A fiatalokat már nem érdeklik Spielberg igényesebb filmjei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó meglátás. Ahogy ki jön torrenten a film, biztos, hogy letöltési rekordokat fog döntögetni, mert ráveti magát a 14-18 éves korosztály.
Ez már megint egy félrevezető cím, nem az igényességről van itt szó, meg nem is Spielbergről, egyszerűen a fiatalok nem szeretnek moziban megnézni ilyen filmeket(én sem pedig már 38 vagyok), mert az ilyen témájú és "lassúságú" filmekhez nem ad semmit a moziélmény.
Én is azért járok moziba, hogy nagy képernyőn lássam azt, hogy egy űrhajó fénysebességgel beleszáll egy másikba, nem azért, hogy csomó embert lássak, akik egyik irodából a másikba szaladgálnak.
Majd szépen letöltöm pár hónap múlva és megnézem, amit valószínű a 35+ korosztály sok tagja nem tesz meg és ezért mennek el inkább moziba.
Én is azért járok moziba, hogy nagy képernyőn lássam azt, hogy egy űrhajó fénysebességgel beleszáll egy másikba, nem azért, hogy csomó embert lássak, akik egyik irodából a másikba szaladgálnak.
Majd szépen letöltöm pár hónap múlva és megnézem, amit valószínű a 35+ korosztály sok tagja nem tesz meg és ezért mennek el inkább moziba.