Szekeres Viktor

Három Harley Quinn-mozifilm és egy tévésorozat is készül

A Warner addig akarja ütni a vasat, amíg meleg.

A Suicide Squad anyagi sikerét a Warner mindenképp meg akarja lovagolni, s mi sem bizonyítja ezt jobban az a tény, hogy mint arról már év elején beszámoltunk, spinoffokat terveznek a nézők által legjobban kedvelt karakternek, Harley Quinnek. Az akkori sajtóértesülések szerint a Gotham City Sirenst az a David Ayer fogja készíteni, aki a Suicide Squadot is rendezte. A címből ítélve ebből végre meg fogjuk ismerni a mozis DC-univerzum Macskanőjét (Catwoman) és Méregcsókját (Poison Ivy). A Gotham City Sirens forgatókönyvét Geneva Robertson-Dworet írja, aki a Tom Raider rebootját is jegyzi, valamint az előkészítés alatt lévő Sherlock Holmes 3-at.


Emellett persze készül a Suicide Squad 2 is Gavin O’Connor rendezésében, s később az is kiderült, hogy Joker és Harley Quinn külön filmet kap Glenn Ficarra és John Requa forgatókönyve alapján, a duó által rendezve. Pár napja pedig arról számolhattuk be, hogy a DC nemsokára elindításra kerülő digitális szolgáltatása berendelt 26 darab fél órás epizódot a tervezett Harley Quinn-szériához, melyet animált formában fognak megvalósítani. A felnőtteket megcélzó sorozatot a Warner Bros. Animation gyárthatja.

A fenti videóban pedig a karaktert alakító Margot Robbie egy harmadik spinoffról beszél, ami a színész szerint teljesen különálló lenne, bár egyelőre még ő sem tudja, hogy melyik valósulhat meg először.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #3
    A másik oldalról mostanában a Rozsomákot (népies nevén torkosborz) láttam a végig sikító kislánnyal, na az rendesen leverte nálam a biztosítékot, a Szuszájd skad, ami a legjobb DC filmek közé tartozik szerintem is, kb már el is érte azt a szintet.

    A Marvel jó irányba fordult, hogy elmegy enyhén röhögcséges irányba (Deadpool, Thor), a Szúszájaddal is megpróbálták, nekem úgy tűnik nem sikerült.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.12.04. 13:29:43
  • Ender Wiggin #2
    Ami nem rossz teljesítmény, ahhoz képest, hogy a rajzfilmesek találták ki... De ahhoz elég egydimenziós, hogy érdekes legyen 90 percen át, ráadásul mint Batman-ellenfél, a leglájtosabb.
  • CairoJack #1
    Nagyon helyes, Batman után a legjobb DC karakter.