5
  • zola2000
    #5
    Véletlenül nem az van a háttérben, hogy a facebookot perlő fivérek milliárd dollárnyi összeget tárolnak bitcoinban?

    jó tudni, hogy ezek szerint az nem félrevezető reklám hogy egy fantasztikus új módszerrel metanult valaki 6 nyelvet és a nyelvtanárok utálják :)
  • gforce9
    #4
    "A celjuk az, hogy felhivjak a figyelmet a termekre"

    A 99%-uk bullshit. A facebook meg önhatalmúlag cenzúráz, függetlenül attól, hogy XY országban törvény épp tiltja vagy engedi Z termék reklámját. Lényegében a törvények fölött áll és egyre jobban effelé mozdul. Elképesztő, mint nem gondol magáról és enged meg magának a facebook. Lényegében az egész emberi társadalmat manipulállja olyan ideológia által, ami ő kitalál. Az álhírszűrője, meg ez is egy egy fegyver az arzenálban. A google is szűr, mondjuk illegális letöltést, pedofil tartalmat, stb, de amit az FB művel az az önhatalmú és egész társadalmakat érintő manipuláció... aminek a célja valójában mi is?
  • Sequoyah
    #3
    A celjuk az, hogy felhivjak a figyelmet a termekre, szoval elvben attol meg lehet valami reklam, sot akar jo reklam, hogy a teljes igazsagot mondja. Foleg ha a termek valoban jo...
    Mas kerdes, hogy lehetoseget adnak a tortenet "kikerekitesere", amit altalaban ki is hasznalnak...

    De itt most inkabb arrol van szo, hogy ezen reklamok, csak ugy mint a cigireklamok, egy kimondottan karos dologra buzditanak.
    Es nincs is itt masrol szo, mint hogy a nagybefektetok ki akarnak szallni, de elotte meg probaljak felpumpalni a Bitcoin arat, persze a kisbefektetok karara, akit igy akarnak becsalogatni.
    Mivel a Bitcoin mogott nincsen vallalat, ezert nincs is olyan aki legitim modon akarhatna reklamozni.
  • jkedzs
    #2
    minden reklám félrevezető, ez a céljuk.
    valami más lehet itt a háttérben...
  • Sir Cryalot
    #1
    Majd a facebookot is decentralizálják facecoinnal és megnézheti magát..!