12
 • HyBrIDNyLA
  #12
  Igazán nem akarok konfrontálódni, de amit mutatsz, azon a képen javarészt, gyakorlatilag csak modern kori szemét található. A PC-s játékok dobozában gyakorlatilag semmi sincs, csak egy kód. Rengeteg játékot vásároltam meg, most tudom megfinanszírozni gyermekkori álmom, tehát tudom miről beszélek. Gyakorlatilag veszel egy műanyag dobozt, amelyben található egy lemez, amin már egy rég nem aktuális és frissítést igénylő steam kliens található, valami papírfecnivel. Érdemileg nem veszel semmit, csak a kódot, a többi szemét. Ha a Marina-árok alján Battlefield doboz lesz, azon sem fogok már csodálkozni.
 • Szefmester
  #11
  Bizony hogy létezik. Sokan vannak akik egyszer játszható játékaikat elcserélik másra, vagy simán eladják. Ezt digitálisan nem teheted meg. Nem mindenki multimán..
 • kékherceg
  #10
  Kinguinen :

  Dishonored 2 : 3 413
  kiegészítővel : 4 295
  Fallout 4 : 3 040
 • MasterMason
  #9
  " A microsoft igazabol csak par nyereszkedo kereskedot vesztett"

  Meg gondolj bele, hogy lehet nemsoká nem éri meg majd warezolni azoknak akik nem engedhetik azt meg, hogy havonta kéthavonta akár több tripla a-s játékot is megvegyenek. Viszont azt megtehetnék az beleférne, hogy befizet egy fix havi összeget és akkor játszhat akár több játékkal is.

  Szóval még az is lehet, hogy a végén a warezt fogják "kinyírni" egy értelmes megfizethető előfizetői rendszerrel...
  Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.01.31. 22:47:07
 • Kaslerka #8
  Bár kizárólag PC-s vagyok, de létezik az az ember, mert ez így szép... :)
 • bdzsana
  #7
  Hát nem tudom. Volt időszak, hogy lassú netem volt, és kénytelen voltam boltban játékot venni miközben láttam, hogy a psstoreban sokkal olcsóbban meg tudnám venni mint bárhol máshol. Ráadásul a digitális boltban sokkal gyakoribbak a leárazások.
 • grebber
  #6
  Létezik hidd el... Megvesz egy-et tökmindegy melyik AAA-t majd akár évekig cserélgeti mindezt 1 áráért... Addig te digitbe vettél vagy 50+ játékot a többszöröséért mint 1 db AAA.
  Konzolon nagyon sokan használtan nyomják cserélgetik stb a dobozos cumokat.
 • zola2000
  #5
  De most csak 3 játékon van a nagy kiadkadás?

  Psen havi kettő játékot kapnak akik előfizetnek csak nem újakat, de akkor is évente 24.
 • kvp
  #4
  Ezeknek a boltoknak csak a hasznalt jatekokon volt rendes hasznuk. Mivel fillerekert veszik es majdnem teljes aron adjak el oket. Az uj jatekokon es a konzolokon csak par dollart keresnek es mint irta a vegyesboltok (lasd: tesco) meg kisebb haszonnal adjak, tehat az emberek ott vasarolnak.

  Ez a lepes csak a hasznalt piacot nyirja ki, az olcso uj jatek beszerzesi lehetosegeket nem. Szoval max. annyi van, hogy az emberek a tescoban vesznek ezentul konzolt, olcsobban es nem vesznek hasznalt jatekot, csak ujat, ugyancsak a tescoban es tarsaiban. A microsoft igazabol csak par nyereszkedo kereskedot vesztett, a jatekosok meg sporolnak par dollart/fontot/fabatkat.
 • ugh
  #3
  A szamolas megy?
  Dishonored2, 12900 , kieg 6000, fallout4 anno 12900 a boltban.
  Ugyanekkor a steamen a d2 16000, a kieg 8000, a fallout4 akcioas 14000.
  Van olyan lusta diszno aki nem megy el a boltba ezert?
 • flashpointer2
  #2
  Úgy látszik a boltosok nem értik hogy a termékek nem őértük vannak. Nem is értem mi értelme van az ilyen játékboltoknak ha két kattintásra lejön minden.
 • MasterMason
  #1
  Létezik még olyan ember aki tényleg képes elsétálni egy boltba hogy vásároljon bármiféle játékot ahelyett, hogy megvenné a neten sokkal olcsóbban?!
  Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.01.31. 18:43:15