Star Wars: Az utolsó Jedik - elfogyott az Erő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amúgy, a tárggyal kapcsolatban csak annyit, hogy még nem láttam, de semmi jóra nem számítok az előző részt látva.
BAXXAMEG HOLLYWOOD!!! Elfelejthetnék már az újrázást, meg a folytatásokat! Eddig semmi jó nem származott belőle...
Ja, és hasonló jókat kívánok annak, aki engedi az ilyen xarokat megjelenni - legalább egy több évtizedes kult esetén lehetne annyi jóérzés(hozzáértés?) benne, hogy figyelembe vesz más szempontokat is, mint a profit.
Nyilván mindenki eldönti, de a kritikának nem az a lényege, hogy annak, aki írja tetszik-e vagy nem. A kritika arra jó, hogy megállapítsa az ember, hogy elbasszon-e rá 2000 forintot és 3 órát vagy nem. Az nyer, aki megnézi és tetszik, illetve aki nem nézi meg és nem tetszett volna neki - más kérdés, hogy utóbbi sosem tudja meg, hogy jól döntött-e.
A konklúzió, hogy a szánalmas szopós borz az, aki megnézi és nem tetszik neki, mert nem volt képes eldönteni, hogy neki nem érdemes befizetnie rá.
Csak hát nyilván nem lehet azokat megfilmesíteni, mert akkor a néző tudná, hogy mi lesz a filmben, meg licencet kéne fizetni az írónak, stb.
Ezért ki kell találni valami újat. Amivel nem is lenne baj, ha az az új ötletes lenne, új, jó, szórakoztató, izgalmas, de minimum az, hogy legalább logikus felépítésű. Ehelyett sokszor az az érzésem (sok csúcsprodukciónál, folytatásnál), hogy a film készítése során kiadnak 100 millió dollárt a színészekre, 200 milliót a forgatásra, és 300 milliót utómunkára és CGI-ra, de nem futja, csak egy 1000 dolláros, ötlettelen, skizofrén, a témát nem ismerő, alkoholista íróra.
Csomó mostani filmen ülök, és film közben belém hasít: WHAT?
És erre van igény. Beszarok. Egy ébredő erő 8.1 az IMDB-n? 1.1 is sok lenne. Komoly baj van a világgal...
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2017.12.13. 01:01:43
A Harry Potter-t pedig sem filmen nem igazan lattam, sem konyvben nem olvastam, mert nem erdekelt...Az en szememben 1 nagyon felkapott (azaz hypeolt) primitiv fantasy (csak raneztem a trailerekben a Quidditch meccsre es elrohogtem magam, hogy mekkora baromsag...de varom azon ferfiak jelentkezeset, akik szivesen ulnenek ugy 1 seprun...mikozben nyaktoro mutatvanyokat vegeznek a levegoben, ami also hangon is eletveszelyes...hulljon csak a fergese es a jovo varazsloi..)
Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.12.13. 00:44:04
Azért lehet itt-ott találni néhány fan filmest akik Legends pártiak, így azt vonalat viszik tovább. Múltkor néztem egyet, amiben Mara Jade volt a főkarakter. Nekem tetszett.
Most jelen esetben nem igaz, de pl Gyűrűk Ura-t, és a Harry Potter-t is először könyvben olvastam, ugye ilyenkor te építed fel fejben a világot és a karaktereket és ott állsz egy dilemmával, hogy megnézd, vagy ne, a filmes változatát.
A film felül írja a teáltalad elképzelt világot, na és ekkor van hasonló szituba az ember, mint te, hogy megéri e megnézni a filmet ?.
Nálam a Gyűrűk Ura volt talán az egyszerűbb döntés, mert azt sok évvel a mozis verzió megjelenése előtt olvastam, a Harry volt a dilemmásabb, de ott végül megvártam, míg megjelenik az utolsó kötet és csak utána néztem meg a filmsorozatot.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Annyira nincsenek elvarasaim ezzel a resszel kapcsolatban, hogy nemhogy nem nezem meg moziban, de valoszinuleg letolteni sem fogom....egyszeruen -nekem= szar...unszimpatikus figurak, logikai bakik tomkelege, copy/paste hegyek az elozo reszben....hat ez sem valoszinu, hogy jobb lenne...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
We do not forget, we do not forgive.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2017.12.12. 20:07:59
remek alap, mesteri történettel, jól kibővítve és folytatva a történetet
erre jönnek ezek..ehh
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
rotten tomatoes-on 93%-on áll a film, pedig az az oldal híres arról, hogy csutkára lehúz mindent, amit csak lehet.
most akkor kinek higgyek???
Utoljára szerkesztette: dyra, 2017.12.12. 19:08:30
Tartok tőle, hogy számomra ez a kritika mutatja, hogy mire is számítsak, mert nem csak mélyebb kontextusba helyezi, de sajnos olyanba, amivel az előző filmek viszonylatában magam is egyetértek.
A semmitmondó Indexes cikket meg kár volt megírni. Nem azért mert rajong emberünk a filmért, hanem mert információ, értékelés tartalma zéro.
Reméltem, hogy az új srácok csak felnőnek a rájuk osztott szerepkhez, de úgy látszik még annyi tehetségük sem volt, mint anno a szintén pályakezdő Hamilnak, Fishernek. Valszeg ez lesz az első SW film, amit nem nézek meg moziban.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hát nem... Éppen, hogy nem bővült. Sőt az Ébredő erővel és Rogue One-nal is hatalmas mészárlást végeztek az SW univerzumban. Az egész összezsugorodott néhány helyszínné és egy rakat emberré. S a minimalizmusa már-már elképesztő.
Néhány SW fan film lazán kenterbe veri az Ébredő Erőt. S ha Rogue one-ban nem lenne a végén az űrcsata, akkor nem lenne más az egész mint néhány cosplayer-es aki a tengerparton roleplayer-ezik.
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2017.12.12. 18:39:25
Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.12.12. 18:37:44
Miért is kellett kinyíratni? /Esélye sem volt -az Erő nélkül- makrancos fiacskáját hazavinni Anyucihoz./
Szóval nagy csalódás volt a film...
/De az *Ezeréves Sólyom* fénysebességű landolása igen csak igénybe vette a fantáziámat,amit überelt,hogy utánna diadalmasan döngetett a csatában/