolásra kerül -helyesen-, egy halom olyan paraméter, ami miatt egyre kevesebben mennek moziba. Ebből ez a mozi egyet, azaz egyet old meg, a kényelmet! De ettől még oda kell érni időben -rohanó világban ez logisztikát igényel-, fix időpontokban van vetítés, a szomszéd fotelben ugyanúgy ülhet egy suttyó aki végig pofázik és hangosan röfögve zabálja végig a filmet. Télen pedig a fagyba is ki kell menni -csak hogy a cikkben említett érvekre reflektáljak-. Vagyis, ugyanúgy ki vagyok téve a negatív hatásoknak mint bárhol máshol, csak drágábban. Értelme ennek??
 • Dynamic
  #2
  Ki is próbálnám, ha a vászon nem tűnne olyan kicsinek. Én speciel a focipálya méretű vásznakat szeretem (nyilván látványfilmeknél). Márpedig itt az utolsó kép alapján esélyesnek tartom hogy egérmozi. Főleg a hátsó sorból lehet elég tré.
 • dregnarr1 #1
  Simán megéri az árát, ha lenne vidéken felénk is, mindig ide járnék.