4
 • Skylake
  #4
  Örvendetes, a' zemberek tapsolnak, ujjonganak, és egymást ölelgetik, hogy a nagy Tré székháza ilyen szépen épül! De állat, ettől nekem biztosan jobb lesz?! Egyébként mi volt a célja ennek a hírnek, drága SG, a flamebait faktoron kívül? Olcsóbb lett Tré szolgáltatása? Most már akár három napon belül is válaszolni tud az ügyfélszolgálat? A Sagemcom wifi modemek nem esnek le olyan gyorsan a netről, ha papa, mama gyerekek (mi a f*sz van veletek), egyszerre néz vidijót a TeCsőn?
 • Relixo
  #3
  Itt minden jól halad.... magyarország az atyaúristen az isten császárság és királyság országa, nálunk kánaán éhbérért dolgozni (eu viszonylathoz képest is) és öröm 3 műszakot nyomni. A társadalmunk csodálatos és virágzik a gazdaság.
  Hagyjatok már... melyik csicska párt bérenc fizette ezt a cikket is?
  Ja igen és a metrót hány évtizedig fogjátok építeni mert nagyon [email protected] ám így munkába járni. (természetesen jó pénzért amit zsebbe szétosztottatok már előre)
  Utoljára szerkesztette: Relixo, 2017.12.01. 23:01:27
 • Sxy
  #2
  Igazán kivalló fényképek. Jól látszik belőle az épület és hogy milyen jól halad az építkezés.
 • Csaba161
  #1
  Na ja, de ez sem úgy néz ki, mint a látványterveken. Azokon ugyanis (szemből nézve) a jobb oldalon lévő oszlopsoron átnézve látszott volna a Fradi Stadion, most meg mögötte is van vagy egy 50 méter vastag irodaház, így az oszlopok tök értelmetlenek lettek...