134
Frostpunk
  • Kmarha
    Akinek megvan eredetiben a War of Mine steamen, gondolom észrevette, hogy kapott valamit a raktárába.
    Ha nem, akkor nézze meg, 50%-os kupon a Frostpunkhoz. Így a hétvége alapján, ez is egy 3-4szer játszható hangulat játék, ennyit talán megér: https://www.instagram.com/p/Bsx0UcElZxZ/
  • lonvard
    Skacok, olyan lehetőség van a játékban, hogy végtelenített játék, de van pause, hogy az ember gondolkodhasson mit is akar? Mer mintha most az a két változat lenne, hogy történet befejezéssel + pause, meg végtelen történet, de nincs pause. Nekem ez így nem poén.
  • Maala
    This War of Mine akar lenni, a készitők előző játéka.
  • lammaer
    Mi az a TWoM?

Gondolom nem az az androidos játék amit a guglival találok....
  • molnibalage83
    Kijött már?
  • molnibalage83
    A sandbox játékokért nem nagyon vagyok már oda. A TWoM is végetért. Inkább az lenne jó, ha akkor kezdenék játszani, ha ahhoz hasonló customizálási lehetőség lenne. Mire kijött ez a TWoM-nál már szénné játszottam és nem volt értelm, kiismertem a játékot.
  • Maala
    Coal mine felesleges. :-)
  • Daermon
    Szerintem is jó játék lett. De annyira nem tudsz mit mondani róla. Túléled vagy sem? :D
  • SANTANTICA #46
    nagyon jó a játék, de várd meg a sandbox módot....
  • molnibalage83
    Úgy látom nem sokaka mozgat a játék. Annak ellnére, hogy vártam most valahogy már kedvem sincs megvenni a visszajelzések alapján.
  • molnibalage83
    Húha...
    Akkor ez elég primitívnek tűnik a TWoM-hoz képest. Akkor ezzel én megvárom az első nagy sale-t. Van elég más raktáron, hogy elszórakozzak azzal.
  • Maala
    Ez is az. Minél hamarabb kiszórni 1 sawmillt, 1 wood drillt, 2 iron minet, és 2 coal thumpert 5-6 gathering posttal, és kész vagy endgamere. Ehhez asszisztnek persze kell még 4 db workhouse a 160%-os fejlesztési idő gyorsításhoz. Nehézségi módtól függően közben ilyen-olyan nyavalyákat kielégíteni a lakosságnak.
  • molnibalage83
    Hát, akkor próbáld ki a Darkest Dungeont. Na, az tényleg repetitív...
  • Hunor1
    én abbahagytam. remek játék, tényleg unicum, de nekem egy kurva mókuskerék érzés fog el ezzel a játékkal kapcsolatban .
  • Maala
    Sokkal könnyebb - normalon. Hardon már van egy kis kihívás.
  • molnibalage83
    A TWoM-hoz képest mennyire sikerült jól az eddigi tapasztalatok szerint?
  • Piko888
    köszi, tuti lefordítjuk de elkél a segítség, mert sok a szöveg. Ketten fordítjuk, ha lenne még egy ember akkor szerintem 2-3 hét alatt végeznénk
  • chris0000
    hi.de jó,h ez is fordításra kerül,legalábbis bízom benne. üdv és kitartást.
  • Piko888
    Sziasztok! Szükség lenne még egy emberre a Frostpunk fordításában, aki szeretne jelentkezni nyugodtan írjon.
    Jelenleg 30%-on állunk.
  • grebber
    Nagyon jól rajtolt a Frostpunk

CPU/VGA teszt
  • Hunor1
    ok, köszi
  • Maala
    Resource Silo kell akkor, nem Gathering Post.
  • Stief
    Kell hozzá gathering épület :) Bánya raktára van tele, nem a te raktárad.
  • Maala
    Este ~fel hettol most 1kor fejeztem be a new hope... home kampanyt. 673 tulelo. :-)

En 2, majd 3 satorral haladtam, aztan hothousebol 1, a vegjatekra meg osszesen 3. De sztem 2 is eleg lett volna. Szentermelesre csak azert hasznaltam szenbanyat, mert ingyen megkaptam az advanced technojat, aztan akkor mar kiprobaltam. ;) 2 thumper es 5-6 gathering site csomagbol 2 boven eleg a vegjatekhoz. Es ahogy neztem, Arkkal ellenben itt meg hely is van neki. Mondjuk nagyon gyorsan rarepultem a fa es acel technokra, meg a 4 workhhousera, kb az tunik a legnagyobb szuk keresztmetszetnek. No meg a beaconos cuccok. Vegul 2 technot nem tudtak az automatak kifejleszteni. :(

Holnap johet az Ark. Vki megnezne nekem, hogy egyebkent az ark unlockjanak mi volt a feltetele? Csak a 3.-et latom, hogy Arkban el kell erni a 20 napot.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.25. 01:32:07
  • Hunor1
    hehe, már játszottam vele.... egyelőre a 10. napon vagyok. 4 vadászsátorral is alíg bírom a kaját előteremteni :( a másik gondom hogy a szénbánya nem akar termelni mert hogy a raktár tele van. közben alig van 300 coalom. építettem 2 raktárat is, de nem viszik oda a cuccot? megnézem hátha az út nem lett jól kitűzve ? mindegy nekem kicsit túlhypeolt a játék .
  • ToxiMaxi
    Miért nem próbálod ki te is? A virágboltban már kapható.
  • Hunor1
    na hogy megy? valaki játszik vele?
  • ToxiMaxi
    Én visszajutottam oda, hogy ha tehetem előbb virágbolt és ami jó azt támogatom.
  • molnibalage83
    Én eljutotta oda hogy a játékok többségét csak leárazva veszem és csúszva játszok velük.
  • ToxiMaxi
    Huhh ezt jó, hogy mondtad mert nagyon gondolkodtam rajta...
  • Hunor1
    ohh bazdmeg... most realizáltam hogy a fő kampány - ami végül is csak egy scenario - mindössze csak 41 napos, aztán vége! vagy túléli a város vagy nem. most néztem meg egy 4 órás streamet (csak a végét) és gyakorlatilag ENNYI a fő szál ! 4 óra játékidő ! szerintem ez kurva kevés . megy a hypeolás hogy törvények meg "társadalom" ... aha 41 nap alatt ???? szerintem tök mindegy milyen utat-törvényeket- választunk, végül is ha van elég szén, kaja, fa és megvannak a kulcs épületek akkor is túlélünk . az biztos hogy ez nem első napos vétel lesz ....
  • Hunor1
    én már nem merek videókat nézni, félek hogy túl könnyű lesz ha tudom mit kell csinálni :)
  • silverchain
    Már előrendeltem. Az a baj, hogy a Battletech is 24-én jön. Lehet szabit kell kivennem:)
  • Hunor1
    Készüljetek ! már csak 3 nap ! :) Közben kiderült hogy az alap túlélő pálya mellett még lesz +2 scenárió is !
  • molnibalage83
    Ha kijön akkor megint az lesz, hogy mivel játszak. A Wastland 2 DC fent van már a gépen, a Long Dark és Lis BTS után ez a kettő vív majd közelharcot. :)
  • Hunor1
    Az első 10 nap , demo verzió . engem kibaszottul megfogott. ez ismét egy unicum ! :)

• molnibalage83
    Zsír.
  • PeeTeR
    Soon.

• PeeTeR
  • ToxiMaxi
    Igen, igazad van. Igazából az is megvan de a Firewatchról írtam, amit a Campo santo adott ki.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.03.02. 12:54:00