137
  • Cat #16
    Az IMDB-n minden film nagyon jól indul, mert a rajongók, illetve azok nézik meg először, akik várják. Egy hét után normalizálódik a helyzet.
  • DaemoonHunter
    IMDB-n is jól áll. A mozis hatás azért sokat tud javítani az összképen, még ha a film erősen középszerű is. Mivel a pontok nagy része amerikai nézőktől jön, így nem kell magasra tenni a szintet. Másrészt promóciós céllal nem tartom kizártnak, hogy felpontozza párszáz fizetett jómadár :)
  • Ender Wiggin #14
    Amíg a régi trilógia minden dramaturgiai fordulatát újra lehet bőrözni 20x és azt is viszik, mint a cukrot, minek eredeti gondolat?
  • Grifid71
    Bár nekem csak péntekre van jegyem és nem láttam még, de ez alapján a cikk alapján az írójának javaslom, hogy ez után inkább kerülje az SW univerzumot. Sirassa nyugodtan Jar-Jar barátját és költse a mozijegyek árát sörre vagy csokira...
  • NEXUS6
    Akkor úgy mondom óvatos vagyok. Ébredő erőre, meg az Első rúzsra is olvastam jó kritikát, meg nem olyan jót is, de a múltkor próbából megnéztem a Lopakodó anyóst és jobban tetszett, mint az újak. Pedig az előzmény trilógiát xarba sem veszem amúgy.
  • qqricoo
    Star Wars: Az utolsó Jedik - bemutató, kritika (Spoilermentes) - Videodrome

Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2017.12.12. 20:07:59
  • Dynamic
    Kár? Mért lenne az? Honnan tudod, hogy ebben a cikkben van az igazság? Ha bármelyik random cikket elolvasod, amit a google első oldalon kidob akkor aszerint ítélnéd meg, és rohannál moziba? (Mellesleg az összes(!) dicséri)
  • Kelta
    Baccus, ott volt egy remek trilógia megírva..szuperül..Timothy Zahn 3 könyve

remek alap, mesteri történettel, jól kibővítve és folytatva a történetet
    erre jönnek ezek..ehh
  • WiLDoR
    mondjuk azért érdekes ez a kritika is.
    rotten tomatoes-on 93%-on áll a film, pedig az az oldal híres arról, hogy csutkára lehúz mindent, amit csak lehet.
    most akkor kinek higgyek???
  • dyra
    Rogue one borzalmas volt. KB annyi maradt meg belőle, amikor Dart Vader lemészárolja a felkelőket. Ezt meg már meg se nézem moziba az "ébredő erő" nem is emlékeztetett a régi SW-k hangulatához.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2017.12.12. 19:08:30
  • NEXUS6
    Kár.
    Tartok tőle, hogy számomra ez a kritika mutatja, hogy mire is számítsak, mert nem csak mélyebb kontextusba helyezi, de sajnos olyanba, amivel az előző filmek viszonylatában magam is egyetértek.
    A semmitmondó Indexes cikket meg kár volt megírni. Nem azért mert rajong emberünk a filmért, hanem mert információ, értékelés tartalma zéro.

Reméltem, hogy az új srácok csak felnőnek a rájuk osztott szerepkhez, de úgy látszik még annyi tehetségük sem volt, mint anno a szintén pályakezdő Hamilnak, Fishernek. Valszeg ez lesz az első SW film, amit nem nézek meg moziban.
  • SzirmosSzisza
    Azért a Clone Wars-szal eléggé bővült a canon :)
  • Cyberdog
    "...A Star Wars univerzum folyamatosan bővül..."

Hát nem... Éppen, hogy nem bővült. Sőt az Ébredő erővel és Rogue One-nal is hatalmas mészárlást végeztek az SW univerzumban. Az egész összezsugorodott néhány helyszínné és egy rakat emberré. S a minimalizmusa már-már elképesztő.

Néhány SW fan film lazán kenterbe veri az Ébredő Erőt. S ha Rogue one-ban nem lenne a végén az űrcsata, akkor nem lenne más az egész mint néhány cosplayer-es aki a tengerparton roleplayer-ezik.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2017.12.12. 18:39:25
  • fonak
    Mi van? Nem halt meg már az előző részben?
  • fonak
    Érdekes a kontraszt az index lelkendező cikkével. Mondjuk sixx írta, szóval sokat nem érdemes rá adni.
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.12.12. 18:37:44
  • esztyopa
    Nem azért...de Han Solo karizmatikusabb karakter volt,és jelentősebb szereplő,sem mint hogy ilyen luzer módon haljon meg.
    Miért is kellett kinyíratni? /Esélye sem volt -az Erő nélkül- makrancos fiacskáját hazavinni Anyucihoz./
    Szóval nagy csalódás volt a film...
    /De az *Ezeréves Sólyom* fénysebességű landolása igen csak igénybe vette a fantáziámat,amit überelt,hogy utánna diadalmasan döngetett a csatában/