21
  • esztyopa
    #21
    Nem veszi észre a hajbajnok,hogy a munkatársai,és a *tanácsadói* makira veszik !
    Összeröhögnek a háta mögött,és csinálják a politikát - saját érdekeik szerint !
    /Persze ehhez egy ilyen bohócot kellett megválasztatni/
    Megnyugtat,hogy nem csak a magyarok a hülyék...csak a választók...
  • Tetsuo
    #20
  • gforce9
    #19
    Te mégis miről beszélsz? Az idődilatációról? Mert az mikrosecundumokban sem mérhető... semmiféle hatása nincs és lényegében a gps műholdakat leszámítva sehol sem kell vele számolni. A többire inkább nem is reagálok akkora marhaság.
  • czihaki
    #18
    ugh-- ha vissza is térne a Holdról de ugyan ez érvényes az űrhajósokra is, hogy minden esély meg van ahhoz, hogy megbuggyanjon agyilag. Az Űrállomáson is lassúbb az IDŐ de a hold sokkal messzebb van és ott még lassúbb lehet az IDŐ- az viszont visszahat a szervezet sejt-életére így az agysejtekre is. Vagy is elképzelhető, hogy skizofrénként, vagy ennél is sulyosabb elmesérüléssel térnek vissza!!-- Sajnos ez még sok problémát okozhat a jövőbeni űrutazásnál, hogy még mindig nem tudják a fizikusok, hogy mi teremti meg a Földünk felszinén az IDŐ-t pontosan és hogy az élet ennek a Tér-feszültségnek hatására él.
  • Agyturbinikusz
    #17
    Nincs ebben semmi kulonos, el kell adni az olcso hazaszeretetet valahogy arra meg a nagyszabasu "felsobbrendu" tervek tokeletesek. Vagyis meg fogjak szavazni, mert birka mind, es azt hiszik ez nekik jo. Hogy valojabam mi fog tortenni az a kerdes, nem az ami bekerul a tankonyvekbe, mert valoszinu ebbol is fegyverfejlesztes lesz(itt volt cik az F16-os rol, hogy a NASA foglalkozik vele). Mivel globalis felmelegedes nincs :) igy minek arra eroforrasokat pazarolni, a termeszetes szelekcio meg ugyis kiirtja a partmenti populaciot hamarosan, a ketto kozott megegyszer hagsullyozom NINCS!!!!! osszefugges :) :) :) Es igen hulye de nem takargatja szavakkal, mint a kedves MO.-i politikusok akik a legtobbszor hasznaljak a magyarositott latin verziot illetve a magyar verziot ugyanabban a mondatban amikor okosnak akarnak latszani, pl mint Bacon szalonna a TESCO-ban.... :) Vagyis hulye majd az osszes csak jol tud helyezkedni meg hizelegni...Ennyi nagy tudasa....aki meg tenyleg ertene a dolgokhoz az elkeruli oket olyan nagy ivben, hogy orom nezni. A miert adott, a kerdes ez megis miert lehet igy annak ellenere hogy mindenki tudja?
    Nem ismeros Leonard Cohen szama: Everybody Knows...... En imadom a vilag egyik legnagyobb pofonjat adta azzal a szammal es szinte senkinek nem tunik fel :)
    Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2017.12.20. 01:30:38
  • Sequoyah
    #16
    Erdekes dolog valakit a hulyesege miatt dicserni. Foleg, hogy nem egy szandekos lepes tole, hogy felvallalja a hulyeseget, hanem egyszeruen annyira hulye, hogy mar mindenkinek teljesen nyilvanvalo. Persze o ragaszkodik hozza, hogy o egy zseni:)
    A tobbi politikus nem feltetlenul hulye, csak mas erdekeket szolgalnak, mint az emberek erdeke...

    De itt nem is ez a kerdes. A NASA vezetot mar kivalasztotta. Az uj vezeto pedig valoszinuleg a tudomanyos munka helyett valoszinuleg valoban inkabb az ur meghoditasara fog torekedni, ami igeretes. Na nem mintha az altaluk vegzett tudomanyos munka nem lenne fontos, sot. De nem hiszem, hogy a NASA ala kene tartoznia. Ok foglalkozzanak csak az urkutatassal, a foldtudomanyokat pedig inkabb at kene mozgatni mashova (bar a mai allas szerint ez inkabb megszunik). De ez inkabb szemelyes velemeny.
    Szoval a fo kerdes, hogy megkapjak-e a penzt, amihez viszont nem kell sok esz, csak egy egyszeru, 1 bites politikai dontes.


