A Holdra menne Trump
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összeröhögnek a háta mögött,és csinálják a politikát - saját érdekeik szerint !
/Persze ehhez egy ilyen bohócot kellett megválasztatni/
Megnyugtat,hogy nem csak a magyarok a hülyék...csak a választók...
Nem ismeros Leonard Cohen szama: Everybody Knows...... En imadom a vilag egyik legnagyobb pofonjat adta azzal a szammal es szinte senkinek nem tunik fel 😊
Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2017.12.20. 01:30:38
A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép :)
A tobbi politikus nem feltetlenul hulye, csak mas erdekeket szolgalnak, mint az emberek erdeke...
De itt nem is ez a kerdes. A NASA vezetot mar kivalasztotta. Az uj vezeto pedig valoszinuleg a tudomanyos munka helyett valoszinuleg valoban inkabb az ur meghoditasara fog torekedni, ami igeretes. Na nem mintha az altaluk vegzett tudomanyos munka nem lenne fontos, sot. De nem hiszem, hogy a NASA ala kene tartoznia. Ok foglalkozzanak csak az urkutatassal, a foldtudomanyokat pedig inkabb at kene mozgatni mashova (bar a mai allas szerint ez inkabb megszunik). De ez inkabb szemelyes velemeny.
Szoval a fo kerdes, hogy megkapjak-e a penzt, amihez viszont nem kell sok esz, csak egy egyszeru, 1 bites politikai dontes.
Akkor pontosan ugyan azt csinalja mint a tobbi politikus...Es mindenki imadja oket meghat pontosan ugyan igy valasztjak meg oket 😊
Akkor most O mit csinal maskepp mint a tobbi politikus? Ugyan ugy hazudik, csak nem a szinfalak mogott hanem elott is, es nyiltan hulye, nem ugy mint a tobbi semmirekello...Ezt becsulom benne, nem vagyok fan, csak erdekes maskepp buveszkedoket latni.
😊
Az egy dolog, hogy mit mond, de aztan a torvenyek szovegei koszonoviszonyban sincsennek azzal amit mond. De pl az egeszsegugyi reformprobalkozas soran ki is derult, hogy fogalma sincs a torvenytervezet szovegerol, szoval nem csoda ha huyeseget beszel😄
Az meg egy dolog, hogy mit csinalna, az meg egy masik, hogy majdnem mindenbe belebukott eddig... Maximum nehany elnoki rendeletet tudott keresztulvinni, amiket amugy ugy szidott korabban😊
Segg van a szaja helyen, ami miatt sajnos ezen NASA-s tervekben is ketelkednunk kell:/
"-Pista bácsi, hallotta, hogy az oroszok felmentek az űrbe?
-Mind?"
Ugy alltalanossagban, eddig szinte semmi mast nem csinalt, mint amit megigert a kampanyban, akkor ez sem jo? Nem ertem az embereket, ha sapka van rajta az a baj, ha nincs akkor az....Ez valami betegseg?
Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2017.12.18. 06:21:59
De nem jon vissza ugye?
Bar sok remenyt nem fuzok hozza. A washingtoni mocsar lecsapolasat is jo otletnek tartottam, ahhoz kepest csak duzzasztja a mocsarat folyamatosan...
Na mind1, bizzunk a legjobbakban, talan csak sikerul seggberugnia valakit Houstonban, es elkezdenek dolgozni rendesen😊 Meg talan a penzt is megkapjak hozza, bar nem az a szuk keresztmetszet.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.12.15. 12:08:17
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
:-D
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/