5
  • bmw
    #5
    Ha adatot loptt dutyiban a helye... ilyen egyszeru...
  • Tetsuo
    #4
    Jogilag és erkölcsileg komolyabb alapja lenne ha az egész ámerikai government (meg az AIPAC) kiadatását kérné valaki, mert terroristáknak titulálja őket.
  • ostoros
    #3
    Túlhatalommal való visszaélés. Ez csak a jéghegy csúcsa. Kis hazánk szép csendben kiadta volna a srácot, még csak hír sem lenne belőle, más harmadik világból gyarmatokról ( elnézést, szövetségesekről) nem is beszélve.
  • gybfefe
    #2
    Nem jól célzol picifiú, maga az adatlopás a tényállás. Ha mondjuk barátnőd ne adj' Isten meztelen képeit tartalmazó gépedet feltörik, és teszik ezt mindenféle szindrómára hivatkozva, nem biztos, hogy így látnád a helyzetet.
    Szvsz sajnos még mentálisan sérült embereknek is legalább körültekintőnek kell lenniük akár ha Snowden szivárogtatna.
    Elég nehéz azt felfogni, hogy ha képes olyan intelligenciális szintet megütni, amivel megüti a bokáját, semmiféle felelősséget nem vállal érte.
    A másik oldal a hatalom, amit semmiféleképp nem dicsérnék túl, szóval persze örülünk, hogy szegény srác megússza, kérdés ha a gondatlanul (vagy gondosan) kiszivárgott infó jó ügyet tesz tönkre avagy a hatalom szokásos túlkapásait leplezi le, melyik változatot hisszük el és mi a mögötte húzódó valóság.
  • fonak
    #1
    Eleve röhej, hogy az USA idegen állampolgárokat, akik fizikailag be sem tették a lábukat az USA-ba elítélget. Persze, mint globális hegemón megtehetik.