  • Agyturbinikusz
    #15
    Akkor most mondok valamit :)

    Akkor pontosan ugyan azt csinalja mint a tobbi politikus...Es mindenki imadja oket meghat pontosan ugyan igy valasztjak meg oket :)

    Akkor most O mit csinal maskepp mint a tobbi politikus? Ugyan ugy hazudik, csak nem a szinfalak mogott hanem elott is, es nyiltan hulye, nem ugy mint a tobbi semmirekello...Ezt becsulom benne, nem vagyok fan, csak erdekes maskepp buveszkedoket latni.

    :)
  • Sequoyah
    #14
    Elegge mast csinal, mint amit igert a kampanyban, nem csoda, hogy a szavazoi jol el is partoltak mar tole, csak a kemenymag maradt...
    Az egy dolog, hogy mit mond, de aztan a torvenyek szovegei koszonoviszonyban sincsennek azzal amit mond. De pl az egeszsegugyi reformprobalkozas soran ki is derult, hogy fogalma sincs a torvenytervezet szovegerol, szoval nem csoda ha huyeseget beszel:D
    Az meg egy dolog, hogy mit csinalna, az meg egy masik, hogy majdnem mindenbe belebukott eddig... Maximum nehany elnoki rendeletet tudott keresztulvinni, amiket amugy ugy szidott korabban:)

    Segg van a szaja helyen, ami miatt sajnos ezen NASA-s tervekben is ketelkednunk kell:/
  • fonak
    #13
    Mint a régi viccben:
    "-Pista bácsi, hallotta, hogy az oroszok felmentek az űrbe?
    -Mind?"
  • Agyturbinikusz
    #12
    Azt ugye tudod Apja is mar gazdag ember volt es az akkori szokasok szerint igen elokelo iskolakba jart :) Szerinted mindent el kell hinni? Egyhazat alapitsunk ra?

    Ugy alltalanossagban, eddig szinte semmi mast nem csinalt, mint amit megigert a kampanyban, akkor ez sem jo? Nem ertem az embereket, ha sapka van rajta az a baj, ha nincs akkor az....Ez valami betegseg?
    Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2017.12.18. 06:21:59
  • ugh
    #11
    "A Holdra menne Trump"
    De nem jon vissza ugye?
  • Sequoyah
    #10
    Ez legalabb valami amit vegre lehet tamogatni...
    Bar sok remenyt nem fuzok hozza. A washingtoni mocsar lecsapolasat is jo otletnek tartottam, ahhoz kepest csak duzzasztja a mocsarat folyamatosan...

    Na mind1, bizzunk a legjobbakban, talan csak sikerul seggberugnia valakit Houstonban, es elkezdenek dolgozni rendesen:) Meg talan a penzt is megkapjak hozza, bar nem az a szuk keresztmetszet.
  • Ironman2
    #9
    Máshol azt irták nagyon kellett neki sz@rnia,és már késő volt,azért vágott ilyen pofákat az ipse.D
  • cateran
    #8
    Trump..Space...Buzz Aldrin...Priceless :D



    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.12.15. 12:08:17
  • EnxTheOne
    #7
    Űrkutatás engem jobban érdekel mint az afrikaiak sorsa :D
  • gaszton421
    #6
    Csak mondom hogy az ARM programnak (Asteroid Redirect Mission) semmi köze nincs a Marshoz, úgyhogy erős túlzás egy mondaton belül ilyen öszefüggésben emlegetni. Az ARM során egy ion hajtóművel felszerelt űrszonda befogna egy néhány méteres kisbolygót vagy egy nagyobbról egy hasonló méretű kődarabot és elvonszolná a Hold egyik Lagrange pontjához, ahol űrhajósok meglátogatnák és megvizsgálnák.
  • Tinman #5
    Végre jár majd ember a Holdon úgy, hogy a lapos Földről indult.
  • Cefet
    #4
    Persze, mindet tudja kívülről.
  • Tetsuo
    #3
    Viszont az tény, hogy azzal hencegett, hogy még nem olvasott el életében egy könyvet sem.
  • Montanosz
    #2
    persze meg két füle is van, arrol is ő tehet csak, minek született két füllel
    :-D
  • NEXUS6
    #1
    Afrikában meg éheznek! És felrúgta a klímavédelmi egyezményt, és különben is egy gyökér.
    :D
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.12.14. 22:40:23