Az EU megakadályozná az autók manipulációját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt próbáltam magyarázni. az autódat lemérik egy nyugdíjas, hétvégi vezető stílusát szimuláló laborban, ami esetleg közel lehet ahhoz, ahogy a való életben lehetetlen használni az autót. ugyanis a sofőrön is sok múlik. meg a közlekedésen, amiben használjk a járművet. ha egyszer dugós, araszolós városban lakik valaki, akkor semmi reménye az alacsony fogyasztásra és az nem az autó hibája. arról nem is beszélve, hogy az olaj állapota is dobhat 15-20%-ot a fogyasztáson meg még egy csomó járulékos tényező (tél vagy nyár, a gumikeverék, a guminyomás, stb.)...
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2017.11.30. 10:19:35
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2017.11.30. 10:19:35
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A jövőidő úgy tűnik nem indokolt. Életszerű használatnál, nyáron klíma, kicsit dinamikusabb vezetésnél stb. a megadott érték kb felét tudják a tesztek szerint, sajnos.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Már kíváncsian várom, hogy ugyan ezek a gyárak majd mit találnak ki a villany autókra. 😊 "
Azt azert egyszerubb merni, de gondolom a hatotav adatokkal majd siman csalni fognak.
Ha az egyik csal, akkor muszaj a masiknak is csalni es egy kicsit tobbet irni. Igy szep lassan eljutnak majd a fold-hold tavolsagig.
Azt azert egyszerubb merni, de gondolom a hatotav adatokkal majd siman csalni fognak.
Ha az egyik csal, akkor muszaj a masiknak is csalni es egy kicsit tobbet irni. Igy szep lassan eljutnak majd a fold-hold tavolsagig.
Hmm... azért az nem semmi, hogy pár év alatt már a sokadik komoly botrány van ami az autógyártókat érinti. Co kibocsájtásban az összes márka érintett, a fogyasztási adatokkal való szórakozásban is érintett mindegyik.
A teljesítmény adatokkal még nem szórakoztak. Bár lehet, hogy itt is van valami okosság. Amikor a kocsi a dyno-ban van akkor variál az paraméterein és ezért jobb eredményt produkál (hiszen a fogyasztását sem pedig a káros anyag kibocsájtását nem mérik a fékpadon. Ott a teljesítmény az érdekes).
Már kíváncsian várom, hogy ugyan ezek a gyárak majd mit találnak ki a villany autókra. 😊
A teljesítmény adatokkal még nem szórakoztak. Bár lehet, hogy itt is van valami okosság. Amikor a kocsi a dyno-ban van akkor variál az paraméterein és ezért jobb eredményt produkál (hiszen a fogyasztását sem pedig a káros anyag kibocsájtását nem mérik a fékpadon. Ott a teljesítmény az érdekes).
Már kíváncsian várom, hogy ugyan ezek a gyárak majd mit találnak ki a villany autókra. 😊
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
nekem annyi is elég lenne, ha a közölt adatok és a kocsim által mért adatok 10-15%-on belüli eltéréssel bírnának. De rengetek autó esetében 2-3 liter eltérés van ami nem kevés. A mérések alapján egyetlen egy autó adatlapján található érték sincs a valós érték közelében sem. Az én kocsimnak az átlag fogyasztásának a gyári adatok szerint valahol 4.9 - 5.5 között kellene lennie... 6.2 -7.1 között mozog. Ez nem kevés eltérés, és jóval a hibahatár felett van.
Megmondom őszintén engem rohadtul nem érdekel, hogy egy profi pilóta, egy tökéletesen felkészített autóval milyen minimum fogyasztást tud kiszedni a kocsiból, mert az a fogyasztás nem életszerű körülmények között keletkezett.
Megmondom őszintén engem rohadtul nem érdekel, hogy egy profi pilóta, egy tökéletesen felkészített autóval milyen minimum fogyasztást tud kiszedni a kocsiból, mert az a fogyasztás nem életszerű körülmények között keletkezett.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Nem átlátható, bonyolult a szabályozás, ergo tele van kiskapuval, vagy értelmetlen szigorítással. Ugyanannak két oldala.
Az autók átlagmérete, tömege szerintem még mindíg csak növekszik, ahogy a teljesítményük is. Ezekre ugyan még nehezebb szabályozást csinálni, de ha a versenykocsiknál meg lehet oldani, akkor talán a hétköznapi kocsiknál is. Rögtön meg van oldva a dolog, ha tényleg egyre jobb motorokat csinálnak a gyártók. (Szerintem mondjuk nem feltétlenül).
Az autók átlagmérete, tömege szerintem még mindíg csak növekszik, ahogy a teljesítményük is. Ezekre ugyan még nehezebb szabályozást csinálni, de ha a versenykocsiknál meg lehet oldani, akkor talán a hétköznapi kocsiknál is. Rögtön meg van oldva a dolog, ha tényleg egyre jobb motorokat csinálnak a gyártók. (Szerintem mondjuk nem feltétlenül).
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez a fogyasztás dolog kicsit túl van lihegve. A megadott adat nem fedhet le minden szituációt. Máshogy fog fogyasztani egy zöldhullámos kisvárosban és máshogy egy olyanban, ahol dugók, lámpától lámpáig araszolás van...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams