Három Harley Quinn-mozifilm és egy tévésorozat is készül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik oldalról mostanában a Rozsomákot (népies nevén torkosborz) láttam a végig sikító kislánnyal, na az rendesen leverte nálam a biztosítékot, a Szuszájd skad, ami a legjobb DC filmek közé tartozik szerintem is, kb már el is érte azt a szintet.
A Marvel jó irányba fordult, hogy elmegy enyhén röhögcséges irányba (Deadpool, Thor), a Szúszájaddal is megpróbálták, nekem úgy tűnik nem sikerült.
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.12.04. 13:29:43
A Marvel jó irányba fordult, hogy elmegy enyhén röhögcséges irányba (Deadpool, Thor), a Szúszájaddal is megpróbálták, nekem úgy tűnik nem sikerült.
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.12.04. 13:29:43
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ami nem rossz teljesítmény, ahhoz képest, hogy a rajzfilmesek találták ki... De ahhoz elég egydimenziós, hogy érdekes legyen 90 percen át, ráadásul mint Batman-ellenfél, a leglájtosabb.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nagyon helyes, Batman után a legjobb DC karakter.