2
  • kvp
    #2
    Ha opt out-os lesz a rendszer, tehat irasban kell lemondani, evente egyszer a keresztutnal, 3 napnyi sorbanallas utan, akkor a legtobb ember nem fogja letiltani, azaz szinte minden adatot el tudnak adni. Jellemzoen ezt a megoldast szoktak hasznalni, pl. a briteknel is ilyen az egeszsegugyi adatok ertekesitese, ha nem tiltod le, akkor eladjak. (es neha tevedesbol meg akkor is ha letiltja valaki, utanna persze a kiadott adatokat 'sajnos' mar nem lehet visszavonni)

    Egyebkent az a megoldas, hogy a ceg bekuldi az arckepeket (pl. egy biztonsagi kamerabol) es hozza megkerdezi ki van rajta jo megoldas arra, hogy ne kelljen az adatbazisban levo fotokat kiadni, megis ki lehessen adni minden adatot.
  • Skylake
    #1
    "A vállalatok az adatokat csak érintett személyek beleegyezésével használhatnák fel" - oké, itt bukik is a dolog, ahogy kell. Mehetünk tovább, clickbait cikk 2 by SG. Inkább a Google location technológiájának kikapcsolhatatlanságáról írjatok, könyörgöm! Arra is lesz kattintás, de mégsem ilyen IT-bulvár szintű hír az!